O temacie
Autor Gerry Rafferty
Zaczęty 24.03.2008 roku
Wyświetleń 26475
Odpowiedzi 79
Gerry Rafferty O.D.A.L.
Ostatnio na forum ktoś dał temat żeby zrobić grę forumową, w której zgadywalibyśmy utwory muzyczne, rozwinąłem to troszkę i Aver zatwierdził to jako grę forumową. Poniżej pierwsze zasady.- Ograniczamy się do bardziej znanych kapel, czegoś co dość łatwo rozpoznać i większość z nas ma. Nie ma sensu dawać jakichś trance#msgtanowiłem reaktywować ten temat...Cytat: traffix @ Jan 9 2008\'Ostatnio na forum ktoś dał temat żeby zrobić grę forumową, w której zgadywalibyśmy utwory muzyczne, rozwinąłem to troszkę i Aver zatwierdził to jako grę forumową. Poniżej pierwsze zasady.- Ograniczamy się do bardziej znanych kapel, czegoś co dość łatwo rozpoznać i większość z nas ma. Nie ma sensu dawać jakichś tranceowych wykonawców, których nikt nie zna, czy undergroundowych raperów.- Plik muzyczny musi mieć 30 sekund, nie mniej - nie więcej, oraz być w formacie *.mp3.- Użytkownicy zgadują piosenki podając tytuł i wykonawcę, oraz na jakiej podstawie to odkryli.- Każdy user ma dwie możliwosci odpowiedzi.- Zadający zagadkę ma obowiązek raz na kilka odpowiedzi powiedzieć czy są poprawne czy nie, może także dać jakąś podpowiedź.- Jeśli masz jakieś propozycje co do gry, nie pisz ich tutaj - wyślij mi je na PW.----------Zagadka numer jeden. Oto pierwsze 30 sekund piosenku dość znanej kapeli, domyślicie się zapewne po charakterystycznym brzmieniu gitary.http://www.sendspace.pl/file/oCxYVz6g/ - zgadywać!O ile mnie pamięć nie myli ostatnią a zarazem pierwszą zagadkę rozwiązał user o nicku Rangers Gorn (brawa!) słusznie odgadując że melodia podana przez traffixa to In Bloom Nirvany (w sumie on powinien zapodawać kolejną zagadkę). No ale dobra, oto melodia do odgadnięcia: http://www.speedyshare.com/373781734.html Nie powinno być zbyt dużych problemów z odgadnięciem, i sorry za kiepską jakość, to stare nagranie. Zasady wyżej w cytowanym poście traffixa.
Ostatnio na forum ktoś dał temat żeby zrobić grę forumową, w której zgadywalibyśmy utwory muzyczne, rozwinąłem to troszkę i Aver zatwierdził to jako grę forumową. Poniżej pierwsze zasady.- Ograniczamy się do bardziej znanych kapel, czegoś co dość łatwo rozpoznać i większość z nas ma. Nie ma sensu dawać jakichś tranceowych wykonawców, których nikt nie zna, czy undergroundowych raperów.- Plik muzyczny musi mieć 30 sekund, nie mniej - nie więcej, oraz być w formacie *.mp3.- Użytkownicy zgadują piosenki podając tytuł i wykonawcę, oraz na jakiej podstawie to odkryli.- Każdy user ma dwie możliwosci odpowiedzi.- Zadający zagadkę ma obowiązek raz na kilka odpowiedzi powiedzieć czy są poprawne czy nie, może także dać jakąś podpowiedź.- Jeśli masz jakieś propozycje co do gry, nie pisz ich tutaj - wyślij mi je na PW.----------Zagadka numer jeden. Oto pierwsze 30 sekund piosenku dość znanej kapeli, domyślicie się zapewne po charakterystycznym brzmieniu gitary.http://www.sendspace.pl/file/oCxYVz6g/ - zgadywać!
Vierzba
traffix Gość
DzikiBen
Retsked