Współpraca Twierdza Insimilion 1611 0

O temacie

Autor serail

Zaczęty 28.08.2010 roku

Wyświetleń 1611

Odpowiedzi 0

serail

serail

Użytkownicy
Wyczesana opowieść, wodzu
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
  • Wyczesana opowieść, wodzu

serail

Współpraca Twierdza Insimilion
2010-08-28, 20:36(Ostatnia zmiana: 2011-02-22, 19:02)

Witajcie,

Nie będę pisał o zaletach Twierdzy Insimilion, chcę zaproponować wam współpracę. Jeśli chcecie współtworzyć segment modderski w jednym z największych serwisów poświęconych fantastyce w Polsce, to zapraszam do dalszej lektury. Twierdzę tworzy spora liczba zapaleńców, którzy każdego dnia dokładają starań, by jeszcze bardziej zdeklasować konkurencję w Polsce i wyrobić sobie renomowaną pozycję w tej części Europy, co po części już nam się udało, gdyż aktywnie współpracujemy z największymi wydawcami w kraju. Do tej pory już 132 osoby dołożyły się do budowania sukcesu Insimilionu, do tej listy możesz dołączyć i Ty! Dosyć wstępów, przejdźmy do konkretów.

1) No dobra, ale co ja mam robić?

Otóż, zasada jest prosta. Rób to, co potrafisz najlepiej i niech sprawia Ci to przyjemność. W świecie modyfikacji czujesz się jak ryba w wodzie? Znasz postępy prac poszczególnych grup? A może chcesz pomóc spopularyzować moda swoich przyjaciół? W takim razie zostań newsmanem lub - jak to się u nas mówi - Wieściopisarzem. A może wolisz grać w owe produkcje? W takim razie wyświadcz przysługę innym graczom i napisz recenzję bądź solucję, z której korzystali będą nasi czytelnicy. Jeśli jednak nie czujesz się dobrze w żadnej z powyższych ról, a znasz się na swoim modderskim fachu, to napisz poradnik i podziel się swoją wiedzą. Kto wie, może dzięki tobie powstanie kilka modyfikacji? A może po prostu nie lubisz pisać? No cóż, i dla takich delikwentów mamy propozycję. Zacznij tworzyć modyfikację "pod banderą" naszego portalu. My zapewnimy ci reklamę i na bieżąco będziemy informowali naszych czytelników o postępach prac nad modem, w zamian oczekując loga Insimilionu w creditsach.
Jak widzicie, możliwości jest wiele. Możecie także wyjść z własnymi propozycjami, ale jedno jest pewne - aby popularyzować modding w naszym kraju, potrzebujemy wsparcia. Waszego wsparcia. A co, jeśli nie chcecie zajmować się modami? Żaden problem! Twierdza Insimilion to portal, który zajmuje się tematyką szeroko pojętej fantastyki. Możesz recenzować książki, gry, filmy, wszystko, czego tylko zapragniesz. A my dostarczymy ci darmowe egzemplarze do recenzji.

2) Yyy, a co ja będę z tego miał?
Jak już wspominałem, pracując dla naszego portalu robisz to, co lubisz, a teraz okazuje się jeszcze, że zostaniesz za to nagrodzony! Oprócz tego warto wspomnieć o zdobywaniu doświadczenia w fachu dziennikarskim, co może przydać się wam w przyszłości. Redakcja serwisu jest zarejestrowaną marką, zatem możemy udzielić wam pisemnych referencji dla potencjalnych pracodawców, a okres współpracy z Insi możecie śmiało zamieścić na CV. Dla starszych stażem redaktorów czekają rzeczy, które wydawcy przysyłają nam do tzw. "użytku wewnątrzredakcyjnego". Marzyłeś kiedyś o tym, by gry, książki i filmy dostawać za darmo? Teraz masz taką szansę.

3) Mógłbym pisać, ale robię błędy...

Czasami dzieje się tak, że ktoś zna się na rzeczy, chce pomóc, ale nie opanował języka polskiego w wystarczającym stopniu, by pisać bezbłędnie. Co wtedy? Absolutnie nie należy się poddawać! Dla Twierdzy pracuje sztab wykwalifikowanych korektorów, dzięki czemu tekst każdego autora przechodzi przez pióro wybrednego pana (lub pani), którzy pomogą wyeliminować wam wszystkie błędy. Więc, jak widzicie, to żaden problem.

4) Insimilion? Stronka tworzona przez bandę dzieciaków!

Ktoś może pomyśleć, że nasz portal to przedsięwzięcie, przy którym pracują "małolaty", a nie odpowiedzialni ludzie. Cóż... Serwis działa w ramach fundacji Akademickie Inkubatory Przedsiębiorczości, co świadczyć może o powadze projektu oraz randze naszego portalu w internecie.

Możemy też poszczycić całkiem sporym gronem czytelników, co zresztą widać na screenie powyżej. Publikując u nas masz więc pewność, że tekst, którego jesteś autorem trafi do sporej liczby odbiorców, a tobie zapewni uznanie czytelników. Czego chcieć więcej?

5) Mam jeszcze kilka pytań, jak mogę się z wami skontaktować?

Jeśli chcesz skontaktować się bezpośrednio ze mną, to pisz na 5488507 (gg), serail (tlen) lub slawomir.prabucki[at]iml.pl. Gdybyś jednak zechciał napisać na nasz redakcyjny adres e-mail, to wystarczy, że wyślesz swoją wiadomość na kontakt[at]iml.pl. Odpiszemy na pewno.

I pamiętajcie:

insimilion.pl czeka. ;)

Moje portfolio

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry