Wreszcie, po dość długim czasie jesteśmy w stanie, jako grupa RaveN, pokazać wam nową, naszą wizję kolejnego zakątka wyspy Khorinis.
Przy tym kawałku pracowałem z Lansjerem, któremu jestem bardzo wdzięczny za pomoc w środku klasztoru - zupełnie nie miałem pomysłu, jak mógłbym umeblować jedno z ważniejszych pomieszczeń a on zwyczajnie zrobił to w sposób, na jaki ja zapewne nie wpadłbym zbyt szybko, za co należą mu się wielkie brawa. Jako, że wnętrze jest w sumie dopiero drapnięte, screeny ze środka dostaniecie później
Pogadałem, więc czas na konkrety. Oto screeny w dwóch sceneriach; słonecznej oraz deszczowej. Osobiście uważam, że ss z tą drugą scenerią w tle wyglądają o niebo lepiej. Wiadomo, że oprócz tych vobów, które są już wstawione do tego zena, będą jeszcze całe tabuny innych vobów-itemów itd, także nie ma co się ewentualnie furkać o jakieś prześwity nagości (XD) gdzieniegdzie.
Sun sceneryRain sceneryMoże nie jest to sort najwyższej jakości, jeżeli chodzi o screeny, ale na filmie, który w niedługim czasie powinien być w fazie rozpoczynania, wszystko ukażemy wam w dużo lepszej jakości
Komentujcie i ofc jeżeli uważacie, że razem z Lansjerem zasłużyliśmy na propsy, zasypujcie nimi ;)
PS.
Wazon, następnym razem nie krzycz na mnie :C