[G2:NK]Brak obiektu w grze po przerobieniu świata 2050 3

O temacie

Autor Graveir

Zaczęty 29.12.2010 roku

Wyświetleń 2050

Odpowiedzi 3

Graveir

Graveir

Użytkownicy
Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
No więc znowu potrzebuję pomocy.Pomyślałem sobie,że zobaczę,jak to jest poczuć swego rodzaju satysfakcję,gdy w grze zobaczymy nasz pierwszy dodany obiekt(u mnie to była skrzynia).No i na marzeniu się skończyło.Bo jak dodam skrzynię w spacerze(przerabiam NewWorld.zen i dodaję skrzynię w wieży Xardasa na samym dole)to po zapisaniu świata i uruchomieniu gry nie ma tej skrzyni tam,gdzie ją postawiłem(wg jej nie ma).Próbowałem nadpisywać świat,próbowałem zapisać na pulpicie pod inną nazwą,a później zmienić nazwę i nadpisać,ale dalej nie ma skrzyni.Gdzie się machnąłem?

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

FraseR
  • Gość

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis
nie trzeba paczki z modem a masz zaznaczoną reparse scripte (czy jak to się pisze)

Graveir

Graveir

Użytkownicy
Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
Cytat: edeksumo link=topic=12602.msg126502#msg126502#msg126502#msg126502 date=1293626102
nie trzeba paczki z modem a masz zaznaczoną reparse scripte (czy jak to się pisze)
Mam.Zawsze uruchamiam gothica przez ModStartera z tą właśnie opcją.
Edit:Dobra chyba rozwiązałem problem.Bo mam do G2:NK dwa mody(a raczej jeden),czyli
GothicGame i TheWinter.Jak uruchomiłem(po uprzednim zapisaniu świata na pulpicie i zastąpieniu w folderze gothica)GothicGame to okazało się,że skrzynia jest tam gdzie ją ustawiłem.Czyli najwyraźniej jeśli bym chciał dodać do TheWinter skrzynię to muszę wypakować NewWorld.zen z moda.Tematu na razie proszę nie zamykać,bo nie jestem pewien,czy aby na pewno dobrze doszedłem do wniosku.

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry