Zamiana Visty na XP 3320 5

O temacie

Autor Cedric

Zaczęty 21.03.2011 roku

Wyświetleń 3320

Odpowiedzi 5

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

Zamiana Visty na XP
2011-03-21, 16:22(Ostatnia zmiana: 2011-03-21, 16:25)
Pytanie jak zamienić Viste na XP.
Kiedy odpalam płytę z XP to opcja instaluj jest zacieniona i nie moge XPeka zainstalować .
Prosze o pomoc.
 Z góry dziękuję  ^^

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zamiana Visty na XP
Chciałeś powiedzieć 'Zamiana Visty na 7' :ok:

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
wywalasz viste i instalujesz xp.

(głupi w pizdu wybór, przecież jest seven a jak komputer odpalił vistę to oznacza że win7 będzie chodziło doskonale)

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wywalasz viste i instalujesz xp.

(głupi w pizdu wybór, przecież jest seven a jak komputer odpalił vistę to oznacza że win7 będzie chodziło doskonale)
Chodzi o to że miałem orginalną(Żeby nie było niedomówień ) seven i działała strasznie( tzn.żeby włączyć głupią grę trzeba było 15 min klikania ( czy chcesz uruchomić program ?> Kontynuuj> ale czy na pewno ?> kontynuuj. > i tak dalej
Orginalnym systemem jest Vista i wiadomo jak działa  :ayfkm:  
A miałem kiedyś XP na innym kompie  i wszystko działało świetnie .
Dlatego wolę Xp

Btw Parametry kompa( nazw podzespołów nie pamiętam oprócz  karty graficznej )
Karta graficzna  : Nvidia GeForce 9500 GT 1 GB ram
Dysk: 3 TB
Procesor 3 GHz
RAM : 3 GB

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Zamiana Visty na XP
#4 2011-03-21, 16:50(Ostatnia zmiana: 2011-03-21, 18:58)
i nie pomyślałeś żeby to po prostu wyłączyć? Ustawienia kontroli konta użytkownika (nie wiem jak w polskim systemie, zgaduję - u mnie było UAC, User Account Control) i jedyny suwak w okienku na sam dół. Problem rozwiązany, żadnego wyskakującego okienka.

I nie jestem pewien co XP powie na dysk 3 terabajty. Jak tak bardzo chcesz to mówię, prościzna - wywalasz vistę i wrzucasz xp, nie potrafię sobie wyobrazić problemu. Formatujesz dysk i wrzucasz.

@down
no to skoro uac był wyłączony, to te pytania czy uruchomić nie miały prawa istnienia.

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
i nie pomyślałeś żeby to po prostu wyłączyć? Ustawienia kontroli konta użytkownika (nie wiem jak w polskim systemie, zgaduję - u mnie było UAC, User Account Control) i jedyny suwak w okienku na sam dół. Problem rozwiązany, żadnego wyskakującego okienka.

I nie jestem pewien co XP powie na dysk 3 terabajty. Jak tak bardzo chcesz to mówię, prościzna - wywalasz vistę i wrzucasz xp, nie potrafię sobie wyobrazić problemu. Formatujesz dysk i wrzucasz.
1.Był na sam dół suwak  :ayfkm:  
I w tym problem .

2.Dzięki ,close topic please

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry