Aplikacja podpięta pod Gothic 2. 5998 9

O temacie

Autor Xawier

Zaczęty 11.04.2011 roku

Wyświetleń 5998

Odpowiedzi 9

Xawier

Xawier

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy

Xawier

Aplikacja podpięta pod Gothic 2.
2011-04-11, 16:08(Ostatnia zmiana: 2011-04-11, 16:20)
Witam, chce dla treningu napisać aplikację która podpięta pod Gothic 2 daje możliwość np. zmiany aktualnej pozycji gracza. Macie jakieś pomysły jak to napisać?

WoYo

WoYo

DreamVader
artysta
posty398
Propsy236
ProfesjaGrafik 3D
  • DreamVader
  • artysta

WoYo
DreamVader

Aplikacja podpięta pod Gothic 2.
#1 2011-04-11, 16:17(Ostatnia zmiana: 2011-04-11, 16:22)
:pokerface:

//Buła: Właśnie dostałeś bonusowego warna. Jak ktoś by chciał jeszcze bonusa to śmiało.

Xawier

Xawier

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
Nie rozumiem Cię, skoro nie chcesz pomóc to wcale nie pisz.

Kruczek

Kruczek

Użytkownicy
posty169
Propsy31
  • Użytkownicy
Witam, chce dla treningu napisać aplikację która podpięta pod Gothic 2 daje możliwość np. zmiany aktualnej pozycji gracza. Macie jakieś pomysły jak to napisać?
Nie trzeba nic pisać :D  ale jeżeli chcesz zmienić miejsce w którym się zaczyna (startpoint) wystarczy go przesunąć w spacerze .
http://themodders.org/index.php?/topic/11954-zaczynamy-gre-w-porcie/ tu jest rozwiązanie twego problemu ale jeżeli ty chcesz pisać aplikacje pod g2 nk które ci coś zmieniają to mówię ci że ci się po prostu nie opłaca lepiej modować  :naughty:

Xawier

Xawier

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
No w pewnym sensie, ale co jeśli chcę zmieniać te współrzędne wiele razy w grze? Przecież nie będę wyłączał, edytował skrypt, włączał, :) .

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
No w pewnym sensie, ale co jeśli chcę zmieniać te współrzędne wiele razy w grze? Przecież nie będę wyłączał, edytował skrypt, włączał, :) .

a znasz się na jakimś języku ? bo ja bym to zrobił na zasadzie symulowania klawiatury czyli program za nas by w kilka mili sekund otworzył marvin mode wcisnął F2 wpisał go to WP i nazwę WP też podaną w programie od kliknął F2 i zamkną marvia
jak by cie interesowało to mam gdzieś mały programik w c++ który symuluje klawiaturą po kliknięciu scrola myszki wiec tylko trochę go sobie zmieniasz program pobiera kliknięte przyciski w tle więc będzie działał w grze ;d

Xawier

Xawier

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
Znam się trochę(więcej niż trochę) na C++ i VB, jednak wolę VB do pisania takich rzeczy. Nie, nie chodzi mi o taką aplikację. Tylko o aplikację która "wymusza" zmianę pozycji gracza w procesach gry, po wcześniejszym podaniu nowych współrzędnych,  :wink:  .

oreca

oreca

Użytkownicy
posty196
Propsy72
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poczytaj sobie jak się tworzy trainery do gier, jak to ogarniesz to zapewne zwątpisz powinieneś sobie poradzić. (chociaż nie wiem czy to co chcesz zrobić jest wykonalne w taki sposób).

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Znam się trochę(więcej niż trochę) na C++ i VB, jednak wolę VB do pisania takich rzeczy. Nie, nie chodzi mi o taką aplikację. Tylko o aplikację która "wymusza" zmianę pozycji gracza w procesach gry, po wcześniejszym podaniu nowych współrzędnych,  :wink:  .
he he rób jak chcesz ale moim zdaniem im prostsze rozwiązanie tym lepiej :P

Xawier

Xawier

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
Dziękuje za informacje, program napisany. Można zamknąć, :) .

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry