Gothic: Czas Zapłaty [beta] 964873 2392

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 2.03.2012 roku

Wyświetleń 964873

Odpowiedzi 2392

MhrocznyCzlek

MhrocznyCzlek

Użytkownicy
posty31
Propsy10
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam pytanie - czy w CZ tylko Rick będzie mógł walczyć dwoma mieczami, czy będą NPC, którzy też znają tą umiejętność?

The fireshow team:
https://www.facebook.com/pages/Drakar/403319873057139?fref=ts

//edit.Aztek - większą sygnę trzeba było sobie wrzucić. 1000x1000 to chyba nowy rekord

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Tylko nie które szkielety poza tym nikt.

Acnefan

Acnefan

Użytkownicy
posty69
Propsy7
  • Użytkownicy
Ja mam pytanie,czy mod wyjdzie w tym roku,aha i żebyście nie brali tego od razu jako jakieś hejty,po prostu pytam,bo miał wyjść w maju czy jakoś tak,a mamy koniec lipca powoli.
Byłem na wakacjach i od ok. miesiąca nie zaglądałem na to forum,myślałem że już wyszedł,wybaczcie ale nie chce mi sie czytać tych stron spamu,może nie wiem czy coś się stało,p

Spartakus

Spartakus

Użytkownicy
posty52
Propsy2
  • Użytkownicy
Ja mam pytanie,czy mod wyjdzie w tym roku,aha i żebyście nie brali tego od razu jako jakieś hejty,po prostu pytam,bo miał wyjść w maju czy jakoś tak,a mamy koniec lipca powoli.
Byłem na wakacjach i od ok. miesiąca nie zaglądałem na to forum,myślałem że już wyszedł,wybaczcie ale nie chce mi sie czytać tych stron spamu,może nie wiem czy coś się stało,p
Jeśli chcesz, żeby mod był naprawdę dopracowany, to musisz poczekać. Oczywiście, wiadomo bez żadnych bugów się nie obejdzie, ale to już wina samego Gothica, więc nic nie zrobimy tylko musimy czekać i wspierać naszych dzielnych moderów w tej ciężkiej pracy(ale, raczej nikt nie ma do tego żadnych wątpliwości) ...

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Gdyby to ode mnie zależało, to mod by już dawno wyszedł xD

Crooleeck

Crooleeck

Użytkownicy
posty57
Propsy13
  • Użytkownicy
Już dawno? Czyli niedługo musi być premiera. :D

Coś tu było... Teraz nie ma nic!

siewka181

siewka181

Użytkownicy
PomiotBeliara
posty411
Propsy68
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • PomiotBeliara
No coraz lepsze wieści odnosnie moda ;;d

JAK NAZYWA SIĘ CHOROBA NA KTÓRĄ CIERPIĄ WYZNAWCY ADANOSA ?
WADA NOSA :d
Motyw do Google Chrome by ja: https://www.mychrometheme.com/t/94h6ywsfrpdltksaofn965n3e
http://z0r.de/L/z0r-de_4014.swf

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
Mod jest gotowy, ale nadal testujemy, żeby zminimalizować ilość bugów. Brakuje też kilku szlifów (np. screeny do rozdziałów + zmiana lokacji final battle)

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Aziral

Aziral

Użytkownicy
posty92
Propsy22
  • Użytkownicy
WoW!Teraz tylko poczekać kilka/kilkadziesiąt lat i pełna wersja mod'a będzie wydana, zgadza się?

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
W rzeczy samej.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy

Korek

Gothic: Czas Zapłaty [beta]
#2170 2013-07-24, 11:52(Ostatnia zmiana: 2013-07-24, 11:53)
WoW!Teraz tylko poczekać kilka/kilkadziesiąt lat i pełna wersja mod#msg1093505a będzie wydana, zgadza się?
Tak. Teraz jakieś wąty, a później płacz, BO W GRZE SĄ BUGI I "NIE DA SIĘ GRAĆ"  :facepalm:

Ali G

Ali G

Użytkownicy
Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
posty682
Propsy727
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
Po co karmić trolla, Shergar ładnie podsumował jego wypowiedź. A jak dalej będzie trollował to skończy jak np. PanParadox

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
W rzeczy samej czas pracy nad modem i jeśli pamiętam 5 letni termin poślizgu premiery to rzecz śmieszna, ale również niespotykana. Należy pamiętać, że większość projektów tutaj czy ogólnie na świecie po sytuacji w jakiej znalazło się CZ zwyczajnie upada. To, że po tylu latach i ogromnym zastoju znaleźli się nadal ludzie, którzy zdobyli się na ukończenie niemałej części pracy przy modzie i wykonaniu ostatecznych szlifów jest można powiedzieć małym cudem. Oczywiście zamiast docenić twórców za wytrwałość lepiej nieustannie szydzić z tak długiego poślizgu. W końcu bardziej od wydania modyfikacji liczy się tu satysfakcja hejterów oraz kolejny raz, jak to bywa w przypadku modów do gothica, fakt że kolejny projekt skończył się na obiecujących zapowiedziach.

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3410
ProfesjaNierób
  • Moderator
zmiana lokacji final battle
To akurat moja robota, ale nie miałem czasu, więc niewiele zrobiłem. Ale spokojnie już się za nią wziąłem  :D

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Aziral

Aziral

Użytkownicy
posty92
Propsy22
  • Użytkownicy

Aziral

Gothic: Czas Zapłaty [beta]
#2174 2013-07-24, 18:20(Ostatnia zmiana: 2013-07-24, 18:22)
"Po co karmić trolla" O Boże... :facepalm:  .To był tylko niewinny żart, który chyba tylko Shergar pojął.Czekam już ponad 7 lat na tą modyfikację i szanuję ich za to, że się jeszcze nie poddali.Życzę powodzenia w szukaniu i eliminowaniu błędów oraz mam nadzieję, że uwiniecie się z tym przed końcem wakacji.(o.(o.o).o)

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Szkoda ze tylko Rick i kilka szkieletów będzie walczyć 2 mieczami.. Poczekajcie.. To skąd on się tego nauczy? Od szkieleta? :D  

A tak poważnie, mogło by to być jakoś wytłumaczone ze w koloni nikt nie walczy 2 mieczami. Np : Źle wyważona broń dostępna w koloni, bardzo trudno o dwa idealnie wyważone egzemplarze broni, która pozwoli na walkę oburącz, ewentualnie, Dodać parę npc-tów bez imion którzy będą potrafili. Tak o dla samego wyglądu gry. Żeby to jakoś wyglądało, przecież na pewno w koloni znajdzie sie kilku-kilkunastu mistrzów miecza którzy potrafili by walczyć oburącz. To takie moje małe przemyślenia.

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Właśnie wróciłem z wakacji, przejrzałem ostatnie strony i rzeczywiście szkoda, że usunęliście typa od zmiany wyglądu :(  . Może byłaby taka możliwość, żeby ustalać wygląd Ricka przed rozpoczęciem gry?

Elo

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
fajnie by było :)  ale niech już nie kombinują :D  bo jeszcze jakieś inne błędy stworzą i zajmie im to dłużej ^^

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czyli tak ogółem z planowanych rzeczy nie udało się osiągnąć:
-zmian wyglądu postaci...(i co jeszcze)?

LET'S ROCK!

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
-ukończenie moda w 2010.

0 użytkowników
Do góry