Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 1017507 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 1017507

Odpowiedzi 2478

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Zabij Shera :D

Jak masz zapis przed wejściem do kopalni, to podrzuć, bo chciałbym naprawić to :P

gronq

gronq

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
witam, mam pytanie co do misji "nocny zlodziej" z 2 rozdzialu, jak ja wykonac? w poradniku czytalem ze miedzy 12 a 3 w nocy mam isc kolo skladziku, owszem stoi tam bukkhart ale nic sie nie dzieje, mam jedynie dialog o kupnie skory trolla (wczesniej przyjalem misje od innego lowcy a bukkhart zagadal do mnie sam z oferta sprzedazy skory)

Gorn5533

Gorn5533

Użytkownicy
posty48
Propsy6
  • Użytkownicy
siema mam problem z zadaniem konwoje i hrabia. konwoje to mam juz isc do so ale za chiny nie ma orkana przy bramie gdzie thorus stoi jesli ktos moze to niech mi poda kod na niego. a hrabia to taki problem gdy zagadalem do kruka o tej inkantacji to teleportuje sie do orlego gniazda ubijam demony i kruk nic nie gada nawet jak do niego sam zagadam pomocy... z gory thx

jasiuinator

jasiuinator

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest strażnik Paul ? bo świstak chce jakiś łuk prosze o pomoc.

krycha

krycha

Użytkownicy
posty81
  • Użytkownicy
Cytat: Adanos
Zabij Shera

Jak masz zapis przed wejściem do kopalni, to podrzuć, bo chciałbym naprawić to

Poszłam za twoją radą, ale zabicie Shera nie wchodzi w rachubę, ponieważ w chwili kiedy wyciągam miecz, wywala mnie do Windowsa.  Nie pozostaje mi nic innego jak przysłać zapisy... wysyłam na PW... :)

jasiuinator

jasiuinator

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
I zapomniałem o jeszcze jednym gdzie jest cytadela orków?

gronq

gronq

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
cytadela orkow jest na wzniesieniu, do ktorego prowadzi waska sciezka, w gothicu 1 spotykalismy sie tam z ur-shakiem

nikt nie moze mi pomoc? pytanie o bukkharta i misje nocny zlodziej..

jasiuinator

jasiuinator

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z misja "Marzenia Rodneya" mam iść do wieży mgieł i kompletnie nie wiem czego szukac prosze o pomoc.

gronq

gronq

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
co do mojego problem z bukkhartem rozwiazany - wystarczylo opuscic oboz i po powrocie juz grzebal w skrzynkach
jednak pojawil sie kolejny
bo przekonaniu chyba 3 czy 4 z lowcow poszedelm do kiry spytac "co z moja sytuacja w obozie" stwierdzila ze przekonalem prawie wszystkich, dostalem 1000 xp, byla gadka ze ma na mnie ochote i tyle, teraz wykonalem misje u wszystkich lowcow  jednak u kiry nie mam zadnego dialogu do wyboru, jedynie koniec, podobnie z reszta lowcow w obozie, co robic? misja szacunek lowcow zakonczona a sojusznicy nadal aktywna jednak nie mam mozliwosci jej skonczyc

jasiuinator

jasiuinator

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może powinieneś pojść do Cavalorna oddac misje a jak to nie pomoze to najprawdopodobniej sie cos zbugowało .

gronq

gronq

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
probowalem, u cavalorna nie ma dialogu z ta misja... eh

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
bo przekonaniu chyba 3 czy 4 z lowcow poszedelm do kiry spytac "co z moja sytuacja w obozie" stwierdzila ze przekonalem prawie wszystkich, dostalem 1000 xp, byla gadka ze ma na mnie ochote i tyle, teraz wykonalem misje u wszystkich lowcow  jednak u kiry nie mam zadnego dialogu do wyboru, jedynie koniec, podobnie z reszta lowcow w obozie, co robic? misja szacunek lowcow zakonczona a sojusznicy nadal aktywna jednak nie mam mozliwosci jej skonczyc
Powinna do ciebie zagadać Kira i powiedzieć, że idziecie na polowanie. Po zabiciu trolli, zadanie "Sojusznicy" zostanie zaliczone.

Graba11

Graba11

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie, gdzie jest ten cały skrzek z recepturą Aidana? Szukam i nic w poradniku piszecie, że przed samym mostem leży ten koleś ale nic nie ma... Czy to błąd? Jeżeli tak to dajcie kod na tą recepturę, bo nie mam save wcześniej. Super dodatek tylko te bugi :) najbardziej wkurza jak potwory są nieśmiertelne tzn. nie można ich uderzyć. Mamy 4 wilki 3 zabijam a 4 jest nieśmiertelny. No ale na szczęście jest kill i wszystko ok. Proszę o pomoc.

Misiex

Misiex

Użytkownicy
posty138
Propsy44
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem konwoje we wcześniejszym rozdziale zabiłem strażnika bramy który według solucji ma mi opowiedzieć o tym .że orkan je organizuje ktoś zna kod na jego przyzwanie??? albo wie co z tym zrobić???

dobra pytanie nie aktualne znalazłem kod jeśli by ktoś potrzebował to grd_215_torwache - na strażnika i orkana grd_4106_orkan

gronq

gronq

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
bo przekonaniu chyba 3 czy 4 z lowcow poszedelm do kiry spytac "co z moja sytuacja w obozie" stwierdzila ze przekonalem prawie wszystkich, dostalem 1000 xp, byla gadka ze ma na mnie ochote i tyle, teraz wykonalem misje u wszystkich lowcow  jednak u kiry nie mam zadnego dialogu do wyboru, jedynie koniec, podobnie z reszta lowcow w obozie, co robic? misja szacunek lowcow zakonczona a sojusznicy nadal aktywna jednak nie mam mozliwosci jej skonczyc
Powinna do ciebie zagadać Kira i powiedzieć, że idziecie na polowanie. Po zabiciu trolli, zadanie "Sojusznicy" zostanie zaliczone.

a co zrobic jesli nie zagadauje? probowalem w nocy, w dzien, nie wiem... moze jakis lvl jest wymagany? mam 13

jasiuinator

jasiuinator

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może mi ktoś w końcu pomoze z misja Marzenia Rodneya co trzeba znaleść w tej wieży?

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Cytat: jasiuinator
Może mi ktoś w końcu pomoze z misja Marzenia Rodneya co trzeba znaleść w tej wieży?
Dawno nie grałem, ale chodzi o Wieżę Mgieł z tym duchem? To poszukaj piętro pod nim, znajdziesz miksturę...

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Jest solucja ale lepiej nabijać posty w tym temacie...

gronq

gronq

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a ja ponawiam pytanie i prosze o pomoc:D
co zrobic jesli po wykonaniu wszystkich zadan w obozie lowcow nie mam z nikim juz dialogu, z Kira rozmawial po przekonaniu polowy lowcow, dostalem 1000 xp i powiedziala ze ma na mnie ochote czy cos, i na tym sie skonczylo, przekonalem reszte i stoje w martwym punkcie

oj chyba nie bedzie mi dane ukonczenie moda;<

CMPunk

CMPunk

Użytkownicy
posty49
Propsy5
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Poda ktoś kod na perłę dla Jacka Aligatora ?Bo już nie mam nerwów do szukanie tego syfu 

0 użytkowników
Do góry