Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 861098 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 861098

Odpowiedzi 2478

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Zagaduje do Tondrala w tym śnie, jednakże trucizna mnie nie zabija. Musze sam umrzeć poprzez wejście w ogień, lub zabicie przez demona.

CityOfDreams

CityOfDreams

Użytkownicy
posty1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja mam problem z zadaniem ''Wsparcie'' kiedy idę do kiry nie mam u niej żadnej opcji dialogowej związanej z tym zadaniem  mówi tylko ''Odejdź nie wolno ci ze mną rozmawiać'' z góry dziękuje za pomoc

KoreonPL

KoreonPL

Użytkownicy
Człowiek baroku
posty21
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Człowiek baroku
Mam pytanko: Czy przez pójście po wsparcie do łowców trolli przed wizytą w głębi można zbugować sobie wątek fabularny?

Fr4nsis

Fr4nsis

Użytkownicy
Niedoszły Grafik 2D
posty63
Propsy4
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Niedoszły Grafik 2D
Ja mam problem z zadaniem ''Wsparcie'' kiedy idę do kiry nie mam u niej żadnej opcji dialogowej związanej z tym zadaniem  mówi tylko ''Odejdź nie wolno ci ze mną rozmawiać'' z góry dziękuje za pomoc

A rozmawiałeś ze strażnikiem czy go ominęłeś ?

krystian024

krystian024

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam taki problem z misją Corda ''Konwoje" otóż przyprowadziłem mu kopacza i niby wszystko pięknie ale dalej nic nie ma a według solucji powinno być jeszcze jedno zadanie od niego  co mam robić?:(

Citak

Citak

Użytkownicy
posty62
  • Użytkownicy
Mam problem, po rozmowie z Diego (już przekonałem go do namówienia cieni) otrzymałem od Balama list (sfałszowany list od feltchera?) , niestety przez pośpiech nie zobaczyłem w dialogu dla kogo on jest, a żadnego zadania nie mam z nim związanego. Co mam robićdalej by fabuła posuneła się do przodu ?

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Mam pytanko: Czy przez pójście po wsparcie do łowców trolli przed wizytą w głębi można zbugować sobie wątek fabularny?
Nie. Ja najpierw zdobyłem wsparcie, a potem wykonałem to zadanie ze szpiegiem i nie doświadczyłem żadnych problemów w tym rozdziale.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Mam problem, po rozmowie z Diego (już przekonałem go do namówienia cieni) otrzymałem od Balama list (sfałszowany list od feltchera?) , niestety przez pośpiech nie zobaczyłem w dialogu dla kogo on jest, a żadnego zadania nie mam z nim związanego. Co mam robićdalej by fabuła posuneła się do przodu ?
Dla strażników pilnujących bramy do zamku.

Citak

Citak

Użytkownicy
posty62
  • Użytkownicy
Wszedłem do zamku (w sumie wczesniej mogłem gdyż zapłaciłem thorusowi żeby mnie wpuścił, myślałem że trzeba) i co ja mam dalej zrobic z tym liste, żaden z magnatów nie ma opcji dialogowej a Gomez moge zaoferować usługi za co w zamian dostaję tęgie batożenie

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3410
ProfesjaNierób
  • Moderator
Musisz odnaleźć w zamku Kelvina.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

TheGenerat

TheGenerat

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. 
Gdzie mogę znaleźć posążek Innosa i wodę święconą?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Spoiler
Posążek można znaleźć przy poszukiwaniu skarbów Jacka Aligatora, a "wodę" u Piwosza.

Fr4nsis

Fr4nsis

Użytkownicy
Niedoszły Grafik 2D
posty63
Propsy4
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Niedoszły Grafik 2D
Witam mam taki problem z misją Corda ''Konwoje" otóż przyprowadziłem mu kopacza i niby wszystko pięknie ale dalej nic nie ma a według solucji powinno być jeszcze jedno zadanie od niego  co mam robić?:(

Jeśli przeszukałeś dowódcę konwoju, to powinieneś zauważyć list, musisz go przeczytać i pokazać Cordowi.

Skylighter

Skylighter

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
gdzie te 30 prętów dla Aidana zdobyć? niby gdzies na bagnie ale tam same zombie a jedyne skrzynie ktore znalazlem to te w swiatyni i tam tych pretow nie bylo ...

TheGenerat

TheGenerat

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może ktoś zobrazować jak znaleźć ten skarb zakopany na prawo od SO? Ten nad ogniskiem, gdzie pierwszy raz spotykamy Tonego.

KoreonPL

KoreonPL

Użytkownicy
Człowiek baroku
posty21
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Człowiek baroku
Może ktoś zobrazować jak znaleźć ten skarb zakopany na prawo od SO? Ten nad ogniskiem, gdzie pierwszy raz spotykamy Tonego.
Jest bardzo blisko rzeki, PRZY DRUGIM MOŚCIE (TAM GDZIE NIE MA OGNISKA), praktycznie tuż na plaży, szukaj z pochodnią ciemnego miejsca. Dorzucam screena:
Spoiler

TheGenerat

TheGenerat

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki wielkie za pomoc

KoreonPL

KoreonPL

Użytkownicy
Człowiek baroku
posty21
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
  • Człowiek baroku
Mam kilka pytanek:
1. Gdzie jest ta Orkowa cytadela w której ma być przejście do klasztoru zmiennokształtnych? (ta z misji od Rodneya)
2. Gdzie przebywa Paul (ten z misji od świstaka, w sprawie znalezienia łuku). Wiem że się stale przemieszcza, ale ktoś mógłby mi podać gdzie zwykle się kręci.
3. Kiedy będzie można iść i wykonać jakieś misje na Bagnach zgodnie z linią fabularną?
4. Jak w tej wersji forum daje się propsy? ;D Trochę mnie nie było...
5. Wywala mi przy próbie handlu z Draxem, a nie chcę grzebać po skryptach bo jeszcze coś sobie zrobię z modem i będę musiał od nowa zaczynać. Czy ktoś miał podobny błąd?
6. Gdzie mogę znaleźć czarne perły? Oddałem 1 Jackowi Aligatorowi a pamiętam że ktoś mówił że właśnie nimi ulepsza się miecz runiczny.
Z góry dziękuję dobrej duszy która zechce mi pomóc

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3410
ProfesjaNierób
  • Moderator
1. Nie ma żadnej orkowej cytadeli z przejściem do klasztoru. Zdaje się, że coś poplątałeś. Orkowa cytadela to ten zniszczony zamek gdzie w oryg. G1 był Ur-Shak. Do klasztoru zmiennokształtnych dostaniesz się z Rodericiem.
2. Paul patroluje całą kolonię, więc znalezienie go jest trudne.
3. W późniejszym etapie gry. Trochę w tym temacie już mówiono o tym. Rozejrzyj się :D
4. W poście masz liczbę a obok niej :ok: klikasz na :ok: i gotowe.
5. Wywala cię po chwili czy mod zawiesza się po wybraniu opcji handlowania?
6. Czarna perła w modzie jest tylko jedna. Z tego co pamiętam miecz runiczny można ulepszać czarną rudą. Nie jestem pewien czy zostało to dodane.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

TheGenerat

TheGenerat

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zna ktoś kod na przywołanie Kortha, tego łowcę trolli, bo w zadaniu wsparcie trzeba z nim pogadać, żeby je skończyć? A u mnie niestety Korth gdzieś wyparował...

0 użytkowników
Do góry