Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 1019761 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 1019761

Odpowiedzi 2478

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
Perła jest koło mostu do starej orkowej cytadeli od strony obozu na bagnie. Jak masz most przed sobą to po lewej obok drzewa tam wykopujesz. Jeśli byś pytał jeszcze o posążek innosa to jest on w lesie koło rzeki (x na mapie) ... Możliwe ze popierdzielilem ale te 2 na pewno w 1 jest posążek a w 2 perła- kod masz pare stron wczesniej

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
Gdzie jest Lee? :D musze z nim pogadać w zwiazku z misja " Rebelia w nowym obozie " :lol2:

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Cytat: Dariusz
Gdzie jest Lee? musze z nim pogadać w zwiazku z misja " Rebelia w nowym obozie "
W górskiej fortecy.

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
a jak ruszyć dalej fabułę ? rozmawiałem z Lee powiedział mi że ma do spłacenia dług u magow wody i musi sam sie rozejrzec w nowym obozie.
W dzienniku mam napisane że może mógłbym pomoc Lee z tymi magami wody,ale niestety nie mam zadnych opcji dialogowych z zadnym z magow, Saturas tez nic ode mnie nie chce.;/

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
czytaj wszesniesze posty, przeczytasz te 81 stron i przejdziesz gre bez solucji :D

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
próbowałem ale po przeczytaniu 7 stron mi się odechciało :)

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak wyjść z siedziby tego nekromanty od almanachu? Otwarte przejścia nie działają nawet przeleciałem kodami za zamknięte drzwi jakoś nie da rady wyjść chyba...

EDIT:
Dobra znalazłem wyjście (jeden z korytarzy z uchylonymi drzwiami )

diegot

diegot

Użytkownicy
posty62
Propsy4
  • Użytkownicy
siema gdzie mogę znaleźć grimesa w so?

Splash

Splash

Moderator
posty4211
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
Tam gdzie w G1 był Mordrag.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

gronq

gronq

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czyli nikt nie ma pomyslu odnosnie mojego problemu i brakiem dialogu z kira?

diegot

diegot

Użytkownicy
posty62
Propsy4
  • Użytkownicy

Pichas

Pichas

Użytkownicy
posty1
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Witam, mam zdaje się podobny problem co Necro59 kilka stron wcześniej. Przed drzwiami jaskini gdzie ma być ostatni ornament stoi Węgorz mówi, że w środku czeka szef, wchodzę i Hrabia nie zagaduje do mnie, nic się nie dzieje. Przy poprzednim ornamencie Węgorz  gadał sam z sobą (nie było postaci z którą rozmawiał) może kogoś wcześniej uśmierciłem i dlatego się teraz nic nie dzieje.

Ok już wiem, nieprzeczytana mapa.

Innominatam

Innominatam

Użytkownicy
posty5
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
Witam, mam problem. Przyszedłem z Beziem na cmentarzysko, wszedłem do środka i nie mogę nigdzie znaleźć tego szamana orków. W solucji było napisane ,że jest na górze w sali gdzie w Gothicu był ork wojownik ale go tam niema.

krycha

krycha

Użytkownicy
posty81
  • Użytkownicy
Cytat: Innominatam
Witam, mam problem. Przyszedłem z Beziem na cmentarzysko, wszedłem do środka i nie mogę nigdzie znaleźć tego szamana orków. W solucji było napisane ,że jest na górze w sali gdzie w Gothicu był ork wojownik ale go tam niema.
Jest. Mogłeś go nie zauważyć bo stoi w ciemnej bocznej jaskini... chyba że masz buga, co nie jest rzedkością w tej grze... ;D

Innominatam

Innominatam

Użytkownicy
posty5
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
Mam skłonność do nie zauważenia czegoś oczywistego ale zdaje mi się ,że chodziłem wszędzie z pochodnią w łapie.

Dirklan

Dirklan

Użytkownicy
posty25
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja mam znowu ten sam problem, muszę zdobyć truciznę dla ochroniarza więzienia, niestety nie mogę dostać się do Nekromanty. Teleportować da się tylko z tej głębokiej jaskini, niestety podczas wczytywania wywala mnie. Miałem ten sam problem już poprzednim razem, wgrałem G2MDK, próbowałem zmienić rozdzielczość i nie da rady. Jak przywołam truciznę konsolą to zadanie ruszy ?

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Cytat: Innominatam
Mam skłonność do nie zauważenia czegoś oczywistego ale zdaje mi się ,że chodziłem wszędzie z pochodnią w łapie.
Spróbuj aktywować jakiś czar, żeby ci namierzało. On jest w takim pomieszczeniu, za nim jest jakby ołtarz. Jak wyjdziesz na górę, to obróć się w lewo i do końca prosto.

Innominatam

Innominatam

Użytkownicy
posty5
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
Byłem tam parę razy. Wchodziłem kila razy do lokacji ,bo może się załaduje ale nikogo niema :(

PS.Może podałby mi ktoś kod na niego?

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Jak wykopać skarby na mapie od Jacka Aligatora??
Byłem na placu wymian i w lesie ale nie widzę tam żadnych miejsc do kopania.

Gorn5533

Gorn5533

Użytkownicy
posty48
Propsy6
  • Użytkownicy
Innomitam idz tyłem ten sam problem miałem poszedłem tyłem i załadowało d

0 użytkowników
Do góry