Poszukiwany Level Designer 1938 0

O temacie

Autor Warka

Zaczęty 20.01.2012 roku

Wyświetleń 1938

Odpowiedzi 0

Warka

Warka

Użytkownicy
COM BEK !!!
posty476
Propsy209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • COM BEK !!!
Witam. Mianowicię potrzebuje do mojego moda Level Designera, który wymodeluje w jakimś bardziej rozwiniętym programie 3d od Wings'a świat do moda.

Maluteńki opis żeby nie było:

"Wcielamy się w postać skromnego rybaka. Wyspę na której mieszka od pewnego czasu zaczeły nękać niczym nie uzasadnione trzęsienia ziemi powodujące straty w połowach. Chłopak postanawia odkryć ich przyczynę i wyrusza w głąb lądu."

Żeby nie było dowody na rozpoczęcie prac : http://imageshack.us/g/835/helm1n.jpg/ Jest tam tylko parę (5) modeli ponieważ narazie zrobione są itemy (, hełmy, pancerze są w toku) i ich skrypty. a wgl niechce wszystkiego zdradzać... mam nadzieję że wystarczy

Dokładniejszy opis zlecenia: Jeśli chciałbyś wymodelować świat do mojego moda, napisz na GG (31398915) bądź priv na theModders i wyślij jakieś swoje dotychczasowe prace. Jeśli zgodze się, podam Ci szczegółowe plany, concepty i opis tego co masz stworzyć. Świat będzie wielkości niecałej górniczej doliny.

Wymagam także dość szybkiego uwijania się z robotą, tak żeby model był gotowy w jakieś 2-3 tygonie bo jest on warunkiem przesunięcia prac nad projektem naprzód.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry