Bubu Quest Castle 21520 45

O temacie

Autor

Zaczęty 17.01.2012 roku

Wyświetleń 21520

Odpowiedzi 45

Gotyk

Gotyk

Użytkownicy
posty101
Propsy67
  • Użytkownicy
Wow :D  wlasnie podsuneliscie mi co do Eta pomysl ^____^ Egh Trzeba sie brac za poprawki bo na poniedzialek trzeba poprawiona wersje dac ;p  
Ps. Siedze pierwszy raz na Tm przez komorke i mam problem,zalogowalem sie,chce odpisac pod tematem ale nie moge kliknac odpowiedz(nie przelacza sie strona)jest tylko szybka odpowiedz na chodzie... :I Mam samsunga avile, fon nie ogarnia forum? A i wybaczcie brak pl znakow ale troche denerwujace jest przelaczanie w avilce ich O.o

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dodaj jakieś nowe postacie to może przyjrzymy się bardziej przychylnym okiem. :lol2:

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Dodaj jakieś nowe postacie to może przyjrzymy się bardziej przychylnym okiem. :lol2:  
o tak, jest gothic12871234981235981355387 to jakieś nowe postaci też powinny być.  :lol2:

makin' bacon

Gotyk

Gotyk

Użytkownicy
posty101
Propsy67
  • Użytkownicy
Powiedzial bym wam na to jak Vierzba ale nie pamietam jak powiedzial wiec postaram sie ;d  A tak wg. to mysle jak poprawic te pauzowanie muzyki Caesum jakies pomysly? W koncu to ty sie znasz na tym chle :D

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pauzowałeś ty tam muzykę? Wybacz, grałem ze sciszonymi głośnikami. Poza tym ja jestem specem ale od rm2k3(i nawet nawet rmxp), ale crap maker vx to dla mnie temat tabu. :lol2:

Gotyk

Gotyk

Użytkownicy
posty101
Propsy67
  • Użytkownicy
A dla mnie to tak nawet i prosto bo program jest podobny do tych (tego nie widzicie :D ) ktorymi przerabia sie pokemony ktorych swego czasu tyle modyfikowalem :3 a wlasnie ciekawe czy ten szajs dalo by sie zrobic pod rpg makera? Tzn napewno by sie dalo ale charsety pokemonow to porazka... komu by sie chcialo robic ich az tyle... No a tak seryjnie to mysle by w Vx zrobic DragonBalla lub Bleach,nawet widzialem kilka charsetow :3

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co drugi temat na forach o rpg makerze to zapowiedź gry o pokemonach lub Goticzku. Trochę oryginalności.

Gotyk

Gotyk

Użytkownicy
posty101
Propsy67
  • Użytkownicy
Nie wiem bez obrazy ale te cale forum twierdzy to caly wielki smietnik,nic nie jest na swoim miejscu zupelnie jak na gs. Tsukuru jest wyrazniejsza a te twierdzy i reszta mniejszych for to tylko ich denne kopie,zauwaz iz to co pojawia sie na tsukuru zaraz jest i na twierdzy tylko inny autor jest tego. Nie no ja raczej tworze fantazy klimat sredniowieczny, najbardziej mnie to jara :D  Dzis w szkole na nudnej lekcji niemca mialem przeblysk by zrobic gre na podstawie tego opowiadania ktore dolaczylem do gry x)

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

Bubu Quest Castle
#28 2012-01-20, 21:44(Ostatnia zmiana: 2012-01-20, 21:49)
Przecież forum TA i Twierdzy to jedno i to samo. Nic dziwnego więc, że się pojawiają te same tematy. :facepalm:  Co do reszty sceny, to ja już nawet nie wiem co się tam dzieje. Jedynie od czasu do czasu wchodzę na TA, czasem na TiTka by się pośmiać i na rmxp.pl by sprawdzić, czy jeszcze żyje. Zresztą, polska scena i tak już zdycha, a na angielskiej nie ma niczego konkretnego.
Co do TA, to nic dziwnego, że jest to chyba najlepiej zorganizowana strona. Cała stara redakcja Twierdzy(pierwszej i niegdyś najlepszej strony o rm w Polandii) założyła tego sajta. Obecna Twierdza to przedszkole pełne dzieci neostrady, kradnące zasoby z innych stron i onanizujące się na samą myśl o Reptileu(który też mimo wszystko jest żałosnym chłopaczkiem).

Gotyk

Gotyk

Użytkownicy
posty101
Propsy67
  • Użytkownicy
Nie wiedzialem,wybacz ^____^ nie mam kont tam wiec nie ogarniam x) odrzucaja mnie same powtarzajace sie tematy typu potrzebuje takich a nie innych charetow a dwa tematy nizej ktos inny prosi o to samo... Na tm czegos takiego nie ma i za to cenie wlasnie Avallachow i spolke ze pilnuja tego...

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja mam tam konta tylko dlatego, bo miałem otwartą wojnę z pewnym użytkownikiem, którego w sumie i tak wszyscy tam nienawidzili.  :lol2:

Gotyk

Gotyk

Użytkownicy
posty101
Propsy67
  • Użytkownicy
Chyba na kazdym forum znajdzie sie taki typ ^___^ Tu chyba byl jakis Wowoz czy jakos tak... x) Nie wiem nie znam typa nie bylo go tu juz za mej kadencji chyba :P To z kilka lat temu chyba ze 4-3 jak tworzylem pokemony gdy wiekszosc podniecala sie jeszcze tym ze ktos wg sie za to wzial to pewien typ byl moim testerem i wzia moja gre  ktora mial testowac puscil jako swoje demo... Tak mnie wkurzyl ze mu az wyslalem ciekawy pliczek na gg i system caly czas mu sie wylogowywal ^^ '

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wowoz to chodzący cud świata w porównaniu do tamtego typa. Anyway, ja nigdy bym nie wysłał swojego dema jakiejś szemranej osóbce. Jedyną osobę, którą nimi molestowałem był Ska'ciu, który obecnie coś widzę wygrywa nagrody na Golden Forkach.

Gotyk

Gotyk

Użytkownicy
posty101
Propsy67
  • Użytkownicy
No jesli gosc jest inteligentny to sie nie dziwie. Wystarczy stworzyc cos swierzego, cos co nie jest zwiazanie z pokemonami itp co wiekszosc zglasza :D  i zaraz pierwsze miejsce :3  Ej a nie wiesz czy powstala jakas gierka w rpg makerze o Bleach?:3

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

Bubu Quest Castle
#34 2012-01-20, 22:34(Ostatnia zmiana: 2012-01-20, 22:44)
Gierka? Nie. Projekty? Mnóstwo.

Co do Ska'cia, swój sukces zawdzięcza kilku rzeczom. Pierwszą z nich jest całkowite olanie szczegółów. Jedzie od początków swojej kariery na grafice wzorowanej na RTP i praktycznie jej nie zmienia. Drugą z kolei jest duża liczba własnych grafik, głównie charsetów, ale czasem również całych chipsetów. Szczególnie jest to widoczne w jego grze, Yukie(całkiem niezła, tak btw, chociaż ja musiałem ją przechodzić na "kodach").

Gotyk

Gotyk

Użytkownicy
posty101
Propsy67
  • Użytkownicy
Niech zgadne... I wszystko konczy sie na praca jest w toku x) Dlatego nie lubie zapowiadac swoich projektow i robic ludziom nadzieji. Wlasnie dodalem przy niektorych lokacjach zamiast zwyklych studni takie ktore nas uzdrawiaja,no beczki i jeden posag tez x) Teraz musze sie zajac skrytym porjektem Buly :3

Reverse

Reverse

Użytkownicy
posty282
Propsy49
  • Użytkownicy
Gierka bardzo fajna, podobała mi się, szkoda że mnie w niej nie było <robi smutną minę>.

Spoiler
[ramka]ANGER and FORGIVENESS | [/b]Unity3D.pl | TheGamers | NoteFun[/ramka]

NoteFun:
Spoiler
[/size]NoteFun jest już prawie gotowe!!! Jak tylko ukończymy wersję 1.0,to grę będziecie mogli znaleźć w popularnych sklepach mobilnych oraz PC.
[/b]

AaF:
Spoiler
Niedługo udostępnimy demonstracyjną, przeglądarkową wersję Anger and Forgiveness. Odbędzie się to po ukończeniu prac nad światem.
[/b][/size]

[ramka]Moje konto na p3d.in[/ramka]

Gotyk

Gotyk

Użytkownicy
posty101
Propsy67
  • Użytkownicy
No gierka moze i fajna a ja juz zrobilem wersje poprawiona i zmodyfikowalem nieco fabule. Wybacz ale jakos nie rzuciles mi sie w oczy na forum i nawet nie zamienilem z toba slowa. No ale trwaja prace nad czescia 2 gry fabula rownie chora jak ta z jedynki :D  nieomieszkam cie dodac,a jutro wrzuce wersje poprawiona.
Ps. zmienilem ta wku.rwiajaca muzyke podczas wedrowek po swiatku:D

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome

Leinnan
Administrator

Bubu Quest Castle
#38 2012-01-23, 18:31(Ostatnia zmiana: 2012-01-23, 18:31)
A czy ja się w niej znalazłem, pytam bo ciekawi mnie czy się rzucam w oczy.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Gotyk

Gotyk

Użytkownicy
posty101
Propsy67
  • Użytkownicy
Rybopiotrze wlasnie zapomnialem w pierwszej czesci ale w drugiej jestes :D   A no i tak rzucasz sie w oczy jak cholera tylko ze zazwyczaj udzielasz sie na dole forum a zem len smierdzacy to nie chce mi sie w dol zjechac i poczytac ^^

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry