Po ostatniej wiadomości o tym że prace nad tajemniczą lokacją zostały wznowione, wygląda na to że wszystko wraca do punktu wyjścia, kolejny grafik zrezygnował z prac. Sytuacja robi się już mocno żenująca, kolejna osoba poległa na tej lokacji, choć nie jest ona w sumie niczym wyjątkowo skomplikowanym. Kpiną jest to że tą lokacje robiło już 4ch albo nawet pięciu grafików

przy czym wiekszość zamiast jasno dać do zrozumienia że nic z tego nie będzie, przez dłuzszy czas wykręcało się na wszelkie możliwe sposoby, co przyczyniało się do jeszcze wiekszej straty czasu - wiec jeśli miałbyś być kolejną taką osobą, najlepiej odrazu wypierdalaj z tego tematu. :roll:
Kończe juz moje jęki teraz co do samej pracy, do wykonania jest indoorowa lokacja, wszystkie jest w miare dokładnie opisane, więc nie będzie trzeba nic tworzyć z głowy, Wykonanie lokacji nie powinno być niczym arcytrudnym i napewno conajmniej kilku grafików z forum dałoby sobie z tym rade, dodatkowo królik osiągnął spory progress i takie podstawowe schematyczne położenie elementów jest juz wykonanane, to co zostało do wykonania oceniałbym na jakiś 1-2 tygodnie
lekkiej pracy, wiecej raczej nie potrzeba. Jeżeli byłyby jakieś odatkowe pytania można zadawać je tutaj, a nawet lepiej na PW.
Jeszcze podsumuje kogo szukamy:
- Osoby która w zwyczaju kończy zadania których się podejmuje, nie liczy na to że troche pościemnia i może dzieki temu będzie mogła pograć w wersje testowa.
- Posiadającej dodatkowo odpowiednie umiejętnosci modelowania, jak wspominałem nie powinno to byc nic nadzwyczaj trudnego, ale zupełnie bez polotu się nie obejdzie.
O ile nie znajdzie się nikt kogo znamy z twórczosci forumowej (a na najbardziej liczymy) wymaga się pokazania prac.
Do wszystkiego podchodze sceptycznie ale może mnie jeszcze zaskoczycie ;-Dedit: Chodzi o TĘ lokacje