Jak usunąć tekstury lasów? 3695 4

O temacie

Autor

Zaczęty 14.07.2011 roku

Wyświetleń 3695

Odpowiedzi 4

gothic1210
  • Gość
Bardzo proszę o pomoc. Naprawdę nie wiem jak się za to zabrać.
Próbowałem już wielu sposobów i  nic nie zadziałało. Czekam na wasze propozycje.   :D  
Sorki że tak krótko. Jakby co to chciałbym to zrobić tak aby nie utracić vobów ze świata.  :lol:

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
może podmień tekstury na alfy?

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
może podmień tekstury na alfy?
nic to nie da próbowałem kiedyś. Po prostu widzisz pustkę i dziurę w powierzchni ziemi

@gothic1210
Trzeba edytować model 3d zaraz znajdę ci temat gdzie mi pomagali to zrobić.

EDIT: Prosze
http://themodders.org/index.php?/topic/12930-zamiana-czystego-3ds-na-zen-z-vobami/
emace podał 3 linki powinny one starczyć ;)

gothic1210
  • Gość
wszystko by było dobrze gdyby nie to że trzeba zapisać 3dsa jako ZEN. Aby to zrobić kompiluję 3dsa tylko bez opcji teksturowania. Wszystko idzie dobrze tylko że trwa to już ze 25minut przy obciążeniu proca 100%. ZSpy pokazał że spacer zatrzymuje się na konwertowaniu tiris na n-polys czy coś takiego. Wyłączyłem to juz bo straciłem cierpliwość. Da się to zrobić w jakiś inny sposób? Czy muszę szukać kogoś z mocniejszym kompem.  :unsure:

gothic1210
  • Gość
No kurde. Rafał zrobisz dla mnie też białą flagę. Czekam już godzinę! Połączyłem wszystkie elementy koloni. I to kompilowanie khurwa trwa już godzinę. Nieważne czy zaznaczę zwykłą kompilacje czy szybką. Cały czas lecą te zasrane napisy i gówno z tego jest. Potem i tak jeszcze będzie trzeba światło skompilować. Czyli co? Następne 2 godziny?? Pierdziele. szkoda mi prądu i komputera dla tej prehistorycznej gry. To jest błąd twórców którzy zbytnio przesadzili z oszczędnością, bo mieli ciulowy silnik. I ja nie będę go naprawiał. Chyba że znajdzie się jakiś śmiałek który ma super mocny komp i się tego podejmie, w co szczerzę wątpię bo już o tym w swoim temacie pisałem. w MT były lasy i nikt nie narzekał więc może teraz tez nikt nie będzie.

Zamykać!

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry