Czarny świat 2099 8

O temacie

Autor Zenoslaw-

Zaczęty 28.12.2010 roku

Wyświetleń 2099

Odpowiedzi 8

Zenoslaw-

Zenoslaw-

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
Witam

Stworzyłem mały świat w programie 3Ds max, oteksturowałem, dodałem startpoint, waypointy, własnoręcznie wykonany domek, kilka mobów w domku, łóżko, nową postać. Świat zapisałem w folderze worlds, stworzyłem paczkę z gothic.dat i OU.bin. W folderze ini wpisałem vdf'a i mapę i uradowany (była 1 w nocy) uruchomiłem moda. Spotkał mnie zawód bo widziałem tylko czarną plamę po zaczęciu gry. Nie załamałem się, sprawdziłem czy postać z zadaniem działa była w porządku, więc stwierdziłem, że to przez zena. Zrobiłem plane, oteksturowałem dodałem startpointa i efekt był taki sam. Nie wiem co mogłem zrobić żle, Sam gothic się włącza.
  Proszę o pomoc i z góry dziękuje.

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
a światło skompilowane?

misiekgrabo

misiekgrabo

Użytkownicy
posty179
Propsy106
  • Użytkownicy
Wiem co zrobić :P High lighta całego świata, tam gdzie kompilowałeś worlda, poniżej o jedno jest to, zaznacz high i ok, i świat się 'oświetla' i jeszcze raz spróbuj ;)

Ale tam, gdzie stanął Adanos, ani Innos, ani Beliar nie mieli żadnej władzy. W miejscu tym ład i chaos współistniały w harmonii. Tak oto powstało morze.

Zapomnij... o wszystkim, co się działo w przeszłości.

Zenoslaw-

Zenoslaw-

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy

Zenoslaw-

Czarny świat
#3 2010-12-29, 18:01(Ostatnia zmiana: 2011-01-10, 14:01)
Kompilowałem światło ale spróbuje jeszcze raz.

Nie działa, poza tym już wcześniej po wczytaniu świata nie było waypointów, a po zapaleniu pochodni niczego nie było widać.

Załączam mojego zena razem z meshami jakie dodałem, jak się komuś będzie chciało to może sprawdzić.

Zenoslaw-

Zenoslaw-

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
Dalej nie mogę sobie poradzić, stare światy działają dobrze. I mam kolejny problem. Chciałem dodać muzykę która uruchamia się w danej godzinie albo zamienić dźwięk lutni na własną, nową muzykę.

FraseR
  • Gość
A to ten świat to otwarta przestrzeń czy kopalnia?

Zenoslaw-

Zenoslaw-

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
otwarta przestrzeń

FraseR
  • Gość
Skoro to otwarta przestrzeń to w okienku kompilacji zaznaczyłeś outdoor?

Zenoslaw-

Zenoslaw-

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
Nie jestem idiotą, nie wiem dlaczego nie ma swiata ale dalem sobie spokoj

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry