Macros 3111 4

O temacie

Autor toptik

Zaczęty 21.04.2011 roku

Wyświetleń 3111

Odpowiedzi 4

toptik

toptik

Użytkownicy
posty146
Propsy14
  • Użytkownicy
Witam, jako że zaczynam ( albo chce ) łączyć zeny i teraz jest problem, jak biore dwa zeny żeby się połączyły to mam tylko niebo, nawt po skompilowaniu worlda i światła a jak miałem pliki 3DS to w zakładce pliki miałem połącz mesh i się łączyły jeden na drugi, czy da się to zrobić by wyspa była obok innej wyspy ??

proszę o odp. i wyjaśnienia a nie przekierowanie do tutorialu bo już go czytałem...

toptik

toptik

Użytkownicy
posty146
Propsy14
  • Użytkownicy
Dobra udało mi się połączyć macrosem ale kolejny problem to takie cuś :)

http://img28.imageshack.us/i/beztytuuqvr.png/

jeżeli się przypatrzeć to widać że wszystkie worldy które połączyłem są jeden w drugim, i tu moje pytanie jak zrobić by te wyspy były obok siebie ??

PS:Strasznie przepraszam za spam ale to ważne ;)

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
Musisz w edytorze 3d (3ds max blender ALE NIE WINGS) przestawić jeden world w inne miejsce czyli obok drugiego a potem dopiero użyć macros

toptik

toptik

Użytkownicy
posty146
Propsy14
  • Użytkownicy
O Jezu xD ja tylko na wingsie się znam ale coś poradze, dzięki...

dezerter

dezerter

Użytkownicy
posty147
Propsy39
  • Użytkownicy
Witam, jako że zaczynam ( albo chce ) łączyć zeny i teraz jest problem, jak biore dwa zeny żeby się połączyły to mam tylko niebo, nawt po skompilowaniu worlda i światła a jak miałem pliki 3DS to w zakładce pliki miałem połącz mesh i się łączyły jeden na drugi, czy da się to zrobić by wyspa była obok innej wyspy ??

proszę o odp. i wyjaśnienia a nie przekierowanie do tutorialu bo już go czytałem...

siemka mugłbyś napisać jak rozwiązałeś ten problem  też mam tylko same niebo był bym wdzięczny za pomoc

Żeby nie było to ja Lynx z GMP

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry