Miłość Wystarczy Że Jest 16786 49

Ankieta

Ocena

1
1 (3.2%)
2
0 (0%)
3
2 (6.5%)
4
5 (16.1%)
5
12 (38.7%)
6
11 (35.5%)

Głosów w sumie: 27

O temacie

Autor V3Q

Zaczęty 25.08.2010 roku

Wyświetleń 16786

Odpowiedzi 49

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
to uwierz, animki są :D

Alaris

Alaris

Użytkownicy
posty0
  • Użytkownicy

Alaris

Miłość Wystarczy Że Jest
#21 2010-08-26, 14:01(Ostatnia zmiana: 2010-08-26, 14:06)
Co ciekawe ja też mogę przesłać ich teksturę:)  Ba nawet model. Ba nawet powiem gdzie go znaleźć:D  Jest na płycie z grą:)  Brązowy i biały, tylko czarny to retexture. Koniki całkiem ładnie działają z animacjami krowy.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Nie musiałeś mówić, jak to zrobili :D

Swoją drogą - stworzenie animacji zwierzaka robiącego za tło to raczej niezbyt wielki problem.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Czarny i ciemno brązowy, którego nie widać;)
Oczywiście jest dużo więcej zrobione, ale jak pisałem nie ma Darka, a on wszystko posiada.
Tak czy inaczej MWŻJ jest już na ukończeniu

Alaris

Alaris

Użytkownicy
posty0
  • Użytkownicy
Cytat: Sam Ogrodnik link=topic=11263.msg108906#msg108906#msg108906#msg108906 date=1282824166
Nie musiałeś mówić, jak to zrobili :D

Swoją drogą - stworzenie animacji zwierzaka robiącego za tło to raczej niezbyt wielki problem.

Możliwe, nie znam się. Ale osobiście sądzę, że śmigają na oryginalnych:)

sauron
  • Gość
przecież te konie były gotowe z 1.5 roku temu :D

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
ale dark chyba ich publicznie nie pokazywał

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
Generalnie to, że przeleciały tu treści z requiema i ta marna szafka spowodowane jest tym, że Dark kazał mi brać modele i arty ze swojego konta na Picassie. A tam jest tyle co nic. A nigdzie indziej nic ciekawego też nie ma ze screenów...

Popisuje się ciągle menda jedna...

sauron
  • Gość
Cytat: Fartuess link=topic=11263.msg108916#msg108916#msg108916#msg108916 date=1282826475
Generalnie to, że przeleciały tu treści z requiema i ta marna szafka spowodowane jest tym, że Dark kazał mi brać modele i arty ze swojego konta na Picassie. A tam jest tyle co nic. A nigdzie indziej nic ciekawego też nie ma ze screenów...

na forum też żadnych nowych screenów?

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Strona w produkcji  :lol: :ok:

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
mhm... ponad miesiąc temu miałą być ^^

fantasta

fantasta

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Cytat: kazzmir link=topic=11263.msg108918#msg108918#msg108918#msg108918 date=1282826759
na forum też żadnych nowych screenów?
Coś mi się zdaje, że na forum Wiedźmina nie ma nawet wątku dotyczącego "Miłości wystarczy, że jest" (wypadałoby poprawić tytuł wątka tutaj), jest tylko o SC/Muzykantach i Requiem.
Sam tytuł moda średnio udany, lepiej brzmi wersja angielska(Love is Enough).
Też się zdziwiłem tym, co tu zobaczyłem. Z zaprezentowanych modeli(6?) rozpoznaję 3 użyte w modzie.
Jeśli idzie o konie, to tak jak pisał Alaris, chodzą sobie i biegają na standardowych animacjach z Wiedźmina, nie wymagających specjalnego wysiłku przy implementowaniu.
 Nowości jest trochę, mod jest dosyć duży, na kilkanaście godzin gry, ale też jest problem polegający na tym, czy pokazujemy wszystko, czy zostawiamy co nieco jako niespodziankę. Tu pokazano jednak zdecydowanie za mało screenów...

Sayne

Sayne

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
To tylko Dark ma dostęp do modułu? To jak wy go tworzycie i testujecie? :P

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
do MWŻJ mamy dostęp... Z polecenia Darka wynikało, że mamy pokazać ogólnie to nad czym team pracuje...

Dark generalnie ma prawie żadny związek z MWŻJ z tego co mi się wydaje. Nad przygodą pracuje głównie Fantasta. Ja trochę testuje no i będę mu modele dorabiał (jak na razie chatkę do MWŻJ wymodelowałem. Bo team przez pół roku nie potrafił sobie poradzić z bugiem starego modelu ^^  )

IMAO MWŻJ jest jedyną przygodą, która idzie do przodu spośród produkcji teamu. A to tylko dlatego bo Fantasta pracuje intensywnie.

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Normalnie, paczka zrarowana, mantis, testerzy ;]

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
Nad MWŻJ praca idzie normalnie akurat :)

Red Jacket

Red Jacket

Użytkownicy
posty0
  • Użytkownicy
Ode mnie 6, za jeden z najciekawiej zapowiadających się modów do Wieśa. bardzo ciekawe concept arty; czuć klimat ^^

Simpson

Simpson

Użytkownicy
posty0
  • Użytkownicy
2 za multikonta i oszukiwanie. Poza tym materiały do przygód się powtarzają ze starymi do innych przygód. Nie wiem co to za problem zrobić model taczki czy regału. Proponuje trochę większą selekcje materiałow na przyszłośc i w miare profesjonalne podejście a nie jak dzieci robienie multikont. Tyle ode mnie życzę ukończenia projektu.

sauron
  • Gość

sauron
Gość

Miłość Wystarczy Że Jest
#38 2010-08-26, 17:59(Ostatnia zmiana: 2010-08-26, 18:07)
Cytat: Simpson link=topic=11263.msg108966#msg108966#msg108966#msg108966 date=1282838001
...robienie multikont...

jakie multikonta?
nie widzę też niczego złego w używaniu w modach tej samej grupy tych samych modeli, to tak jak używanie tych samych setów z wiedźmina, zgodzisz się? co mają robić co każdy projekt nowe taczki żeby uszczęśliwić każdego i dostać 3 zamiast 2?  :facepalm:

fantasta

fantasta

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Cytat: Cahir aepCeallah link=topic=11263.msg108903#msg108903#msg108903#msg108903 date=1282823803
Ale to tylko modele bez animacji, prawda? Nie bardzo wierzę, że zrobiliście im animacje, przynajmniej nie uwierzę, dopóki jakiegoś filmiku nie pokażecie :D

Tu jest filmik z konikami do zobaczenia:

[media]
https://www.youtube.com/watch?v=B81jd3NaRmE
[/media]

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry