Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 1014023 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 1014023

Odpowiedzi 2478

V/A

V/A

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z zadaniem "Hrabia"
- Teleportuję się z Krukiem do Orlego Gniazda (Zazwyczaj to on się tam pojawia później, razem ze mną to się raz przeteleportował) No i zabijamy demona Kruka, ale nie mam potem żadnej opcji dialogowej, ani u Kruka, ani u Hrabii. Co mam zrobić?? Proszę o pomoc!

vMrKaV

vMrKaV

Użytkownicy
posty9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Natomiast ja mam problem w zadaniu
Z tym mieczem dla Świstaka.. Mam WSZYSTKIE potrzebne składniki i gdy idę z nim porozmawiać on twierdzi że czegoś mi brakuje.. Może mi ktoś w tym pomóc? Aha i jeszcze powie ktoś gdzie jest Snaf?

gerard546

gerard546

The Modders
Pisarz Poradników
posty48
Propsy8
ProfesjaGracz
  • The Modders
  • Pisarz Poradników
Cytat: vMrKaV
Natomiast ja mam problem w zadaniu
Z tym mieczem dla Świstaka.. Mam WSZYSTKIE potrzebne składniki i gdy idę z nim porozmawiać on twierdzi że czegoś mi brakuje.. Może mi ktoś w tym pomóc? Aha i jeszcze powie ktoś gdzie jest Snaf?
Dał ci kartkę prawda? Sprawdź czy na pewno masz wszystko. Poza tym kod na miecz nic ci nie da, bo Świstak ze składników, które mu przyniesiesz zrobi paczkę, którą trzeba zanieś Aidanowi, a on na jutro zrobi miecz. Jeśli to pominiesz może ci się quest nie zaliczyć lub wystąpić jakieś inny bug.

vMrKaV

vMrKaV

Użytkownicy
posty9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A no tak dał mi kartkę.. I mam WSZYSTKO z tej kartki.. Ale co z tego jeśli po wybraniu opcji "Mam wszystkie składniki" czy jakoś tak on wciąż twierdzi że nie mam?

renje

renje

Użytkownicy
posty8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Posprawdzaj może inne drewno albo coś z jedzeniem jest źle

Sabumatva

Sabumatva

Użytkownicy
posty8
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cześć mam problem z zadaniem, zwiad. Nie mam mam pojęcia gdzie te typki, które mam zabić, przebywają. Mógłby mi ktoś dokładnie to wytłumaczyć, ewentualnie podać kod na nich?

https://www.youtube.com/watch?v=GLDUNJrTmzE

gerard546

gerard546

The Modders
Pisarz Poradników
posty48
Propsy8
ProfesjaGracz
  • The Modders
  • Pisarz Poradników
Cytat: Sabumatva
Cześć mam problem z zadaniem, zwiad. Nie mam mam pojęcia gdzie te typki, które mam zabić, przebywają. Mógłby mi ktoś dokładnie to wytłumaczyć, ewentualnie podać kod na nich?
Spotkałeś Draxa przy takiej wieży z drewna prawda? Idź za nią na górkę i tam spotkasz bandytów.

batu222

batu222

Użytkownicy
"I'm Trask Ulgo, ensign with the Republic Fleet."
posty135
Propsy32
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • "I'm Trask Ulgo, ensign with the Republic Fleet."
Witam. Nie mam czasu na przeglądanie 90 stron tego wątku, więc zadam pytanie tu.

Może mi ktoś opisać miejsca postaci w misji "Świeża krew"??
Bo mam problem, że zdobyłem zaufanie od wszystkich, a nawet zrobiłem questy poboczne, jednak tego mi brakuje..
Przemierzyłem całą kolonię, nawet byłem w OnB, na terenach orków, w NO, ale nigdzie nie mogę znaleźć żadnych rekrutów..

Agenak

Agenak

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
Dlaczego w  4tym  rozdziale,  po dialogu z Nefariusem otrzymuję drugi egzemplarz  miecza runicznego? Tak  ma być, czy tylko u mnie coś się  chrzani?

Sabumatva

Sabumatva

Użytkownicy
posty8
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam. Nie mam czasu na przeglądanie 90 stron tego wątku, więc zadam pytanie tu.

Może mi ktoś opisać miejsca postaci w misji "Świeża krew"??
Bo mam problem, że zdobyłem zaufanie od wszystkich, a nawet zrobiłem questy poboczne, jednak tego mi brakuje..
Przemierzyłem całą kolonię, nawet byłem w OnB, na terenach orków, w NO, ale nigdzie nie mogę znaleźć żadnych rekrutów..

Ziomek to tak, Jack Aligator jest za wodospadem niedaleko starej kopalni, Skorpion i jeszcze jeden strażnik są w jaski na półkach skalnych przy drodze do miejsca gdzie w G1 był Ur shak a w G2 wulkan, Geth cos tam jest w tym samym miejscu gdzie w G2 (Ten co uczy nas wyciagania ze smoków łusek) i na końcu kowal którego nazwy nie pamietam jest w jaskini przy jeziorze w którym znajduje sie zatopiona wieza Xardasa, pod wulkanem można powiedzieć

KOSMOGRZMOT

KOSMOGRZMOT

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. W zamknietej kopalni mialem dojsc do nekromanty, nie czytalem solucji ani nic i zabilem tych 4 paladynów po czym zapisalem i krata mi sie nie otworzyla, teraz nic z tym nie moge zrobic. czy wie ktos czy da sie to naprawic? czy moze przejsc przez kraty i wpisac kod na nekromante (ktorego nie znam) czy coś :p

Sabumatva

Sabumatva

Użytkownicy
posty8
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
W którym miejscu stoi Martin?

batu222

batu222

Użytkownicy
posty135
Propsy32
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam. Jeszcze raz ja.

Misja "Świeża krew" się udała. Thx Sabumatva.
Tym razem mała sprawa. Mam dla Aidana znaleźć młot kowalski. Problem jest w tym, że w ekwipunku mam "jakiś" młot kowalski, a przeszukałem raczej większość miejsc w Obozie Rebeliantów. Chyba, że chodzi o skrzynię.

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Młot Aidana jest w tym "magazynie" przed mostem prowadzącym od wieży magów.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

batu222

batu222

Użytkownicy
posty135
Propsy32
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Thx za szybką odpowiedź.

KOSMOGRZMOT

KOSMOGRZMOT

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. W zamknietej kopalni mialem dojsc do nekromanty, nie czytalem solucji ani nic i zabilem tych 4 paladynów po czym zapisalem i krata mi sie nie otworzyla, teraz nic z tym nie moge zrobic. czy wie ktos czy da sie to naprawic? czy moze przejsc przez kraty i wpisac kod na nekromante (ktorego nie znam) czy coś :p

Ponawiam, byc może ktoś odpowie :)

either

either

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem 'W poszukiwaniu skarbów' dla aligatora. Nie mogę znaleźć miejsca do kopania zaznaczonego na mapie drugiego od góry (w lesie). Stałem dokładnie w punkcie X narysowanym na mapie ale nie było tam nic. Rozejrzałem się i też nic. Może mi ktoś opisać gdzie to dokładnie jest?

EDIT: Już znalazłem, można usunąć tego posta ;d

Endaron

Endaron

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem Marzenie Rodneya. Zrobiłem wszystko dobrze (raczej). Idę do Roderika porozmawiać o wizycie u orkowego szamana. On potem każe przynieść jego topór. Powinna być wtedy dostępna opcja dialogowa od Ricka: Pomogę ci. Niestety u mnie jest Koniec.

Nie wiem, czy mam wczytać po 20 razy wcześniejszy stan gry, czy cuś.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Dialog może się odbyć między godziną 22 a 4.

Sabumatva

Sabumatva

Użytkownicy
posty8
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
po przywołaniu bestii Ratford każe mi porozmawiać z Cavalornem jednak ten ma  cały czas wyciągniętą broń i nie chce otworzyć sie okienko dialogowe, wie ktoś może jak temu zaradzić?

0 użytkowników
Do góry