Dubbing 145977 320

O temacie

Autor Xardas348

Zaczęty 21.01.2008 roku

Wyświetleń 145977

Odpowiedzi 320

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Tak w ogóle to kto usunął mój temat dotyczący dubbingu?

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
nikt nie usunął. Połączyłem dwa tematy o dubbingu.

"Wolna wola jest iluzją!"

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Jednak czy wszechświat to tylko cząstki elementarne?

"I am the blade of TheModders!"

Adrianekgg

Adrianekgg

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy

Adrianekgg

Dubbing
#62 2008-04-22, 09:51(Ostatnia zmiana: 2008-04-22, 12:11)
Orientuje się ktoś kiedy w końcu dubbing? Bo od ostatniego postu minął blisko miesiąc a dubbingu jak nie było tak nie ma.

Edit DOWN
To dobrze bo już się bałem że go nie będzie

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
Testujemy go. A także dodałem parę rzevczy i zastanawiam się nad dodaniem nowych

"Wolna wola jest iluzją!"

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Jednak czy wszechświat to tylko cząstki elementarne?

"I am the blade of TheModders!"

Martin T

Martin T

Użytkownicy
posty15
  • Użytkownicy

Martin T

Dubbing
#64 2008-04-22, 22:08(Ostatnia zmiana: 2008-04-22, 22:09)
Betatesty trwają i nie wiadomo jak długo jeszcze będą trwać.Chcesz grać w moda z naszpikowanym błędami  dubbingiem czy wolisz żeby wszystko było porządnie zrobione?

Dagonet

Dagonet

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy
spokojnie koleś juz niedługo bedzie

Sebek

Sebek

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
Nie wiem czy to pytanie już było ale zaryzykuje.

Czy dostępne będą próbki dubbingu ? Jakiś trailer czy po prostu parę plików mp3 ? Bo nie wiem czy warto czekać a potem pobierać takiego kolosa...

I przy okazji to mam prośbę by nie hostować plików na RS ze względu na nowe Captcha.

Dziękuje za odpowiedź.

Henioo

Henioo

Użytkownicy
posty65
Propsy4
  • Użytkownicy

Henioo

Dubbing
#67 2008-04-30, 18:07(Ostatnia zmiana: 2008-04-30, 18:09)
Witam. Gdy już skończycie to  mogę ewentualnie pomóc, jeżeli chcecie, w uploadowaniu na różne hostingi, aby było jak najwięcej źródeł. :D

Frodo

Frodo

Użytkownicy
posty15
  • Użytkownicy
Kiedy będzie ten dubbing? :lol:

Bruce

Bruce

Użytkownicy
posty100
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Wtedy, kiedy będzie gotowy. Nie wcześniej. I do cholery przestańcie się pytać kiedy będzie ten dubbing. Bo szlag człowieka już trafia kiedy czyta takie komentarze.

Tomorrow comes tomorrow goes
But the cloud remains the same
Wonder why he’s feeling down
Tears of a clown

Zefurion

Zefurion

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
100% Agree, Przestańcie męczyć ludzi, bo chyba chcecie mieć porządne głosy w grze a nie coś jak pierdzenie leniwca w słuchawkach...

Mam pytanie odnośnie Dodatkowego Dubblingu (news ze Strony PoziomkaZ) Próbki głosu to ma być jakiś tekst? Bo na Shoutboxie widzę, że jedni piszą, że jakieś teksty z Forum (właśnie jakie to teksty?) a inni, że część Fabuły ze Strony Poziomków.

Pozdro
Zef

Frodo

Frodo

Użytkownicy
posty15
  • Użytkownicy
Bruce, trudno się nie pytać kiedy będzie, skoro miał być 5 miesięcy temu. Nie licząc że 5 miesięcy temu miał być kolejne 5 miesięcy temu ^^

powodzenia

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
Cytat: Zefurion link=topic=146.msg14306#msg14306 date=May 2 2008, 16:40\'
Mam pytanie odnośnie Dodatkowego Dubblingu (news ze Strony PoziomkaZ) Próbki głosu to ma być jakiś tekst? Bo na Shoutboxie widzę, że jedni piszą, że jakieś teksty z Forum (właśnie jakie to teksty?) a inni, że część Fabuły ze Strony Poziomków.

Pozdro
Zef
poziomkaz.pl link fabuła chyba najlepsze rozwiązanie ;)

Cytat: Frodo link=topic=146.msg14404#msg14306 date=May 3 2008, 13:05\'
Bruce, trudno się nie pytać kiedy będzie, skoro miał być 5 miesięcy temu. Nie licząc że 5 miesięcy temu miał być kolejne 5 miesięcy temu ;)  

powodzenia
od pół roku piszę że nie wiem kiedy będzie, wszędzie i wszystkim właśnie po to by ludzie nie gadali że mówiliśmy że będzie, ale luzie i tak gadają...

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Sebek

Sebek

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
od pół roku piszę że nie wiem kiedy będzie, wszędzie i wszystkim właśnie po to by ludzie nie gadali że mówiliśmy że będzie, ale luzie i tak gadają...

Zapodajcie jakieś próbki żeby ludzie zobaczyli że to naprawdę ma poziom o jakim mówicie, wtedy z pewnością  poczekają.

Frodo

Frodo

Użytkownicy
posty15
  • Użytkownicy
Dobry pomysł ;)

Zdunek wyluzuj przecież czekam na ten dubbing. Problem w tym że G3 się już nie opłaca instalować, G1 & G2 też, a do dodatku lub G4 trudno czekać.

Zagrałbym w MT teraz ale na pewno trafię na taki moment kiedy wydacie dubbing i całe granie pójdzie na marne.

Liczę na was ;)

Sebek

Sebek

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
To jak będzie z tymi próbkami ? Czy nikt nie może wrzucić na "mega upload" jednej mp3 z głosem bezimiennego ?  
Szanujcie trochę graczy, niektórzy czekają aż zaczną grać w modyfikacje do czasu wydania dubbingu. Chcą zapewne wiedzieć czy warto.
Druga sprawa to waga ścieżki dźwiękowej. Nie każdy m najlepsze łącze by ściągać to w ślepo.  
Trzecia sprawa (dla mnie mniej ważna): Nie mówcie że będzie jak będzie bo chyba możecie to powiedzieć orientacyjnie zwłaszcza na obecnym poziomie zaawansowania testów.

Mam nadzieje że teraz moja wypowiedź nie zostanie olana tak jak poprzednia.

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Niech wam będzie. Ale udostępnię wam tylko kilka moich kwestii. Mam nadzieję, że to nieco uspokoi fanów MT :P   http://www.speedyshare.com/949238481.html

Remikaz
  • Gość
Moi drodzy wydaje mi się że prace mają specyficzny charakter. To znaczy, że niezwykle trudno przewidzieć czy będzie się miało czas zrobić jakiś element dziś czy za tydzień. Chłopaki mają też życie i pewnie szkołę, pracę...sami wiecie jak to jest. A według mnie zwiastuny pochłoną dodatkowo wolny czas. Takie filmiki mają na celu bardziej podsycać apetyt niż pokazywać czy warto. A warto na pewno, bo to praca wielu ludzi i choćby miała być "słaba" to i tak będzie fascynująca.

Kwiatmen
  • Gość
Powiem Ci Dreamerion, że całkiem niezłe te Twoje podkłady. Modulowałeś głos jakimś programem czy po prostu gimnastykowałeś struny głosowe?

Trotyl
  • Gość
I jak panowie? Czas nieubłaganie leci a wiadomości nie ma nadal. Zarzućcie jakieś info dla fanów :)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry