Mody do Wiedźmina-czy trzeba zaczynać od nowa? 3560 3

O temacie

Autor Graveir

Zaczęty 10.04.2011 roku

Wyświetleń 3560

Odpowiedzi 3

Graveir

Graveir

Użytkownicy
Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
Witajcie.Mam takie pytanie,otóż pierwszy raz dowiedziałem się,że istnieją mody do jakże wspaniałej gry Wiedźmin.I tu jest źródło mojego problemu-czy jak rozpakuję pliki danego moda np.
Black Witcher - nowe tekstury dla Wysmienitej skórzanej kurtki
Instalacja: Po prostu wypakuj folder /dds do folderu .../Wiedźmin/Data
to czy będę musiał zaczynać grę od nowa,czy mogę grać na swoich zapisach wcześniejszych?Z góry dzięki za odpowiedź=)

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witajcie.Mam takie pytanie,otóż pierwszy raz dowiedziałem się,że istnieją mody do jakże wspaniałej gry Wiedźmin.

:pokerface:  
to czy będę musiał zaczynać grę od nowa,czy mogę grać na swoich zapisach wcześniejszych?Z góry dzięki za odpowiedź=)

Jeśli to mod na nowe tekstury to nie, jeśli nowa fabuła to tak

Graveir

Graveir

Użytkownicy
Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
Ok dzięki.A żeby nie zakładać nowego tematu mam pewne pytanie,też związane z Wiedźminem(a konkretnie głównym bohaterem).Na początku dowiadujemy się,że Geralt stracił pamięć i w którymś momencie ktoś mówi,że widział jak ginie(czyli,że umarł i zmartwychwstał?).Jestem dopiero w drugim rozdziale i zastanawiam się,czy zostanie mu przywrócona pamięć.No i na razie wszystko=)3m się:D
Edit: Eeee nie.Tylko na internecie coś przy okazji znalazłem,że niejaka Ciri czy jakoś tak mu pomogła,przez co(to jedna z tez-tak myślę)Geralt nie zginął,ale stracił pamięć(ale tutaj to już wg nic nie wiadomo,z jakiego powodu/czy nieodwracalnie).

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
Nie czytałeś książki?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry