Gothic: Czas Zapłaty [beta] 966904 2392

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 2.03.2012 roku

Wyświetleń 966904

Odpowiedzi 2392

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Gothic jedynka nie jest taki krótki, ale na pewno dość prosty, na samym początku trochę ciężej, ale po wykonaniu paru questów zaczyna się robić banalnie, pełno hajsu, itd. dlatego ja nie wyobrażam sobie teraz jedyneczki bez Mrocznych Tajemnic. W Czas Zapłaty nie grałem za długo, ale mam nadzieję, że ten oferuje dość trudny poziom gry. :)

xDominik

xDominik

Użytkownicy
posty222
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie rozumiem zabytek ? między g1 a g2 jest tylko rok różnicy.
Z resztą patrzyłem na wielu forach ( g1 czy g2 ) Prawie na każdym forum bardziej lubiana jest wersja 1;> Ja osobiscie tez wole 1,niezastąpiony klimacik;>

Chodziło mi o część do której Czas Zapłaty by bardziej pasował... Tak to prawda też uważam że gothic 1 ma lepszy klimat od następcy jednak on(dwójka) z kolei jest o wiele bardziej udoskonalony. Walka wygląda lepiej, szybciej, zgrabniej a co najważniejsze łatwiej i przyjemniej wchodzą ciosy. Grafika jest usprawniona, a dodając do niej Czas zapłaty było by cudo. To miałem na myśli mówiąc zabytek no chyba nie powiesz że gothic 1 jest nowością bo już swoje lata (świetności) ma. Patrząc na dwójkę nie mam (jeszcze) takiego wrażenia ale za powiedzmy 2-3 lata też będzie zabytkiem według mnie.

A poza tym w Gothicu 1 nie było mowy o piratach bo prostu do pierwszej części nie pasują co innego do drugiej gdzie mamy dodatek Noc Kruka i całą gromadkę Greg,Skip,Jack Aligator ,,and cała tam reszta.

LET'S ROCK!

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
A mi sie podobala lepiej 2 . I jak mozecie to zrobcie wybor trudnosci, nie kazdy lubi grac na wysokim stopniu trudnosci.

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3410
ProfesjaNierób
  • Moderator

Splash
Moderator

Gothic: Czas Zapłaty [beta]
#2203 2013-07-30, 14:35(Ostatnia zmiana: 2013-07-30, 14:35)
A poza tym w Gothicu 1 nie było mowy o piratach bo prostu do pierwszej części nie pasują co innego do drugiej gdzie mamy dodatek Noc Kruka i całą gromadkę Greg,Skip,Jack Aligator ,,and" cała tam reszta.

W Gothicu 1 nie było też mowy o rebeliantach, o obozie rebeliantów, o przejęciu nowego obozu, o mieczu runicznym, o regeneracji, o rozwiniętym kowalstwie itd. Pamiętajcie, że to jest mod. Mod może zawierać wszystko, tylko trzeba umieć to zrobić i utrzymać to tak aby to jakoś wyglądało i miało jakiś sens.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Chodziło mi o część do której Czas Zapłaty by bardziej pasował... Tak to prawda też uważam że gothic 1 ma lepszy klimat od następcy jednak on(dwójka) z kolei jest o wiele bardziej udoskonalony. Walka wygląda lepiej, szybciej, zgrabniej a co najważniejsze łatwiej i przyjemniej wchodzą ciosy. Grafika jest usprawniona, a dodając do niej Czas zapłaty było by cudo. To miałem na myśli mówiąc zabytek no chyba nie powiesz że gothic 1 jest nowością bo już swoje lata (świetności) ma. Patrząc na dwójkę nie mam (jeszcze) takiego wrażenia ale za powiedzmy 2-3 lata też będzie zabytkiem według mnie.

A poza tym w Gothicu 1 nie było mowy o piratach bo prostu do pierwszej części nie pasują co innego do drugiej gdzie mamy dodatek Noc Kruka i całą gromadkę Greg,Skip,Jack Aligator ,,and cała tam reszta.

Gothic 1 to zabytek, gothic 2 juz nie? Czlowieku, miedzy nimi jest tylko rok roznicy.

Jak bede chcial to sobie wklepie do Gothica kupę orka i nazwe to świętą kupą generała, do ktorej orkowie beda sie modlić, i bedzie pasować do gothica, bo to my sami tworząc mody tworzymy przygody w Gothicu.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
Nie oszukujmy się Gothic to stara gra ... ale za to jaka zajebista :D

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

#2206 2013-07-30, 16:08(Ostatnia zmiana: 2013-07-30, 16:09)
Up racja , ale wciąż przebije grywalnością dzisiejsze rgp  , a Czas Zapłaty lepiej też według mnie pasuje jako mod do g1 , a nie g2 nk , zresztą do g2 nk dużo modów jest, więc odświeżenie g1 było by dobrym pomysłem :)  Jakie gildie będą w ogóle w CZ ?

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders

radex115544
The Modders

#2207 2013-07-30, 16:14(Ostatnia zmiana: 2013-07-30, 16:30)
W sumie jedną Rebeliant :] ale masz tam wybór mag lub myśliwy i ogólnie mod sam w sobie jest rozbudowany . :)

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Szkoda, bo lubilem gildie xd , a wojak tez bedzie do wyboru ? Bo nie lubie lukiem grac w rpg.

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
Wojaka tutaj gra rola myśliwego ; ]

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3410
ProfesjaNierób
  • Moderator
Szkoda, bo lubilem gildie xd , a wojak tez bedzie do wyboru ? Bo nie lubie lukiem grac w rpg.
Masz do wyboru granie magiem albo myśliwego. Jak wiadomo, mag posługuje się magią, myśliwy posługuje się bronią jednoręczną lub dwuręczną, którą wybierzesz to twój wybór. Broń dystansowa to też twój wybór. Nie zapomnijcie o mieczu runicznym i dualach :)

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
To git, ale nowe czary beda ? ;d

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
Będą i to takie czary że nawet Merlin nie mógł by się im oprzeć :D

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
xD Szkoda ze orc porzucil ten projekt.

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
No trochę lipa ale nie zapominajmy że to był jego projekt i jego decyzja i tak odwalił kawał dobrej roboty ; )

Salvatore

Salvatore

Użytkownicy
posty61
Propsy50
  • Użytkownicy
Ork chyba wrócił i pomaga teraz przy modyfikacji.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Radex masz racje.

Acnefan

Acnefan

Użytkownicy
posty69
Propsy7
  • Użytkownicy
Jeszcze gdyby G1 nie było takie proste i krótkie... Cały czas 1/2 questy

To polecam ściągnąc moda MT i zagraj sobie na Najtrudniejszym ;>

Pablo1999

Pablo1999

Użytkownicy
posty96
Propsy9
  • Użytkownicy
Przeszedłem mt ze 3 razy ale 2.01 nie te 2.02 bo u mnie byly zbugowane questy np z bandytami w 2.02 a ten ,,poziom trudnosci w mt,, tylko sie tak nazywa.... Normalnie na łatwym masz jak w poprzednich wersjach MT. Na Normalnym masz staty potworów po prostu POMNOŻONE x2 a na trudnym bodajże x3....

Bezi 35lv po Pradawnych skokszony i go zabijaja kurna 2 orki.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Przynajmniej masz trudno , więc nie wiem o co ten płacz :>

0 użytkowników
Do góry