Zagrałem i muszę powiedzieć, że bardzo fajne.
Dwa małe "Ale":
1.Dziwnie wygląda robienie zbroi.
2.Jak na razie troszkę mała mapka.
A teraz pomysły:
1.Przydało by się w kolejnej wersji robienie broni z drewna czy coś, wiecie item drzewo, monologi, ba najlepiej (jeżeli potraficie robić animki) coś jak w Khorana, ścinanie drzew.
2.Gotowanie, to się przyda, naprawdę. Jeżeli dobrze się znacie się na skryptach, to mogli byście zrobić monolog warunkowy, długi, na podstawie dostawania broni od Tangora (czy coś, tego z zamku w GD), np. Wrzuć mięso, dalej coś innego, i jeżeli było bo coś takiego to "Wygląda dobrze", i nowy item jedzenia, a jeżeli źle, to stracimy jedzenie któro wrzuciliśmy, i wyświetli "Wolał bym tego nie jeść" czy coś. Sam coś takiego robiłem, ale to była jedna z moich wielu nie dokończonych modyfikacji, więc już tego skryptu nie mam.
EDIT
O właśnie!
3. Mogli byście zrobić jakąś plażę, a cel wydostać się z wyspy przez zbudowanie tratwy, czy coś. Albo lepiej kilka zakończeń, sygnał dymny, tratwa, odnalezienie ludzi, czy coś, wiecie o co chodzi...
Uff... Ale mnie poniosło, to trochę za dużo, ale mam cichą nadzieję, że coś takiego zorganizujecie