Kiedy ukaże się pełna wersja? 73647 135

O temacie

Autor Xardas348

Zaczęty 21.01.2008 roku

Wyświetleń 73647

Odpowiedzi 135

Helioks
  • Gość
hmmm ale ulżyło by mi na sercu gdyby nie było takiego rozmnażania potworów jak w modzie Mroczne Tajemnice :P

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
Odczepicie się ode mnie z tym respawnem w MT?! Przyznaję do był kiepski pomysł ale go już nie ma nawet w pathu 1,03!!

Przepraszam za off-top TheModdersi.

"Wolna wola jest iluzją!"

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Jednak czy wszechświat to tylko cząstki elementarne?

"I am the blade of TheModders!"

Helioks
  • Gość
nie no spoko tylko miałem z tym respawnem sporo problemów ;/ Ale jednak mam nadzieje że w CZ nie będzie on występować, przynajmniej w takich ilościach

pyracz

pyracz

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Robicie tego moda ponad rok tak???? ja mam pomysł jak to przyspieszyć kopnijcie w dupe tych co się obijają. A tych co wogule nic nie robią wywalcie i zatrudnijcie nowych (ale żeby ci  nowi mieli te iskrę w sobie) i wtedy prace potrawją jeszcze jakieś 2 lata a nie 20

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
Cytat: pyracz link=topic=144.msg34841#msg34841 date=Oct 18 2008, 13:38\'
Robicie tego moda ponad rok tak???? ja mam pomysł jak to przyspieszyć kopnijcie w dupe tych co się obijają. A tych co wogule nic nie robią wywalcie i zatrudnijcie nowych (ale żeby ci  nowi mieli te iskrę w sobie) i wtedy prace potrawją jeszcze jakieś 2 lata a nie 20
Mod ujrzy światło dzienne kiedy będzie gotów a co do "kopnijcie w dupę tych co się obijają"
tm ( jako grupa) posiada prawie wszystkich najbardziej uzdolnionych modderów na tym forum wiec wyrzucanie ich od tak było by wielkim błędem i jeszcze bardziej by opóźniło wydanie CZ - takie jest moje zdanie :P

Aragorn

Aragorn

Użytkownicy
posty129
Propsy13
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
Cytat: pyracz link=topic=144.msg34841#msg34841 date=Oct 18 2008, 13:38\'

Wiesz co ci powiem? Sam się kopnij w dupę przychlaście i pomóż nam zamiast marudzić.
Mówisz, że się obijamy? Wyobraź sobie, że większość z nas chodzi do szkoły średniej, a to zajmuje nam już tyle czasu, że trudno znaleźć choćby godzinę na coś innego.
To, że pracujemy i tworzymy tego moda jest wyłącznie wynikiem naszej dobrej woli bo nikt nam za to nie płaci, a chętnych do pomocy jest jak na lekarstwo.

Nowa, przygodowa seria na youtube!

//edit.aztek. youtube w sygnaturze - not

pyracz

pyracz

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
AAA jak tak to sorka zwracam honor

Luke_Flamesword

Luke_Flamesword

Użytkownicy
posty188
Propsy402
  • Użytkownicy
AAA jak tak to sorka zwracam honor
ROTFL - chcesz powiedzieć, że nie spodziewałeś, że modderzy to ludzie, którzy mają swoje własne życie i że pracują za darmochę?  :P

Zubot

Zubot

Użytkownicy
posty202
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pracują nad modem bo to ich hobby, jeśli można to tak nazwać  :P

pyracz

pyracz

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
nie o to chodzi nie wiedziałem,że chodzą do szkoły średniej

Grimes
  • Gość

Grimes
Gość

Kiedy ukaże się pełna wersja?
#70 2008-10-20, 14:51(Ostatnia zmiana: 2008-10-20, 14:51)
No i co z tego?

Liczy się to co potrafią a nie to ile maja lat. Mnie tam osobiście zwisa ile kto ma lat, zwłaszcza jeśli gada z sensem i tworzy coś tak hmmm wymagającego i skomplikowanego, a co najważniejsze robią to dobrze.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Cytat: pyracz link=topic=144.msg35053#msg35053 date=Oct 20 2008, 12:31\'
nie o to chodzi nie wiedziałem,że chodzą do szkoły średniej

A czy coś się zmieni gdy oświadczymy że jesteśmy uczniami klas szkół podstawowych (teoretycznie)? Może nieco poszanowania i zrozumienia dla ludzi, którzy jak każdy posiadają swoje życie prywatne i obowiązki. Dajcie spokój z rolą poganiaczy, żaden to doping ani motywacja a jest to wręcz niegrzeczne i głupie. Mod na chwilę obecną i tak został okrojony z wielu świetnych pomysłów i koncepcji, jednak mimo to rozwija się nadal. Niektórzy może zamiast pierdolić w kółko o osobach które się rzekomo opieprzają wykażą w końcu trochę inicjatywy ze swojej strony? Skoro zależy Wam na tym żeby modyfikacja wyszła szybciej oraz była lepsza to może zdecydujecie się na pomoc naszej grupie? Na chwilę obecną aktywnie przy modzie pracują może 4 osoby, kolejne cztery robią coś od święta i jak na taką liczebność pracę i tak poruszają się dosyć szybko. Większość grup modderskich ma liczbę członków oscylującą przy 20 a jakoś specjalnych postępów najczęściej brak. Na prawdę trochę zrozumienia a przede wszystkim inicjatywy z Waszej strony nikomu by nie zaszkodziło.

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny

Zoom

#72 2008-10-20, 20:48(Ostatnia zmiana: 2008-10-20, 20:56)
Cytat: Grimes link=topic=144.msg35058#msg35058 date=Oct 20 2008, 15:51\'
No i co z tego?

Liczy się to co potrafią a nie to ile maja lat. Mnie tam osobiście zwisa ile kto ma lat, zwłaszcza jeśli gada z sensem i tworzy coś tak hmmm wymagającego i skomplikowanego, a co najważniejsze robią to dobrze.
Tu chodziło głównie o to że wszyscy (no może prawie wszyscy ) są zabiegani (mało wolnego czasu) bo wiadomo im wyższa szkoła tym więcej nauki, choc nie tylko ilosc nauki ale i ilosc innych obowiązków się mnoży + życie prywatne.

PS
Cytat: Thoro link=topic=144.msg35116#msg35058 date=Oct 20 2008, 21:17\'
Na chwilę obecną aktywnie przy modzie pracują może 4 osoby, kolejne cztery robią coś od święta i jak na taką liczebność pracę i tak poruszają się dosyć szybko. Większość grup modderskich ma liczbę członków oscylującą przy 20...
O ile się nie mylę tm ma około 15 członków(z tego co wiem) - wymieniac chyba nie muszę :lol2:

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Nie rozumiem tutaj niektórych ludzi (szczególnie pyracza). Modding to dodatek darmowy i działa to na zasadzie - robię i dostaję TYLKO satysfakcję z tego, że zrobiłem, nie robię i nic nie tracę.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

#74 2008-10-20, 21:13(Ostatnia zmiana: 2008-10-20, 21:15)
Dokładnie tak jak napisał Dekster, nikt z nas nie dostaje za to wynagrodzenia ani darmowego seksu. Trochę zrozumienia i szacunku. Nie chcę mieć nic złego na myśli ale ciągłe "dobre rady" czyli zwykłe chamskie pouczanie przez niektórych jak powinniśmy robić bądź uwagi postronnych na temat rzekomego lenistwa niektórych osób są bardzo nie na miejscu. Jeśli nie znacie wewnętrznej organizacji i charakteru prac to łaskawie nie wypowiadajcie się na tematy o których nie macie pojęcia. Skoro nikt specjalnie nie pali się do pomocy to przynajmniej oszczędźcie innym przykrości i nerwów. Na prawdę nikogo nie motywujecie swoimi "próbami naprawiania pracy w grupie".

Mod wychodzi długo ale za siebie mogę poręczyć że zostaniecie totalnie ROZJEBANI. W mojej opinii Czas Zapłaty prezentuję się znacznie lepiej niż która kolwiek z części Gothica. Absolutnie nowa jakość i zgoła odmienne, świeże spojrzenie na historię dziejące się pod magiczną barierą. Właściwie nie powinno się rozpatrywać tego w kategorii typowej modyfikacji czy rozszerzenia. Wydanie finalnej wersji to kwestia kilku miesięcy, to niewiele patrząc na to od czasu pojawienia się pierwszych zapowiedzi.

pyracz

pyracz

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Cytat: Thoro link=topic=144.msg35123#msg35123 date=Oct 20 2008, 21:13\'
Dokładnie tak jak napisał Dekster, nikt z nas nie dostaje za to wynagrodzenia ani darmowego seksu. Trochę zrozumienia i szacunku. Nie chcę mieć nic złego na myśli ale ciągłe "dobre rady" czyli zwykłe chamskie pouczanie przez niektórych jak powinniśmy robić bądź uwagi postronnych na temat rzekomego lenistwa niektórych osób są bardzo nie na miejscu. Jeśli nie znacie wewnętrznej organizacji i charakteru prac to łaskawie nie wypowiadajcie się na tematy o których nie macie pojęcia. Skoro nikt specjalnie nie pali się do pomocy to przynajmniej oszczędźcie innym przykrości i nerwów. Na prawdę nikogo nie motywujecie swoimi "próbami naprawiania pracy w grupie".

Mod wychodzi długo ale za siebie mogę poręczyć że zostaniecie totalnie ROZJEBANI. W mojej opinii Czas Zapłaty prezentuję się znacznie lepiej niż która kolwiek z części Gothica. Absolutnie nowa jakość i zgoła odmienne, świeże spojrzenie na historię dziejące się pod magiczną barierą. Właściwie nie powinno się rozpatrywać tego w kategorii typowej modyfikacji czy rozszerzenia. Wydanie finalnej wersji to kwestia kilku miesięcy, to niewiele patrząc na to od czasu pojawienia się pierwszych zapowiedzi.
zgadzam sie z tobą i twierdze ze kazdy z nas powinien ich jakos wspierac i pomagac najlepiej jak umie a ze ja modowac nie umiem i wszystko bym sp... ,ale mam bujną wyobraznię więnc moglbym podac kilka pomyslow o ile gropa modderska sie zgodzi

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Akurat tutaj (czyt. na polskiej scenie modderskiej Gothica) chodzi o to, żeby każdy pomagał każdemu (co raczej nie jest praktykowane). Zawsze zapodawaj swoje propozycje. Nie czekaj, aż ci ktoś pozwoli, zawsze próbuj, bo to jest podstawa.

zkajo

zkajo

Użytkownicy
posty102
Propsy28
  • Użytkownicy
Cytat: Dekster XVII link=topic=144.msg35681#msg35681 date=Oct 26 2008, 23:29\'
Akurat tutaj (czyt. na polskiej scenie modderskiej Gothica) chodzi o to, żeby każdy pomagał każdemu (co raczej nie jest praktykowane). Zawsze zapodawaj swoje propozycje. Nie czekaj, aż ci ktoś pozwoli, zawsze próbuj, bo to jest podstawa.

I tu dex ma rację. Polska scena modderska (jeśli chodzi o gothica) i tak nie jest za duża. Userów jest wielu, ale ci co robią mody, no cóż... Też ich jest wielu ale tylko niektórzy naprawdę wiedzą o co w tym chodzi. Powinniśmy sobie pomagać, by każdy polski mod był jak najlepszy!
Nitk modderom nie płaci, to dlaczego mają zapieprzać dzień i w nocy #msgote author=Dekster XVII link=topic=144.msg35681#msg35681 date=Oct 26 2008, 23:29\']Akurat tutaj (czyt. na polskiej scenie modderskiej Gothica) chodzi o to, żeby każdy pomagał każdemu (co raczej nie jest praktykowane). Zawsze zapodawaj swoje propozycje. Nie czekaj, aż ci ktoś pozwoli, zawsze próbuj, bo to jest podstawa.[/quote]

I tu dex ma rację. Polska scena modderska (jeśli chodzi o gothica) i tak nie jest za duża. Userów jest wielu, ale ci co robią mody, no cóż... Też ich jest wielu ale tylko niektórzy naprawdę wiedzą o co w tym chodzi. Powinniśmy sobie pomagać, by każdy polski mod był jak najlepszy!
Nitk modderom nie płaci, to dlaczego mają zapieprzać dzień i w nocy bo ja chcę tego moda#msgote author=Dekster XVII link=topic=144.msg35681#msg35681 date=Oct 26 2008, 23:29\']Akurat tutaj (czyt. na polskiej scenie modderskiej Gothica) chodzi o to, żeby każdy pomagał każdemu (co raczej nie jest praktykowane). Zawsze zapodawaj swoje propozycje. Nie czekaj, aż ci ktoś pozwoli, zawsze próbuj, bo to jest podstawa.[/quote]

Nitk modderom nie płaci, to dlaczego mają zapieprzać dzień i w nocy ?
Chesz to se zrób!

Co do moda, czekam niecierpliwię, i życzę szczęścia z modem! Chopaki, pracujcie ale się nie przepracowójcie ;p

Moje gg: 8169289

neros

neros

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Czekajmy Cierpliwie,skoro ten mod jest tak dlugo robiony to musi naprawde być dopracowany bez zadnych błędow jak w  innych,zamiast popędzać to moze SKUPCIE SIĘ na pomocy!
im mniej bedziecie nazekac zę: ile jeszcze będzie ten Mod tworzony.To pomyślcie jak jeszcze mozna by go udoskonalic np: wstawic Nowe światy , bronie , magie, walczyc dwoma mieczami ,nowe obozy itp. to napewno niezaszkodzi  :D

thx

thx

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Powiem tyle wole czekać jeszcze rok żeby mod był dopracowany do PERFEKT ! a nie z bugami itp.  :P  ^_^  

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry