Czy uważasz że modding gothica powinien być osobną główną kategorią? 8052 22

Ankieta

Czy uważasz że modding gothica powinien być osobną główną kategorią?

Głosów w sumie: 32

O temacie

Autor Caesum

Zaczęty 16.08.2011 roku

Wyświetleń 8052

Odpowiedzi 22

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Już nie raz, i nie dwa były takie sytuacje kiedy to modderzy Gothika(kilka lat temu ofc) z prędkością światła pokazali co sądzą o nowych gościach, moddujących coś innego niż Gothic.

No i to jest też najjwiększy problem goticzkowych fanów że nie tolerują innego shitu.  Dlatego tak naprawdę to my wpierw musimy chcieć się zmienić i przeskoczyć z goticzka. ja osobiście kiedyś bawiłem się w toolsie do NWN2 i musze przyznać ze to fajna zabawka łatwy edytor terenu i jedną mapkę zrobiłem ba nawet postacie na niej xd (Kereth nie powiem już kto też chciał się bawić w modowanie bo ty dobrze wiesz xd) chciałem też modować DA ale tyle problemów co było na początku z toolsetem i tyle nerwów co straciłem żeby go odpalić... a i tak mi się nie udało xd

Daj mi jeszcze ponołlajfić w New Vegas. :P

A za to props : p btw. zamiast nołlajfić pomoduj xD

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
(Kereth nie powiem już kto też chciał się bawić w modowanie bo ty dobrze wiesz xd)

Weź już nie przypominaj, bo krótko mówiąc spierdoliłem robotę. :lol2:  Niemniej jednak racja, tools do Neverwintera 2 jest bardzo przyjemny i da się na nim zrobić ciekawe przygody, szczególnie jak się jest obeznanym w systemie D&D, całe to uniwersum i inne sprawy(Elvans miał w sumie coś o tych wszystkich lokacjach, pamiętam, że mi pokazywał).

A za to props : p btw. zamiast nołlajfić pomoduj xD

Tylko jak
Spoiler
ugadam się z Legatem i tym Generałkiem, i zaprowadzę pokój w New Vegas

Комиссар RBT

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
No i to jest też najjwiększy problem goticzkowych fanów że nie tolerują innego shitu.
od czego są bany? :lol2:  banować idiotów za ich idiotyzm i tyle :D

A za to props : p
ej ja też mam na steamie new vegas. też uważam że zajebiste. czekam na propsa

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry