Internet gorszy od iplusa 2151 4

O temacie

Autor DzikiBen

Zaczęty 30.08.2010 roku

Wyświetleń 2151

Odpowiedzi 4

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
mam problem z łączem. średnio co 10 min. rozłącza mnie bez przyczyny, mimo, że z modemem i połączeniem - przynajmniej jak twierdzi kolo od kablówki - wszystko jest w porządku. palą się wszystkie diody, cały czas. sterownikami się nie bawiłem w ogóle. koleś mówił, że według nich moje ostatnie logowanie miało miejsce kilka dobrych godzin temu, mimo, że rozłącza mnie właściwie cały czas, do teraz. wczoraj była dłuższa przerwa i z neta bezinwazyjnie mogłem korzystać nawet do 5, 6 godzin ciągle. da się coś z tym zrobić?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
To ja przy okazji się doczepie. Mam neta z multimedii, z tym ich śmiesznym modemem podłączanym przez te ich kable telewizyjne, wraz z usługą telefonu. Dill jest taki, że po prostu raz na jakiś czas gdy włączam kompa nie mam neta i wtedy muszę włączyć i podłączyć znów do prądu modem - wtedy działa. Poprzednio również miałem u nich net, ale bez telefonu i wszystko chodziło bez zarzutów. Oczywiście dzwoniłem ale jak to u żydów kazali podać jakiś numer klienta, numer modemu i inne pierdoły jakby po prostu nie mogli kurwa powiedzieć o co chodzi.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Co wy wiecie o słabym internecie :D
Mimo, iż na codzień mam ponad 200kb/s od tygodnia jest awaria i mam 5kb/s :D  A oczywiście dostawca ma to w dziurce od chuja bo ma wolne :)  i tak miło lecą mi wakacje

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
I to ma być niby problem? Nie wiesz nic o czasach, gdy podpinało się kabel od telefonu gdy wychodziła stara i zgrywało wszystko szybko na dysk bo liczone było do impulsu, tak jak rozmowa. Albo, gdy mając chujową radiówkę 128kb/s za 300zł miesięcznie byłeś królem osiedla. Później czasy darmowej neostrady na miesiąc aż w końcu neostrady 512, która zasilała jeden a niekiedy i dwa bloki "internałtów".

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Owszem wiem bo miałem modem podpinany do telefonu :P ale gdy stara zobaczyla rachunek to odrazu zmienilem

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry