HTC Desire problemy.. 2557 2

O temacie

Autor Neltharion

Zaczęty 5.03.2012 roku

Wyświetleń 2557

Odpowiedzi 2

Neltharion

Neltharion

Użytkownicy
posty15
Propsy8
  • Użytkownicy
Witam :)
Jestem troszkę zbulwersowany, jako iż właśnie wczoraj mój kochany HTC Desire poszedł do serwisu... (na gwarancji). Zmusiły mnie do tego następujące rzeczy:
-Co jakiś czas sam się resetował (zwłaszcza przy cykaniu zdjecia... czasem i bez tego),
-Potrafił całkiem zawiesić dotyk,
-Cholernie się grzał przy ładowaniu baterii i korzystaniu zeń.

Mieliście też tak? Słyszałem, że HTC mają to do siebie, że się resetują ot tak ale chcę rozwiać swoje obawy co do totalnego zjebania. Podejrzewam, że w serwisie przywrócą go jedynie do ustawień fabrycznych (jakbym sam nie mógł...)

Programista uczy się całe życie...

"Wszystko powinno być tak uproszczone jak to tylko możliwe...ale nie prostsze"

Reverse

Reverse

Użytkownicy
posty282
Propsy49
  • Użytkownicy
Miałem Touch HD, miałem taki problem że chodził przez około pół dnia a potem się resetował. Spowodowane było to przeciążeniem, znalazłem w folderze windows'a menedżer procesów i co jakiś czas czyściłem go, wyszło na to że nie czyścił sam procesów, lecz było to uciążliwe.
W końcu wgrałem soft Bysia i było ok. Może i u ciebie wgranie nowego softu pomoże.

Spoiler
[ramka]ANGER and FORGIVENESS | [/b]Unity3D.pl | TheGamers | NoteFun[/ramka]

NoteFun:
Spoiler
[/size]NoteFun jest już prawie gotowe!!! Jak tylko ukończymy wersję 1.0,to grę będziecie mogli znaleźć w popularnych sklepach mobilnych oraz PC.
[/b]

AaF:
Spoiler
Niedługo udostępnimy demonstracyjną, przeglądarkową wersję Anger and Forgiveness. Odbędzie się to po ukończeniu prac nad światem.
[/b][/size]

[ramka]Moje konto na p3d.in[/ramka]

Neltharion

Neltharion

Użytkownicy
posty15
Propsy8
  • Użytkownicy
Mam najnowszy soft...zobaczymy co na gwarancji stwierdzą ;)

Programista uczy się całe życie...

"Wszystko powinno być tak uproszczone jak to tylko możliwe...ale nie prostsze"

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry