Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 1016736 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 1016736

Odpowiedzi 2478

RookWood

RookWood

Użytkownicy
posty22
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ogólnie rzecz biorąc to polecam Ci wykonywać to zadanie z poradnikiem w ręku gdyż jest ono strasznie nielogicznie skonstruowane i sam wiele razy podczas jego wykonywania strzelałem facepalmy.

lukis88

lukis88

Użytkownicy
alder24
posty132
Propsy32
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • alder24
Jeśli chodzi o tą nie logiczność tego zadania, to brakuje mi jakiś poszlak, co do kolejności używania przełączników i świeczników. Osobiście uważam, że Roderic powinien nas w jakimś niewielkim stopniu prowadzić, bo sam mówił, że tylko on może nas przeprowadzić przez te pułapki. 

RadFor

RadFor

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak popchnąć fabułe po zrobieniu misji z ornamentami?
Można prosić o kod na ten jakiś papier dla Merdariona bo nie znalazłem go w wiezy. ( możliwe ze to zadanie popycha fabułe :> )

edit: Ok nie ukonczyłem misji z wojną z gomezem :>

puchatek94

puchatek94

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zrobiłem misję z patrolami i Ratford kazał mi nabrać sił.
Kiedy dostanę nową misję? Trzeba odespać/nabić lvl?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
W którym jesteś rozdziale? Jaka dokładnie była to misja?

puchatek94

puchatek94

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem w II rozdziale, była to misja z zabijaniem patroli(po ścieżce myśliwego), teoretycznie powinienem dostać misję, żeby udać się do Nowego Obozu, ale Radford powiedział coś w stylu: nabierz sił, odpocznij, a potem przyjdź do mnie będę miał zadanie.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Powinieneś móc od razu z nim porozmawiać.

puchatek94

puchatek94

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się to jakoś obejść, czy muszę zaczynać od początku? Dodam jeszcze że posiadam wersję wydaną jeszcze w 2013 roku, nie instalowałem innych łatek

lukis88

lukis88

Użytkownicy
alder24
posty132
Propsy32
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • alder24
Jestem pewien, że musisz po prostu się przespać. Ewentualnie wykonać jakieś zadania które ci pozostały, ale stawiam na pierwszą opcję. Bo w końcu musisz odpocząć.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Da się to jakoś obejść, czy muszę zaczynać od początku? Dodam jeszcze że posiadam wersję wydaną jeszcze w 2013 roku, nie instalowałem innych łatek
Dlatego powinno się grać na najnowszej wersji. Nigdy nie zaleca się grania na starych wersjach.

puchatek94

puchatek94

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dlatego powinno się grać na najnowszej wersji. Nigdy nie zaleca się grania na starych wersjach.

Rozumiem, ale jak zaczynałem to właśnie ta była najnowsza, po prostu chciałem sobie wrócić do gry.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Możesz spróbować zainstalować najnowszą wersję i wczytać jakiś wcześniejszy zapis, jeśli istnieje.

RadFor

RadFor

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po ucieczce Carlosa na terytorium orków i zabraniu MR ( mi nie zabrał ) nie ma go w podanej lokacji: OW_ORC_LOOKOUT_2_02.
Można to jakoś przeskoczyć ? :D

lukis88

lukis88

Użytkownicy
alder24
posty132
Propsy32
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • alder24
Cóż to kwestia tylko miecza runicznego. Skoro ci nie zabrał więc z tym problemu nie ma. Powinieneś teraz dostać zadanie od Lerena.

RadFor

RadFor

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie dostaje zadnego zadania od niego.

lukis88

lukis88

Użytkownicy
alder24
posty132
Propsy32
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • alder24
Spróbuj się przespać kilka dni, powinien cię zaczepić, jak nie to pokończ jeszcze jakieś misje, może wtedy da ci zadanie.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Czy po najnowszym patch'u oznaczonym numerem 1.4 zostały dodane jakieś misje w obozie rebeliantów, czy gdziekolwiek indziej, w rozdziale pierwszym? Mam taki zwyczaj, że po przejściu odpowiedniego fragmentu gry zaglądam do poradnika do niej (jeśli takowy jest dostępny), żeby sprawdzić, czy przypadkiem nie pominąłem żadnych ciekawych misji lub innych dostępnych smaczków. 

Dodam, że od pierwszej daty ukazania się Czasu Zapłaty jest to moja pierwsza z nim przygoda.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Nie, nie dodano żadnych nowych misji.

Dying

Dying

Użytkownicy
posty21
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Gdzie jest ten magazyn obok targowiska (misja z paczkami z bronią dla Urta) - z areny zabrałem, a na targowisku nic nie ma.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Magazyn przy handlarzu, tam gdzie był Fisk w oryginale.

0 użytkowników
Do góry