Są gusta i guściki.Nie umiesz tego uszanować to się nie odzywaj.Dla mnie Mieszko świetnie rapuje i Mezo i tyle, nie podoba ci się to tyle.
Ja szanuję to, że ich słuchasz, ale oni do kurwy nędzy nie robią rapu
Ale proszę, odwal się od tego bo nie mam siły ci tłumaczyć jeszcze do czego odnosi się to moje powiedzenie w tej sytuacji.
KTO MU WYTŁUMACZY BO JA DO CHOLERY NIE MOGĘ ;/
A KTO TOBIE WYTŁUMACZY, ŻE JA TO DO CHOLERY ROZUMIEM ;/?
A ty robisz gówno nie rap.I proponuję najpierw poczytać słownik.
1. piszesz to pod wpływem moich wypowiedzi.
2. sam w ostatnim z kawałków mówiłem, że robię gówno
I dodam: to, że uważasz, że moje gusta są niedojrzałe świadczy o twojej niedojrzałości.
zapachniało emo...
Nie strugaj głupa, W tym momencie pokazałeś właśnie swoje mniemanie o samym sobie^^
No i co? Nie uważam się za debila, to źle? A tak na serio to tutaj po prostu toczę bekę z ciebie.
Tak, możesz mi powiedzieć co znaczy podkreślony wyraz?
Jedyna moja literówka w tym dość długim poście, jak takie są twoje argumenty to pięknie.
A teraz zupełnie na poważnie. Po huj tworzysz RAP bez jakiegokolwiek przesłania?
1. żeby poćwiczyć technikę zanim się zabiorę za poważniejsze produkcje
2. i tak tego przesłania nikt by nie usłyszał
Wydaje mi się ,że nie na tym polega droga. Odbijasz się od głównego nurtu
no odbijam się od nawijania jak bardzo mi źle bo jestem czarny, bo nie jestem czarny i z głównym nurtem nie mam nic wspólnego.
płyniesz dalej niż myślisz. Myślisz ,że robota na odpierdol pomoże Ci osiągnąć to do czego dążysz. Wielki raperze...
to, że nie ma przekazu nie znaczy, że jest na odpierdol. Osiągnę to to czego dąże bez względu na ciebie.
HipHopolo to nie jest oficjalny gatunek muzyczny...
Mezo podchodzi pod to, ale Grupa Ope już raczej nie...
ta nazwa powstała po to, by jakoś prawdziwy rap mógł się od tego odciąć, hiphopolo to pop, który jest nazywany rapem GO też się do tego zalicza.
A tak co do tematu to wszystkim którzy słuchają rapu proponuję Hukosa, jego płyta "ostrze moich oskarżeń" jest zajebista, ale już się nie da kupić, można poszukać po sieci w mp3.
myspace.com/hukosmusic