Piłka nożna 40681 155

O temacie

Autor

Zaczęty 15.07.2011 roku

Wyświetleń 40681

Odpowiedzi 155

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
udowodnij stylem wypowiedzi, ze jestes starszy

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy
Wnioskuje tak z profilu Dzikiego Bena w którym jest pokazane że ma 19 lat a ja mam 22 lata i nie będę ci nic udowadniał Diegomir, bo nie zależy mi na tym żebyś mi wierzył lub nie szczerze mam w to wyjebane tak jak wasz "najazd tatarski" na mnie ponieważ powiedziałem swoje zdanie przeciw jebaniu piłki nożnej i już widzę dziecinne ataki na mnie w stylu "wypierdalaj dziecko" bo napinać na necie może się każdy ale się liczy się to kim jesteś w realu bo tu możesz być kozak a w realnym świecie zwykłym konfidentem jebanym przy każdym wyjściu z domu, takie jest moje zdanie na ten temat.

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
RACJA SMIERC KONFIDENTOM
TYLKO JP

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Piłka nożna
#123 2011-07-22, 14:59(Ostatnia zmiana: 2011-07-22, 15:01)
Aha, i ponieważ napisałem Ci na forum internetowym, byś wypierdalał, w realu bez cienia wątpliwości jestem konfidentem? Ty jesteś idiotą, i to jest pewne. Nie ma w ogóle sensu wdawać się w merytoryczną dyskusje z kimś takim, chyba że w ramach beki, bo naprawdę nie jestem w stanie sobie wyobrazić, jak w ogóle można odnosić się poważnie do takich wypowiedzi. To Ty zgrywasz kozaka tutaj, oczekujesz, by szanowano Twoje zdanie, przy czym sam z uważasz swoje z dupy racje za jedyne słuszne i kurwa mądre. Mam w dupie czy jesteś starszy czy nie. Zachowujesz się jak dzieciak i będziesz nim prawdopodobnie przez kolejne kilkanaście lat. Głupota wprost proporcjonalna do przyrostu pały :)

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
To jest Offtopic, to jest TheModders, spinając dupę przy wszystkich wypowiedziach (zwłaszcza typowo prowokacyjnych) i wszystkie traktując w 100% poważnie robi się z siebie idiotę.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
No ale chyba byłeś mały i wiesz o tym że jak coś widziałeś w telewizji to też tak chciałeś (nawiązanie do Mangi).
nie rozumiem o co chodzi w zdaniu
Decyzje i tak podejmie jak podrośnie bo nie każdemu się podoba to czego chcą dla niego rodzice  I tu szacunek dla ciebie Buła bo w swoim poście napisałeś jedno ważne zdanie, nara

A oto odpowiedź na pytanie. W końcu wszyscy sami podejmują decyzje.
Wnioskuje tak z profilu Dzikiego Bena w którym jest pokazane że ma 19 lat a ja mam 22 lata
i tak jesteś idiotą. czas dorosnąć.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Eh. To że jesteś starszy nie znaczy że jesteś bardziej dojrzały.

makin' bacon

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy

Berserker

Piłka nożna
#127 2011-07-22, 15:17(Ostatnia zmiana: 2011-07-22, 15:18)
Dziki Ben - czy widziałeś gdzieś żebym napisał że jesteś konfidentem? narazie zachowanie idioty przemawia za tobą a do pały to mi możesz siednąć jak chcesz...

ZOOM - nie biorę tego forum na poważnie bo dwa lata temu był tu taki sam klimat i specjalnie tak pisze żeby mieć beke z co po niektórych tutaj jak sobie żyły wypruwają chcąc mi (lub komuś innemu)dopierdolić jakimś hasłem, nie wiesz jaka to beka patrząc na takich idiotów co pod ciśnieniem wszystko napiszą żeby okazać się lepszym hehe...

Darth Mlekor - nie rozumiesz dziwne wy tu przecież wszystko wiecie, a co do religii to powiedzmy sobie szczerze jak byłeś mały nie wybierałeś sobie religii zrobili to twoi rodzice ty możesz przejść na inne wyznanie dopiero jak podrośniesz i będziesz trochę więcej wiedział... a co do idiotów to może i nim jestem wg was ale wyobraz sobie jaką mam beke patrząc na was jak robicie z siebie jeszcze większych idiotów...

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka

Faren
RaveN Studio

Piłka nożna
#128 2011-07-22, 15:27(Ostatnia zmiana: 2011-07-22, 15:29)
narazie zachowanie idioty przemawia za tobą a do pały to mi możesz siednąć jak chcesz...
hipokryzja
nie biorę tego forum na poważnie bo dwa lata temu był tu taki sam klimat i specjalnie tak pisze żeby mieć beke z co po niektórych tutaj jak sobie żyły wypruwają chcąc mi (lub komuś innemu)dopierdolić jakimś hasłem, nie wiesz jaka to beka patrząc na takich idiotów co pod ciśnieniem wszystko napiszą żeby okazać się lepszym hehe...

edit: lepszy obrazek

makin' bacon

Ezzam

Ezzam

Użytkownicy
posty391
Propsy367
  • Użytkownicy
liczy się to kim jesteś w realu bo tu możesz być kozak a w realnym świecie zwykłym konfidentem jebanym przy każdym wyjściu z domu, takie jest moje zdanie na ten temat.

Dziki Ben - czy widziałeś gdzieś żebym napisał że jesteś konfidentem?

Nie napisałeś? Tak sobie wmawiaj :facepalm:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Jest to patologia, bo od dziecka wpajają mu miłość do jakichś debilnych klubów. A potem biegają tacy po ulicach z nożami -.-

Brzmi znajomo...

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy

Klark Cent

Piłka nożna
#131 2011-07-22, 16:14(Ostatnia zmiana: 2011-07-22, 16:14)
żal mi was wszystkich pierdolicie od rzeczy jak politycy xd

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Piłka nożna
#132 2011-07-22, 16:18(Ostatnia zmiana: 2011-07-22, 16:18)
ZOOM - nie biorę tego forum na poważnie bo dwa lata temu był tu taki sam klimat i specjalnie tak pisze żeby mieć beke z co po niektórych tutaj jak sobie żyły wypruwają chcąc mi (lub komuś innemu)dopierdolić jakimś hasłem, nie wiesz jaka to beka patrząc na takich idiotów co pod ciśnieniem wszystko napiszą żeby okazać się lepszym hehe...

Naprawdę myślisz, że ktoś się naprawdę spina dupę i się przejmuje opinią kogoś, kogo potępia?

Darth Mlekor - nie rozumiesz dziwne wy tu przecież wszystko wiecie, a co do religii to powiedzmy sobie szczerze jak byłeś mały nie wybierałeś sobie religii zrobili to twoi rodzice ty możesz przejść na inne wyznanie dopiero jak podrośniesz i będziesz trochę więcej wiedział... a co do idiotów to może i nim jestem wg was ale wyobraz sobie jaką mam beke patrząc na was jak robicie z siebie jeszcze większych idiotów...
Oczywiście, możesz sobie wybrać, ale większość przyjmowała religię swoich rodziców. Tak jest z wieloma innymi poglądami. I z piłką nożną.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Piłka nożna
#133 2011-07-22, 16:59(Ostatnia zmiana: 2011-07-22, 16:59)
kurva zamiast wyjść pierdolicie jakieś głupoty.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Wisła i Śląsk awansowały do następnych rund. :D  Jak myślicie, czy będziemy mieć w tym sezonie powody do radości, tak jak np. w poprzednim sezonie?

damdan

damdan

Labirynt
posty176
Propsy43
ProfesjaLvl designer
  • Labirynt
Już można się cieszyć  :lol:

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Tak myśle że te wasze problemy to nadawały by się do 'Dlaczego ja' i 'Trudne sprawy' prezentujecie podobny poziom czasem nawet mniejszy xD

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
idz cos namaluj

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Adanos, Śląsk gra fajną piłkę, widać, że chcą - życzę im minimum fazy grupowej. Wisła raczej do fazy grupowej w LM się nie dostanie, ale na LE mają szanse. Za Legią jakoś nie przepadam, ale jakby im się udało, to czemu nie.

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2281
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Noże, pały, kije, katolicy i inne gówna! Matko kochana, wy już nie macie się o co sprzeczać... cena benzyny w wuj rośnie a wy pierdolicie o rzeczach oczywistych, które i tak pewnie w ciągu najbliższych kilku lat w ogóle nie ulegną zmianie w żadnej ich pojebanej formie. Zgadzam się tylko z tymi kilkoma osobami, które mówiły o tym wpajaniu "zajebiszczych idei" na siłę od dziecka... każdy jako dziecko ma czy miał te swoje marzenia, czy zajebiste pomysły na życie i każdy będzie je miał już jako osoba dorosła, ale po wuj od wieku dziecięcego na siłę wpajać jakieś bzdety, którymi dzieciak i tak pewnie się nie interesuje ;x Nie rozumiem takich ludzi, którzy myślą, że wiedzą i potrafią wszystko :facepalm:  Przecież każdy ma swoją własną wolę i i tak chyba w przyszłości będzie robiło co zechce...

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry