O temacie
Autor Thoro
Zaczęty 19.09.2010 roku
Wyświetleń 1564234
Odpowiedzi 5881
Adanos Administrator
Fareus Labirynt
Werewolf
Oby tylko nie zlikwidował polskich sił zbrojnych.
Ja tam się trochę boję.
Kazzmir O.D.A.L.
mam nadzieję że tak nawywijają że ludzie wyleczą się z pisiorów równie dobrze jak z po. tak czy inaczej mam nadzieję że jednak nie narobią syfu który przyniesie nam nie im więcej problemów.
Pozazdroscic postawy! i'm out.
Cytat: Werewolf w Dzisiaj o 20:45Pozazdroscic postawy! i'm out.od kilku miesięcy powtarzam że oni się do rządzenia nie nadają,
weź juz kurwa idź spac, czy co tam staruszkowie robią o tej porze xD
Nie, bo tego kurwa nie wiem, za to po prostu zyje nadzieja, że PiS da z siebie wszystko i zrobi wszystko aby było dobrze, a juz na pewno nie chujowo. Tyle. Nic wielkiego.
tak czy inaczej mam nadzieję że jednak nie narobią syfu który przyniesie nam nie im więcej problemów.
Jak tak się na ciebie patrzę to mi się wydaję, że powinieneś przestać oglądać telewizję tram i czytać gazetę polską :v
Cytat: Werewolf w Dzisiaj o 21:15Nie, bo tego kurwa nie wiem, za to po prostu zyje nadzieja, że PiS da z siebie wszystko i zrobi wszystko aby było dobrze, a juz na pewno nie chujowo. Tyle. Nic wielkiego.Cytat: Kazzmir w Dzisiaj o 20:40tak czy inaczej mam nadzieję że jednak nie narobią syfu który przyniesie nam nie im więcej problemów.
mam nadzieję że tak nawywijają że ludzie wyleczą się z pisiorów równie dobrze jak z po.
Wowoz
PiS da
Tak, na pewno Macierewicz ktory wielokrotnie wspominal o tym, że Polska jest zbyt słabo uzbrojona, że potrzeba wiecej inwestować w wojsko i Polskich twórców przemyslu zbrojeniowego, na pewno zlikwiduje wojsko.
Cytat: Werewolf w Dzisiaj o 20:35Tak, na pewno Macierewicz ktory wielokrotnie wspominal o tym, że Polska jest zbyt słabo uzbrojona, że potrzeba wiecej inwestować w wojsko i Polskich twórców przemyslu zbrojeniowego, na pewno zlikwiduje wojsko.Chodziło mi o to, że kiedyś zlikwidował WSI. Więc zażartowałem, że może i wojsko zlikwidować. Czaisz?
Cytat: Werewolf w Dzisiaj o 21:15 PiS da Tyle w temacie. Pizda ogień
Leinnan Administrator
-1776 xDD