Problemik ze Spacerem 2186 2

O temacie

Autor Bogdan Zwei

Zaczęty 11.06.2011 roku

Wyświetleń 2186

Odpowiedzi 2

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.

Bogdan Zwei

Problemik ze Spacerem
2011-06-11, 19:58(Ostatnia zmiana: 2011-06-11, 20:14)
Zawsze jak włączę Spacera, to pokazuje mi się Assess Violation, ale to  jeszcze nic, nie wiem, co mam zrobić gdy po Assess Violation wyskakuje mi Assertion Failed! Wie ktoś może, jak zrobić, by to cholerne Assertion Failed nie wyskakiwało więcej? Męczę już się z tym sam przez rok...

Zdjęcia nie wyślę, bo jest zbyt duży plik, a jak go pomniejszę (skaluję) to nic nie widać, co pisze.

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis

EdekSumo
Wyspa Khorinis

Problemik ze Spacerem
#1 2011-06-11, 20:04(Ostatnia zmiana: 2011-06-11, 20:05)
Może antywirus blokuje spacka. Najczęściej tak jest przy avaście. Lub z jeden kolejnych fochów spacera u niego to normalne :D . Jak używasz avasta to go wyłącz.

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.
Niestety, Avast nic nie robi mi z Spacerem, bo ZAWSZE go miałem włączonego i Spacer mi ZAWSZE działał... To na pewno nie jest wina Spacera.

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry