Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 867327 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 867327

Odpowiedzi 2478

Sackboy

Sackboy

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Up Mi się po drodze zrespawnowały orki i jakieś moby,ale tego ciała za nic nie mogę znaleźć.
Edit: Wczytanie kilka razy pomogło.

Suomix

Suomix

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
mam problem z tą wieża Xardasa. On ma tam zamknięte skrzynie, które musze otworzyć kluczem kruka tak? Jak ja mam teraz niby wejsc do obozu po ten klucz? To bug czy o co chodzi?

Sigon

Sigon

Użytkownicy
posty33
Propsy1
  • Użytkownicy
@Up
Wejdź do obozu przez tajemne przejście, którym trzeba było uciec w III rozdziale gdy szpiegowaliśmy Stary Obóz. Znajduje się ono w Wieży Mgieł, na samym dole za skrzyniami.

Piszę poprawnie po polsku.

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
dobra :D ponawiam pytanie widzę  Sigon jest ogarnięty z tym modem..

Czemu diego mi ginie jak siedzi w lochach ? o.O

muchoza

muchoza

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. w zadaniu Swieża krew nie moge znalezc Gestatha.  Wiem że jest gdzies niedaleko górskiej twierdzy dotarłem nawet do nie ale go nigdzie nie spotkałem.prosze o jakąs podpowiedz.

Suomix

Suomix

Użytkownicy
posty21
  • Użytkownicy
idz ze strony obozu bractwa. Tam pod górke koło jaszczurów i trzymaj sie samej przepaści, po prawej stronie. Przeciwnie do mostu na cmentrzysko orków. Bedzie i on :D

Neary

Neary

Użytkownicy
posty43
Propsy4
  • Użytkownicy
Cytat: muchoza
Witam. w zadaniu Swieża krew nie moge znalezc Gestatha.  Wiem że jest gdzies niedaleko górskiej twierdzy dotarłem nawet do nie ale go nigdzie nie spotkałem.prosze o jakąs podpowiedz.
Pisząc krótko: jest on w tym samym miejscu, co w 2. części Gothic.

Hodir

Hodir

Użytkownicy
posty59
Propsy3
  • Użytkownicy
Właśnie zacząłem 4 akt i zadanie "rebelia w nowym obozie" tutaj zaczyna się problem ponieważ powinienem porozmawiać z gornem który powinien stać przed bramą NO, ja już z nim porozmawiałem gorna nie ma, nawet jeśli się go przywoła to nie ma dialogu. Co robić ?

P.S Nie mogę też znaleźć tych ornamentów które powinny być w zatopionej wieży Xardasa (wcześniej też tam byłem)
P.S Do przywołanego Gorna (który sobie gdzieś poszedł) teleportowałem się i jest opcja dialogowa czyli problem rozwiązany.

Nie wiem jak z tymi ornamentami ale chyba zbyt pochopnie wyciągam wnioski i powinienem czekać na rozwój fabuły.

Tigorner

Tigorner

Użytkownicy
posty11
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. mam problem w tym, że po tym jak w rozdziale drugim, skończyłem wszystkie misje dla rebeliantów i łowców, to  po tym jak wracam po zabiciu 5 patroli straży do Ratforda, misja zostaje wykonana, a on mówi że mam do niego wrócić jak nabiore sił i zajme sie swoimi sprawami to będzie miał dla mnie zadanie, i właśnie mija już sporo dni a nadal nie mam mozliwości kontynuowania fabuły bo nie daje mi nowej misji, da sie coś zrobić nie zaczynając nowej gry ?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
http://themodders.org/index.php?topic=20906.msg1106105#msg1106105

Nie wiem jak z tymi ornamentami ale chyba zbyt pochopnie wyciągam wnioski i powinienem czekać na rozwój fabuły.
A wspominał ci ktoś, żebyś odszukał wszystkie ornamenty? Jak nie, to czekaj na rozwój fabuły.

Hodir

Hodir

Użytkownicy
posty59
Propsy3
  • Użytkownicy
Tak wspominał tylko musiałem użyć kodów aby zdobyć klucz z SO. Teraz mam inny problem gra mi crashuje po wizycie w wolnej kopalni....

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders

radex115544
The Modders

Pomoc w zadaniach i w rozgrywce
#1811 2014-01-10, 20:03(Ostatnia zmiana: 2014-01-10, 20:51)
Witam mam problem z zadaniem Czas Zapłaty pogadałem już z Ratfordem i Cavalornem lecz nie mam teraz żadnej opcji dialogowej związanej z tym zadaniem  oczywiście próbuję z nimi porozmawiać po zmierzchu ...
Okej nie jest już pomoc potrzebna jakby ktoś miał podobny problem to musi najpierw pogadać o Urcie z Cipherem .

renje

renje

Użytkownicy
posty8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak to działa w CZ bo mam taki problem że brak mi kawałka kamienia czy jakoś tak (to do księgi kataraktów), bo chyba ją zebrałem przed tą misją ale jej nie mam
ps. Przepraszam za błędy i "b+ marvin + b" nie działa. Jakoś sie da tą konsole aktywować? Posiadam wersje 1.0. Sorki za spam ale napisałem to już w wielu tematach i nikt nie chce pomóc a na kodach leci 50% ludzi

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.
Cytat: renje
Jak to działa w CZ bo mam taki problem że brak mi kawałka kamienia czy jakoś tak (to do księgi kataraktów), bo chyba ją zebrałem przed tą misją ale jej nie mam
ps. Przepraszam za błędy i "b+ marvin + b" nie działa. Jakoś sie da tą konsole aktywować? Posiadam wersje 1.0. Sorki za spam ale napisałem to już w wielu tematach i nikt nie chce pomóc a na kodach leci 50% ludzi
Konsolę aktywuje się poprzez "B >> MARVIN >> B", wszystkim działa, ale Ciebie nie...

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

renje

renje

Użytkownicy
posty8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra dzięki za pomoc tym całym tłumom ludzi.Rozwiązałem to sam tzn zrobiłem reinstalacje ale i tak to nie pomogło ale w nerwach pisałem to kilka razy aż w końcu się udało(zamiast test mode on powiły się 4 kompasy)

Po 20min grania i wyjściu z gry wpisuje znów b+marvin+b i nic. Poradzi ktoś coś? Wpisywałem z kompasem i bez po kilka razy

Do up:Widzisz może nikt do kodów sie nie przyzna . To samo z bugami, tyle ludzi przeszło bez błędów gre a jednak jedna osoba ma błąd.

winchester

winchester

Użytkownicy
posty23
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@renje
Nie wiem czy dobrze Cię rozumiem ale masz problemy z włączeniem konsoli kodów? Ja z przyzwyczajenia w opcjach ustawiałem, żeby statystyki pokazywały się pod klawiszem "b" oraz "c"  i po włączeniu statystyk przez "b" i "c" i wpisaniu "marvin" mi zawsze działało. Na jakiejś stronce czytałem, że włączenie Gothica zmienia automatycznie język klawiatury na niemiecki ale nie powinno to wpływać na klawisze liter.

gerard546

gerard546

The Modders
Pisarz Poradników
posty48
Propsy8
ProfesjaGracz
  • The Modders
  • Pisarz Poradników
W temacie Pomoc w Zadaniach rozmawiamy jak włączyć konsole. Propsy dla tego pana :facepalm:.  Najprościej mówiąc otwórz okno statystyk wpisz M A R V I N i je zamknij. Aż strach się zapytać ile masz lat.

renje

renje

Użytkownicy
posty8
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Kolego up czy to że nie mogę otworzyć konsoli świadczy ile mam lat?? Wciska to głupie b i pojawia eis okno statystyk, pisze marvin i znów b ale nie pisze test mode on po prostu się nie da a koleś up niech sie nie wypowiada jak nie potrafi pomóc

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.
W Gothic 1 jest bug przy pisaniu, jeśli PRZYTRZYMASZ KLAWISZ to wpisze się on więcej niż raz. Klawisze w G1 są bardzo czułe, więc KLIKAJ, a nie przytrzymuj klawisze.

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie,

Mam misje z Diego, mam uwolnić go z lochów. Daje Balamowi Truciznę oraz szynkę. Balam idzie do Zamku, wraca i mówi że się spóźniliśmy. Diego nie żyje. Dlaczego?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry