Ile dziennie siedzisz przed komputerem. 21525 67

Ankieta

Dzienna ilość godzin spędonych przed komputerem.

Głosów w sumie: 49

O temacie

Autor MEGAMOCNY

Zaczęty 13.07.2011 roku

Wyświetleń 21525

Odpowiedzi 67

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
+ dodałem jeszcze jedną odpowiedź czyli : Więcej [no life].
czyli ja z 14 h nie jestem no-lifem :D  super a chciałem iść na odwyk  :lol2:

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Aztek nie można nie spać

Bo spanie jest dla mieńczaków :ok:  

choć lepiej by było jakbym napisał ten post o 5 w nocy :D

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Spoiler

WAH WAH WAH.

WoYo

WoYo

DreamVader
artysta
posty398
Propsy236
ProfesjaGrafik 3D
  • DreamVader
  • artysta
Tiger to szajs. Ja pije Be Power <<made in Biedronka>>

Graveir

Graveir

Użytkownicy
Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
Ja siedzę najczęściej 6-7 godzin.Kiedyś potrafiłem o wiele dłużej(miałem w czym robić rozwalanki),ale niestety karta graficzna ogranicza mój czas:(

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

Dragomir

Dragomir

Użytkownicy
Daj proposa :C
posty207
Propsy100
  • Użytkownicy
  • Daj proposa :C
Czasami zdarza mi się włączyć o 9 a wyłączyć o 4.Jednak częściej do 12 godzin ale i tak to jest nolife...
Wybiore nolife ;]

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Temat po stokroć głupi, ale jeśli już istnieje to przy okazji chciałbym poznać szczere intencje wszystkich tych, którzy deklarują się powyżej powiedzmy 7 godzin. Po prostu zastanawia mnie co składa się na taki a nie inny stan rzeczy.

zOrc

zOrc

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Po prostu zastanawia mnie co składa się na taki a nie inny stan rzeczy.
Pewnie pracują na pełnym etacie :D

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Temat po stokroć głupi, ale jeśli już istnieje to przy okazji chciałbym poznać szczere intencje wszystkich tych, którzy deklarują się powyżej powiedzmy 7 godzin. Po prostu zastanawia mnie co składa się na taki a nie inny stan rzeczy.
Brak innych zajęć co można robić w domu.(a dlaczego nie wychodzę z domu to nie wasz interes) Nie będę wyszywał na drutach xD. Za to mogę ci powiedzieć że za kilka dni jadę do taty i mogę cie zapewnić. Maksymalnie to będę siedział 1 h przez tydzień.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Ufam, że masz naprawdę poważny problem. Ja w przypadku osoby zdrowej nie wyobrażam sobie takich sytuacji.

Codeman

Codeman

Użytkownicy
posty53
Propsy33
  • Użytkownicy
A ja siedzę w zależności od pogody :D
Średnio z pogodą w miarę ? 3H .
Z pogodą do dupy ? 6H :D

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Ufam, że masz naprawdę poważny problem. Ja w przypadku osoby zdrowej nie wyobrażam sobie takich sytuacji.
Jestem zdrowy !!! no prawie ... oczy mi już wysiadają bo za oknem mam kupę drzew wiec przez cały rok w moim pokoju ciemno jak w nocy. I jak wyjdę gdzieś na słońce to mnie strasznie razi.(Będę wampirem xD ??  :lol2:  )
Ale najgorsze jest to ze włączę komputer i też się nudzę. Czasem to patrze się na ten pulpit i nie wiem co mam z sobą zrobić. A wszystko przez przeprowadzke jeszcze 3 lata temu nie wiedziałem co to internet xD ahhh... piękne czasy.

Graveir

Graveir

Użytkownicy
Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
Ja siedzę tylko dlatego,że nie mam co robić na dworze,a na telewizorze mi się nie chce siedzieć(może jestem użależniony od kompa,ale o tym nie wiem?).No i of course spędzam dziennie trochę czasu przy swoim ulubionym anime,czyli
Dragon Ball Uncut
I tylko dlatego siedzę tyle czasu przed kompem-dla rozrywki.

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
Macie wakacje, idźcie na MELANŻ!!!

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Ile dziennie siedzisz przed komputerem.
#36 2011-07-13, 22:32(Ostatnia zmiana: 2011-07-13, 22:34)
chciałbym poznać szczere intencje wszystkich tych, którzy deklarują się powyżej powiedzmy 7 godzin. Po prostu zastanawia mnie co składa się na taki a nie inny stan rzeczy.
możliwości. Możesz sobie pograć w gierkę, jak się znudzi to poczytać net, pogadać z ludźmi, możesz tworzyć w sumie wszystko dopóki jest "niematerialne" - od programów przez grafikę po chociażby i książkę, możesz znaleźć informacje o tym co cię interesuje, przykładowo elektronika, znaleźć schematy, dowiedzieć się jak się programuje mikrokontrolery, możesz sobie sluchać muzyki, oglądać głupoty na jutubie, jak ma się zjeba podobnego do mojego to można sobie robić jakieś gówna w linuxie i cieszyć się że działają, programować, spokojnie znajduje się ciekawe zajęcie na powyżej 7 godzin.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Nie siedzę ponad 7h przy kompie dziennie, ale robię to i tak stanowczo za długo. Dlaczego? Bo mieszkam w wiosce nieopodal małego miasteczka, w której nic nie ma do roboty. Nie będę szedł na melanż z tępakami z wioski, bo ich zwyczajnie nie lubię. Poszedłbym na imprezę do kogoś ze znajomych z miasteczka - ale albo nikt nic nie robi, albo potrzebuję konta na fejsie bo o niczym nie wiem. Odskocznią od internetu są jedynie wycieczki do lasu (wiejski odpowiednik wyprowadzania psa na spacer), książki, gitara i czasami jakieś koncerty się zdarzają w Krakowie, to się szarpnę 5zł na busa. Jakbym nie był taki paskudny to bym sobie jeszcze dziewczynę znalazł.

Wszystkim, którzy "nie mają co robić" polecam literaturę.Poza tym, może TV. Sam nie lubię oglądać telewizji, więc zastąpiłem to radiem. Polecam radio. Jak znajdziesz fajną stację to posłuchasz dobrej muzyki i być może poznasz jakieś ciekawostki ze świata. Najlepsze wg. mnie są Trójka i radio Kraków. A do słuchania wcale nie potrzeba komputera.

makin' bacon

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Ile dziennie siedzisz przed komputerem.
#38 2011-07-13, 23:07(Ostatnia zmiana: 2011-07-13, 23:11)
możliwości. Możesz sobie pograć w gierkę, jak się znudzi to poczytać net, pogadać z ludźmi, możesz tworzyć w sumie wszystko dopóki jest "niematerialne" - od programów przez grafikę po chociażby i książkę, możesz znaleźć informacje o tym co cię interesuje, przykładowo elektronika, znaleźć schematy, dowiedzieć się jak się programuje mikrokontrolery, możesz sobie sluchać muzyki, oglądać głupoty na jutubie, jak ma się zjeba podobnego do mojego to można sobie robić jakieś gówna w linuxie i cieszyć się że działają, programować, spokojnie znajduje się ciekawe zajęcie na powyżej 7 godzin.

Ja to wszystko wiem a co więcej sam praktykuje, często w ciągach po kilka dni ale... ile można? Po pewnym czasie można dostać pierdolca i mimo, że większość znajomych na studiach albo wuj wie gdzie to wolę nawet spakować ten plecak i połazić po lesie albo bagnie, choćbym miał wrócić upierdolony w śmierdzącym szlamie i zestawem kleszczy na skórze i w niej. Tym bardziej dziwi mnie takie coś jak powyżej, gdzie koleś pisze że woli patrzeć się w ikonki na pulpicie niżeli wyjść z domu :facepalm: . Nawet jeśli już siedzę przy komputerze dłuższą "chwilę" to staram się być aktywny, robię coś w domu, siedzę na balkonie czy ogólnie szukam zajęć by nie siedzieć jak debil przyklejony w ekran.

albo potrzebuję konta na fejsie bo o niczym nie wiem

więc jaki problem? próbujesz być na siłę alternatywny, czy planujesz karierę w abw?

Jakbym nie był taki paskudny to bym sobie jeszcze dziewczynę znalazł.

jeden z największych idiotyzmów, który obecnie stawiam na równi z przysposobieniem katolickim. ale tak was wychowało społeczeństwo. wierzcie w to i tkwijcie w tym :ok:

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
córka rybaka, masz 5 zl do Krakowa i narzekasz na nude???!!! Nie masz co robic???!!!

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry