Kurwa, no nie mogę...
Zaznaczam z góry, że jak cię znajdę to noguf w dupie nie masz bo straciłem na pisanie tego sporo cennego czasu, który mógłbym jakoś sensowniej spożytkować.
Nigdzie nikogo nie pouczałem, nikogo nie wyśmiałem (przynajmniej specjalnie), na nikogo nagonki nie zrobiłem. Co najwyżej zagłębiałem się w temat, które zaczynaliście Wy
Może troszkę dokładniej rozjaśnię mój punkt widzenia innym:
Osoby podobne do HellVarda czy Kaczka czy inne dziobate debile udowodnili mi, że przez to forum przelewa się masa gówna, a na rantlog, gdzie rantlogów nigdy nie można brać nazbyt poważnie (Co sama nazwa nawet wskazuje) zrobiła wielki szum.
W przyszłości na pewno zrobimy audiolog tak, by żadnen rozpuszczony gówniarz tego forum nie czuł się urażony nie składniowym, nie profesjonalnym gadaniem.
Została wyrobiona opinia - Ktoś, kto napisał komentarz 2 minuty po wrzuceniu tematu zaczął flejm. Zamiast olać i powiedzieć coś, co już nie zostało powiedzione 50 debili pisze zupełnie to samo...
Do tej pory zdążyłem trochę tego zauważyć a to tylko dwa posty.
Mimo wszystko, wnioskuje, że Twoim zdaniem najlepiej by osoby, które są w określonym temacie geekami mogły tylko coś mówić o modyfikacji a ktoś z poza nie powinien mieć żadnego prawa głosu.
Jakbyście w ogóle przeszli choć w połowie CZ to bym jeszcze to zrozumiał... zapewne nie doszliście nawet do NO, bo zwaliliście sobie już w CENTRUM obozu rebeliantów.
K, likwidujemy wszystkie sewrisy recenzenckie, podcastowe, które mówią o grach, bo mało kto z nich ma doświadczenie w developingu!
Nie. Tylko te wasze.
Ale to nie My bedziemy robić sobie rachunek sumienia za to, że 3 osoby w temacie wiedzą czym jest rant.
Jeżeli już cokolwiek zamierzacie wstawić na forum to waszym zajebanym obowiązkiem jest wyjaśnić znaczenie jakichś wyssanych ze słownika słów. Osobiście ni chuja nie wiem czym jest ten cały rant, bo w ani jednym poście nie raczyłeś skrobnąć nawet wzmianki o tym
Nie obrażam drzewa mówiąc, że jest drzewem.
Własnie udowadniasz to, co powiedziałem wielokrotnie. Robicie flejm bez czytania tematu. Znaczenie rantloga juz wyjaśniałem. Nawet była pewnego rodzaju dyskusja na ten temat ;)
Jakbyście w ogóle przeszli choć w połowie CZ to bym jeszcze to zrozumiał... zapewne nie doszliście nawet do NO, bo zwaliliście sobie już w CENTRUM obozu rebeliantów.
Stalowy fapping.
Dziobate debile? Co to za epitet?
Przez to forum przelewa się masa gówna.
Dokładnie tak samo jak przez to wasze coś. Poza tym to w ogóle po cholerę kontynuować ten temat? Wyjaśniłeś wszystkim dobitnie, że dali dupy z modyfikacją a dyskusja ciągnie się o zarabianie pieniędzy.
Jak ktoś kracze jak Wy, to może mieć tylko dziób
To, że bierzesz za głowny temat zarabianie pieniędzy świadczy o Twoim nie czytaniu tematu bądź nie rozumieniu tego, co się pisze.
Czerpanie zysków z community otaczającego modyfikacje było po prostu tematem pobocznym, gdzie nikt na nikogo nie naskakiwał, a przedstawiał swoje stanowisko. Nagle zjawiły się osoby oburzone Tobie, że jak to niby mogę mówić coś o zarabianiu pieniędzy i namawiać(Serio?) do generowania zysków.