MDS kobiety w G1 ? 2354 1

O temacie

Autor toptik

Zaczęty 15.01.2011 roku

Wyświetleń 2354

Odpowiedzi 1

toptik

toptik

Użytkownicy
posty146
Propsy14
  • Użytkownicy
Witam chciałbym zrobić w g1 animacje kobiet z g2 ale nie mam tych animacji więc użyłem animki z g1 HUMANS.MDS i zamieniłem Babe.MDS no i nie było widać kobiecej postury i takie pytanko teraz. Muszę użyć jakiegoś programu by zmienić animacje czy coś innego? podkreślam że to moja pierwsza zabawa ze zmianą animacji skryptowo aha i jeżeli jest importer plików mdm z G2 to bardzo bym prosił, podajcie nazwę tego importera albo link do niego.

dziękuje pozdrawiam.

Tadorix

Tadorix

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Musisz ściągnąć "Gothic VDFS" - Program sluzy do pakowania i rozpakowywania plikow .vdf i .mod. Włączasz go i naciskasz zakłatke (Podgląd) potem (Nazwa pliku) w folderze z zainstalowanym gothicem 2 szukasz pliku Gothicgame.mod czy jakoś tak jeżeli nie masz zainstalowanego g2mdk to nie będziesz miał tego pliku. Potem dajesz (Ścieżka główna) to jest gdzie masz wypakować pliki najlepiej na pulpicie w nowym folderze następnie naciskasz na jakiś folder z animkami i dajesz na dole okna (Wypakuj Volumin) wypakuje ci do wybranego przez ciebie wcześniej folderu i GOTOWE!!

Download:

Gothic VDFS
http://www.4shared.com/file/PcvpHzbr/GothicVDFS.html

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry