Nie byłem krytyczny w ocenie bo gdybym był ocenił bym to podobnie do Rybopiotra czy Aruśa, wytknięcie twojego błędu było tylko wskazówką byś sprawdził swój tekst przed wysłaniem oraz jeżeli masz z tym problem to użycie programu który zrobi to za ciebie.
Ja ogólnie popieram każdą modyfikację, oraz staram się w miarę możliwości pomagać jeżeli ktoś ma problem, od tego jest forum. Mój post miał na celu pokazanie Ci twoich błędów byś mógł je poprawić. Community Gothic jest bardzo srogie, szczególnie polskie, więc niestety jeżeli nie jesteś w stanie tego przyjąć na klatę najprawdopodbniej wykruszysz się przed pierwszą modyfikacją. Naprawdę nie chce mi się tutaj rozpisywać ponieważ za każdym razem jak dochodzi do takiego tematu mogę pisać bez końca, lecz wystarczy używać tego co się ma pomiędzy uszami, popatrzeć jak się inne modyfikacje prezentowały i wyciągnąć z tego wnioski, tak jak zrobiło wiele osób na tym forum. Taki Edeksumo kiedyś zaczynał podobnie jak ty, a teraz? Tworzy jedną z ciekawszych modyfikacji do Gothic 2 Noc Kruka oraz ma ogólne uznanie na forum.