Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 861103 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 861103

Odpowiedzi 2478

Skylighter

Skylighter

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
moglby ktos dac screena z umiejscowieniem tej skrzynki z kawalkiem mapy na polce skalnej niedaleko ukrycia pacho i skorpiona? bo slepy jestem i nie moge tego znalezc =/

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3410
ProfesjaNierób
  • Moderator
Ta skrzynia jest w tym pomieszczeniu z drzwiami obok ich kryjówki.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Skylighter

Skylighter

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
tam na samym dole gdzie orkowe psy? hmmmm to chyba juz zabralem ten fragment....

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader
Witam, mam problem z zadaniem "poszukiwacz" mianowicie, mam znaleźć ornamenty w zatopionej wieży Xarasa, ale tam nic nie ma, są tylko 2 zamknięte skrzynie do których klucza nie mam. Jak to ruszyć dalej?

KoreonPL

KoreonPL

Użytkownicy
Człowiek baroku
posty21
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Człowiek baroku
Było powiedziane wcześniej w temacie, klucz jest w komnacie Kruka w wieży mieszkalnej magnatów w starym obozie.

TheOmylan

TheOmylan

Użytkownicy
posty2
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
Odnalazłem ornamenty w wieży Xardasa i wykonałem misję u Saturasa. Teraz nie wiem co robić dalej. Rozmawiałem z każdym magiem Wody, Lee, Hrabią, Cavalornem, Ratfordem i nic. Z kim muszę porozmawiać? 

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader
Ok, dzięki. Mam teraz kolejny problem, idę już do tego kamiennego kręgu na bagnach, rozwalam jaszczury atakujące magów i nie ma żadnej opcji dialogowej, ani z Learnem, ani z Xardasem :blink:. Czy miecz runiczny powinienem mieć w swoim plecaku? Bo albo mi się zbugował i zniknął albo zabiera go Learn po znalazieniu trupa tego strażnika na terenach orków.

joniq91

joniq91

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema, mam taki kłopot, bo nie wiem co mam zrobić w queście "Inwigilacja" po tym jak znajduję urta przy kelvinie. Schodzę do piwnicy jak zalecił to wlazłem w ten tunel i wylądowałem w grocie zaraz obok plaży gdzie rozpoczęła się rozgrywka, nie mam żadnego wpisu w dzienniku co mam dalej robić, dlatego proszę o pomoc. Z góry dzięki.

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3410
ProfesjaNierób
  • Moderator

Splash
Moderator

Pomoc w zadaniach i w rozgrywce
#1928 2014-03-02, 21:13(Ostatnia zmiana: 2014-03-03, 15:10)
Porozmawiaj z Ratfordem.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

grubens

grubens

Użytkownicy
posty13
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
sory za spam...

Kugiel

Kugiel

Użytkownicy
posty3
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
TheOmylan a rozmawiałeś z Myxirem?Jeśli nie to wejdź na pierwsze piętro w cytadeli,idź prosto i na rozwidleniu skręć w lewo wtem dojdziesz do biblioteczki(o ile dobrze pamiętam)w której ów mag będzie przebywał :D

jarod1983

jarod1983

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, utknąłem na końcu 3 rozdziału, mam raczej wykonane wszystkie zadania, a nie pojawia się opcja dialogowa z ratfordem, żeby doszło do ataku na obóz rebeliantów- co z tym fantem mozna zrobić??

Myo

Myo

Użytkownicy
posty18
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam wszystkich!
Mam problem z zadaniem "Patrol Strażników". Otóż nie mogę znaleźć tego patrolu. W poradniku pisze, aby pójść po pomoc do piratów, jednakże u nich nie ma żadnej takiej opcji dialogowej. Pomoże ktoś?

Fr4nsis

Fr4nsis

Użytkownicy
Niedoszły Grafik 2D
posty63
Propsy4
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Niedoszły Grafik 2D
Witam wszystkich!
Mam problem z zadaniem "Patrol Strażników". Otóż nie mogę znaleźć tego patrolu. W poradniku pisze, aby pójść po pomoc do piratów, jednakże u nich nie ma żadnej takiej opcji dialogowej. Pomoże ktoś?

Na pewno porozmawiałeś ze wszystkimi piratami ?

Myo

Myo

Użytkownicy
posty18
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Okazalo sie, ze trzeba bylo podejsc do Ratforda ponownie,najwidoczniej skrypt sie za puerwszym razem nie uruchomil. 

jarod1983

jarod1983

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, może mnie ktoś nakierować na Carlosa- gdzie on leży z tym mieczem? Obszukałem już chyba cały teren orków i ani widu, a miałem już problem w misji ze skrzekiem bo się nie pojawił i musiałem wczytać stare zapisy, żeby w końcu zaskoczył i myślę, że teraz też tak może być.

KoreonPL

KoreonPL

Użytkownicy
Człowiek baroku
posty21
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Człowiek baroku
Stań przed mostem do miasta orków i obróć się w lewo, idź trochę prosto potem w lewo pod górę. Powinieneś znaleźć go pod wieżą, gdzie w G2 był
przywódca stada zębaczy.

jarod1983

jarod1983

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki za odpowiedź, tym razem już się znalazł :)

grubens

grubens

Użytkownicy
posty13
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
hej mam problem w 3cim rozdziale...poprostu znów stoję w miejscu...
Triumwirat-niby byłem w wolnej kopalni namówiłem 3 kopaczy Torlof niby jest ze mną, Larensowi przyniosłem Toporek i głowy...od Wilka odpędziłem tą pluskwe...i nie ma żadnych innych opcji dialogowych...byłem u Lee ale on nie reaguje na to że żle jest w nowym obozie?!
Poszukiwacz- znalazłem ornamenty po rytuale jest a zadanie nadal w dzienniku...
ta misja z runicznym mieczem to mam czekać "kilka dni" (dałem almanach Larenowi) ale nie chce tracić czasu i porobić coś innego

Kugiel

Kugiel

Użytkownicy
posty3
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
O ile pamiętam to atak na NO powinien rozpocząć się dopiero po rytuale przywracania mocy miecza runicznego.Musisz ukończyć rytuał a wtedy Leren(o ile dobrze pamiętam)powie ci że Lee wyruszył do nowego obozu.Dalej powinieneś sobie poradzić :)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry