O temacie
Autor Krystian2222
Zaczęty 11.03.2012 roku
Wyświetleń 1014023
Odpowiedzi 2478
V/A
vMrKaV
gerard546 The Modders
Natomiast ja mam problem w zadaniuZ tym mieczem dla Świstaka.. Mam WSZYSTKIE potrzebne składniki i gdy idę z nim porozmawiać on twierdzi że czegoś mi brakuje.. Może mi ktoś w tym pomóc? Aha i jeszcze powie ktoś gdzie jest Snaf?
renje
Sabumatva
Cześć mam problem z zadaniem, zwiad. Nie mam mam pojęcia gdzie te typki, które mam zabić, przebywają. Mógłby mi ktoś dokładnie to wytłumaczyć, ewentualnie podać kod na nich?
batu222
Agenak
Witam. Nie mam czasu na przeglądanie 90 stron tego wątku, więc zadam pytanie tu.Może mi ktoś opisać miejsca postaci w misji "Świeża krew"??Bo mam problem, że zdobyłem zaufanie od wszystkich, a nawet zrobiłem questy poboczne, jednak tego mi brakuje..Przemierzyłem całą kolonię, nawet byłem w OnB, na terenach orków, w NO, ale nigdzie nie mogę znaleźć żadnych rekrutów..
KOSMOGRZMOT
Splash Moderator
Witam. W zamknietej kopalni mialem dojsc do nekromanty, nie czytalem solucji ani nic i zabilem tych 4 paladynów po czym zapisalem i krata mi sie nie otworzyla, teraz nic z tym nie moge zrobic. czy wie ktos czy da sie to naprawic? czy moze przejsc przez kraty i wpisac kod na nekromante (ktorego nie znam) czy coś :p
either
Endaron
Adanos Administrator