Dzisiaj z braku jakiegokolwiek zajęcia zainstalowałem sobie tego moda, pograłem może z jakieś 20 minut (bo tylko tyle dałem radę)i mam dość. No dobra, okej, rozumiem.. zaczynasz modować, powoli przyswajasz nowe umiejętności ale do cholery czy naprawdę jesteś aż tak wielkim dyslektykiem aby pisać spokój przez u ?
Druga sprawa to dialogi, są dziecinne i mnie nie śmieszyły, na początku Thorus wyskakuje o gothicu i tak sobie z nim gadasz, po jakimś czasie po prostu przewijałem te rozmówki bo są na poziomie dzieci z gimnazjum. Trzecia sprawa to różne pierdoły, jakieś przeoczenia, niedoróbki, mogłeś np. usunąć te zębacze bo praktycznie za każdym razem mnie doganiały i zabijały, albo rzucały się na tych przygłupów z durnymi imionami w małym obozowisku. Zadania są cholernie łatwe, przynieś, podaj, pozamiataj..(mogłeś się bardziej wysilić). Dalej mi się już nie chce pisać. Ogółem oceniam modyfikację 4/10 (wysoko, bo dzięki głupiemu wyglądowi naszego bohatera przypomniał mi się film Przyjaciel Gangstera który swoją drogą miałem ściągnąć jakiś czas temu, tak więc nawet tutaj jest jakiś plus)