Nic takiego nie napisałem.
Czyli tego posta:
No i właśnie o to chodzi, że w nowej wersji kerraxa, ZS'y mi się nie przesuwają, chyba że coś źle robie, mimo że wszystko tak jak kiedyś ;]
EDIT:
http://www.worldofgo...ae9f5bbd5e284ed
Potrzebuje dokładnie tego pluginu, lecz tu jest tylko EXPORTER, ale do tego bardziej IMPORTER mi potrzebny.
też nie napisałeś?
Chyba że chodziło ci o zdanie:
To po chuj ktoś napisał że to działający importer? Mógł sprawdzić, zamiast wrzucać i kłamać wszystkim prosto w oczy.
Ktoś, ktoś, ktoś... Miałem na myśli tego kto wrzucił plik, no ale przecież trzeba kogoś zjechać i wykazać wyższość, prawda? :roll:
Może użyj mózgu, bo widzę że Ci to nie wychodzi.
Czekam na bardziej wyrafinowane słowa, te są prostackie, takie infantylne wręcz.
Co do dżungli, to ty się teraz chwalisz czy żalisz? Bo nie rozpoznałem. Dział pomocy, to oczekuje się tutaj pomocy, a nie żalenia.
Oświadczyłem, że wolę się pobawić w sandboxie zamiast pobierać jakiegoś kerraxa przydatnego tylko do goticzka, aby sprawdzić czy podany wyraźny opis "importer und exporter" jest rzeczywiście prawdziwy.
Nie wiem wgl po co się napinasz, jak prawdopodobnie zagiąłbym Cię prostym skryptem ; /
A po czym stwierdzasz że się napinam? Bo niejako uznałem, że sandbox jest lepszy od spacera?
o nie, naruszyłem ŚWIĘTĄ OPINIĘ GOTIKA!!
Od lat marzyłem być zagiętym przez prosty skrypt, proszę, poproś go by mnie zagiął.
EDIT: A no tak taki problem wejść w katalog stdplugin i skopiować wszystkie pliki z początkiem 00krx i krx. Ja to rozumiem, że to może Cię przeciążyć, bo to takie skomplikowane
Akurat to mam w dupie, więc nie rozumiesz i ja, korzystając z okazji, nie rozumiem po co to napisałeś.
jak chcesz to ciągnąć dalej, zapraszam na pw.