Brak dźwięku w gomanie. 3102 8

O temacie

Autor maciejesky

Zaczęty 21.04.2011 roku

Wyświetleń 3102

Odpowiedzi 8

maciejesky

maciejesky

Użytkownicy
posty13
  • Użytkownicy
Na wstępie pozdrawiam wszystkich, którzy zechcą pomóc. Otóż mam ściągniętego gomana 0.93. Przy wybieraniu w nim folderu data a następnie speech2.vdf wyświetla mi się lista wszystkich dźwięków. Nie mogę jednak odsłuchać ich bezpośrednio w programie. Muszę je najpierw eksportować do innego folderu aby móc ich posłuchać w windows media player. Problem wystąpił dopiero dzisiaj. Miałem gomana już znacznie wcześniej jednak taki problem nigdy nie występował. Uprzejmie zwracam się o pomoc. Problem dotyczy dźwięków zarówno z g1 jak i g2.

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
nie miałeś w tym samym czasie otworzonego Gothica lub Spacera ?

maciejesky

maciejesky

Użytkownicy
posty13
  • Użytkownicy

gothic1210
  • Gość
kolega kiedyś miał taki problem. usuń go i wgraj ponownie.

maciejesky

maciejesky

Użytkownicy
posty13
  • Użytkownicy
Próbowałem tej metody nie pomogło. Może przydatna okaże się informacja, że tekstur też nie mogłem wyświetlać. Jednak z tym już sobie poradziłem.

janpl

janpl

Użytkownicy
posty95
Propsy7
  • Użytkownicy
Na twoim miejscu sciagnalbym G2MDK w przypadku Gothic 2, ten program rozpakowuje te pliki .vdf

maciejesky

maciejesky

Użytkownicy
posty13
  • Użytkownicy
Otóż jest zainstalowany. Nawet reinstal nie pomaga. Kilkoro osób w internecie też ma ten problem jednak pozostaje on bez rozwiązania.

sebastiansok

sebastiansok

Użytkownicy
posty93
Propsy1
  • Użytkownicy
A nie prościej, otworzyć pliczek programem GothicVDFS, dać extract volume, i mieć wypakowane wszystkie dźwięki? Rozumiem że exportowanie jednego pliku może być bezsensowne, ale tym Ci się wszystkie wypakują.

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu!

maciejesky

maciejesky

Użytkownicy
posty13
  • Użytkownicy
Ok. Problem zniknął sam. Podczas reinstalowania utworzył mi się nowy folder gdzie wszystkie pliki są prawidłowo odtwarzane. Dzięki za pomoc.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry