Gothic: Czas Zapłaty [beta] 972587 2392

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 2.03.2012 roku

Wyświetleń 972587

Odpowiedzi 2392

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2154
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Co  do dubbingu prawdopodobnie ktoś się podejmie sam myślę nad tym żeby rozpocząć pracę nad dubbingiem do CZ (oczywiście to będzie osobno jako dodatek dla chętnych)

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Na pewno zagram, lepiej poczekać jeszcze trochę aby mod był bez bugów. Czekałem tyle lat to i poczekam jeszcze kilka, życzę powodzenia w tworzeniu moda. 

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
"Jedyneczka" ukończona po raz nasty, więc pozostało mi czekać cierpliwie na moda :)
Jak grałem w tych końcowych rozdziałach to zastanawiałem się czy w moda zostaną wplecione wydarzenia z oryginału, w końcu mod ma być  niejako uzupełnieniem fabuły G1. Ciekaw jestem, czy pojawią się pogłoski o masakrze w SO zrobionej przez Bezimiennego :adolf:
Ja tam nigdy całego obozu nie wybijam a jedynie tych strażników w zamku. Nawet Thorusa omijam, bo w końcu przeżył ;p

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
". Ciekaw jestem, czy pojawią się pogłoski o masakrze w SO zrobionej przez Bezimiennego :adolf:

YYY, ale nie ma w fabule wybijania całego starego obozu, tylko zabicie gomeza i magnatów.

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Mac Dun
YYY, ale nie ma w fabule wybijania całego starego obozu, tylko zabicie gomeza i magnatów.
Właśnie o to mi chodziło ;p Może w modzie Bezimienny otworzy główną bramę i ktoś zostanie nowym przywódcą Starego Obozu.

orchunter

orchunter

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Naprawdę mnie interesuje kiedy tego moda wypuszczą się doczekać nie mogę :D

siewka181

siewka181

Użytkownicy
PomiotBeliara
posty411
Propsy68
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • PomiotBeliara
Nie tylko ty ;p.
Każdy czeka z niecierpliwością.

JAK NAZYWA SIĘ CHOROBA NA KTÓRĄ CIERPIĄ WYZNAWCY ADANOSA ?
WADA NOSA :d
Motyw do Google Chrome by ja: https://www.mychrometheme.com/t/94h6ywsfrpdltksaofn965n3e
http://z0r.de/L/z0r-de_4014.swf

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Jak tam praca nad modem ? Podobno same outro zostało ;/

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Znowu pewnie roK CZEKANIA :P

Drock

Drock

Użytkownicy
posty357
Propsy75
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Znowu pewnie roK CZEKANIA 
NIE mój błąd bo ja z przyzwyczajenia do szkoły dałem filmy w FULLHD a gothic tego nie ogarnie

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
fajnie by było jak by na swieta wyszedł,  pierwsza premiera była zapowiadana chyba 5 lat temu :d było na grudzien 2011 roku

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator
Premier było kilka. Ale wiesz jak jest. Jest duża i zgrana ekipa, wszystko idzie bez poważnych  problemów i szybko. Aż nagle ktoś nie daje oznak życia, rezygnuje, nie ma czasu, uważa to za bezsensowne itd. Tak więc ludzi w tej grupie jest co raz mniej. Odejdą graficy - nie będzie nowych modeli i lokacji. Odejdą skrypterzy - nie ma ludzi do pisania fabuły lub nowych funkcji. Odejdzie level designer - lokacje stoją puste. I tak stopniowo to rośnie, przekładając dzień premiery z powodu nieskończonych wielu rzeczy. Trzeba szukać innych sposobów. I tak to właśnie wygląda. Ja też niestety nie mam czasu, bo moim nauczycielom się nudzi. Najważniejsze jest jednak to, że jakoś się udało to wszystko ogarnąć i mod ujrzy światło dzienne.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2154
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Czyli ty zajmujesz się outrem?

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator
Drock zajmuje się outrem :D Ja miałem pobawić się finałową walką, ale ciągle nie mam czasu.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Do ferii wytrzymamy ! Oby...

LET'S ROCK!

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Żartowałem z tym czekaniem. Dawać moda lenie! Widać stosunek twórców do rzeszy fanów

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2154
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Cytat: Drock
 NIE mój błąd bo ja z przyzwyczajenia do szkoły dałem filmy w FULLHD a gothic tego nie ogarnie

A , że tak zapytam dałeś go w HD czyli już skończyłeś ten filmik (outro) wystarczy zmienić i tyle..

siewka181

siewka181

Użytkownicy
PomiotBeliara
posty411
Propsy68
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • PomiotBeliara
Widzę coraz większa wrzawa. 
Z dnia na dzień coraz goręcej się tu robi ;d.
Miejmy nadzieję że mod niedługo wyjdzie.

JAK NAZYWA SIĘ CHOROBA NA KTÓRĄ CIERPIĄ WYZNAWCY ADANOSA ?
WADA NOSA :d
Motyw do Google Chrome by ja: https://www.mychrometheme.com/t/94h6ywsfrpdltksaofn965n3e
http://z0r.de/L/z0r-de_4014.swf

BL4CK

BL4CK

Użytkownicy
posty5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co  do dubbingu prawdopodobnie ktoś się podejmie sam myślę nad tym żeby rozpocząć pracę nad dubbingiem do CZ (oczywiście to będzie osobno jako dodatek dla chętnych)

Można by było już zacząć powoli prace , wyciągnąć od nich połowe dialogów i powoli ruszać wiadomo nie zajmie to tygodnia a miesiące,ale powoli można zacząć ;>

Drock

Drock

Użytkownicy
posty357
Propsy75
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Cytat: Fabiosek
Cytat: Drock NIE mój błąd bo ja z przyzwyczajenia do szkoły dałem filmy w FULLHD a gothic tego nie ogarnie
A , że tak zapytam dałeś go w HD czyli już skończyłeś ten filmik (outro) wystarczy zmienić i tyle..
Zmiana to pięć minut gorzej z mianą  na format .bik gdy dawałem do .bik gdy było FULLHD to sama zmiana formatu w outrze trwała dwie godziny a innych filmów z 30min

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry