Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 1013902 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 1013902

Odpowiedzi 2478

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Mam taki problem z zadaniem informator: idę na plac wymiany, spotykam się z informatorem i nagle pojawiaja sie straznicy, i bezio. Po tym jak bezio nam pomaga i tu pierwszy bug ciagle atakuje kulami ognia. Nie moge ani do niego zagadac ani nic. Da sie tego questa ukonczyc ??

ci strażnicy i informator ma zginąć (nie schodzi mu całe HP będziesz musiał go dobić) nie zawsze strażnicy giną tylko gdzieś się teleportują (czasem nie zawsze), wczytywaj aż do skutku

Mogę prosić o kod Ostrza Zmierzchu, ten miecz który potrzebuje Roderic

a przeszukałeś całą wieże mgieł, każdy kąt?

paryt123

paryt123

Użytkownicy
posty22
  • Użytkownicy
Tak... do samego morza.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
jestem pewien że on był dodany do gry kod na ten topór to: GhostAxe1_RICK

Jelly Roger

Jelly Roger

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
jak mam się dostać do Nowej kopalni, w której jest Torlof, bez używania kodów ?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy

Jelly Roger

Jelly Roger

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
(MOŻLIWY SPOJLER)Wejście jest, ale są kraty ( można je otworzyć kołowrotem ) ale wejscia do domku z owym kołowrotem jest zamknięte. Tak czy inaczej, dostałem się tam, porozmawiałem z Torlofem (jego zadanie wykonałem w połowie bo mogłem porozmawiać tylko z Homerem) i potem zaczęła się akcja gdzie Torlof zaatakował strażników a ci rzucili się na mnie więc dałem nogę. Potem poszedłem do starej cytadeli porozmawiać z Lee gdzie dialog jest zbugowany ( "Potrzebują cie w Nowym obozie" ) i dialog się odświeża z zapisem w dzienniku "porozmawiałem z Lee" czy coś w tym stylu... tak powinno być czy coś poszło nie tak ?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
co do wejścia do WK to powiem wprost nowy obóz nie jest skończoną lokacją i tego typu rzeczy mogły nie zostać zrobione, a co lee to jeszcze do tego momentu nie doszłem, więc nie wiem.

wloczykij

wloczykij

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
Mam taki problem z zadaniem gdy idziemy do światyni Zmiennokształtnych z Rodrickiem. Da się to przejść bez kodów ??
Jestem już w środku Rodricka nie widać, a nie wiem jak to w ogole przejść. Jestem przed pierwszymi duzymi drzwiami ktore nie da się otworzyć. Jak je otworzyć ??

macios

macios

Użytkownicy
posty53
Propsy6
  • Użytkownicy
a grasz na NAJNOWSZEJ wersji?  bo w starym tego typu błąd występował

Mówiłem już że na najnowszej, od początku i że w starszej wersji nie miałem tego błędu ale nie odpisałeś . . .

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
to coś z kompem masz (jak win 7 i nowe sterowniki to się nie dziw że cię wywala to nie jest błąd gry) jeśli zaprzeczasz to mam nadzieje że wziołeś nowa gra?

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
WAKACJE SĄ, JAKIE ZADANIA WY CHCECIE ROBIĆ  :lol2:

macios

macios

Użytkownicy
posty53
Propsy6
  • Użytkownicy
to coś z kompem masz (jak win 7 i nowe sterowniki to się nie dziw że cię wywala to nie jest błąd gry) jeśli zaprzeczasz to mam nadzieje że wziołeś nowa gra?

Nie wiem , nigdy nie miałem problemu z gothiciem ( ani I, ani II ) na Win 7 x64 i grę też od nowa zacząłem

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
to tym bardziej podziewaj się crashy (ale poprostu wejdź do głębi jeszcze raz czasem wywala do pulpi ale jak nie to wina 64 bitowego windowsa

WAKACJE SĄ, JAKIE ZADANIA WY CHCECIE ROBIĆ

Chcesz zadania? a z jakiego przedmiotu?  :lol2:

macios

macios

Użytkownicy
posty53
Propsy6
  • Użytkownicy
to tym bardziej podziewaj się crashy (ale poprostu wejdź do głębi jeszcze raz czasem wywala do pulpi ale jak nie to wina 64 bitowego windowsa

WAKACJE SĄ, JAKIE ZADANIA WY CHCECIE ROBIĆ

Chcesz zadania? a z jakiego przedmiotu?  :lol2:

Ja mówię o zadaniu z Pacho i Skorpionem

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
sory bo ostatnio jestem zmęczony i nie za bardzo nadążam ale inaczej mówiąc crashe będziesz miał na 64-bitowym

macios

macios

Użytkownicy
posty53
Propsy6
  • Użytkownicy
sory bo ostatnio jestem zmęczony i nie za bardzo nadążam ale inaczej mówiąc crashe będziesz miał na 64-bitowym

No trudno, spróbuje jeszcze raz grę od nowa albo poczekam na finalną wersje. W każdym bądź razie dzięki :wink:

ggrabias

ggrabias

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
Jak się wydostac z klasztoru zmiennokształtnych  zadanie marzenia rodneya

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
chyba go wogule niema, niech z resztą adanos bądź sher się wypowie

Garik

Garik

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Mam problem Jack Aligator dał mi zadanie ze znaleźeniem czarnej perły i latam po tych X i nic nigdzie niema proszę o pomoc.

z góry dzięki

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
jest w 1 z tych skarbów chyba masz mape nie? tam masz czarno na białym zaznaczone, widziałeś chyba skarb pacho nie? to chyba wiesz jak już wygląda.

0 użytkowników
Do góry