Rozdroża 41884 115

Ankieta

Ocena

1
0 (0%)
2
0 (0%)
3
5 (9.4%)
4
3 (5.7%)
5
13 (24.5%)
6
32 (60.4%)

Głosów w sumie: 51

O temacie

Autor inż. Avallach

Zaczęty 24.08.2010 roku

Wyświetleń 41884

Odpowiedzi 115

Tuszu

Tuszu

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Cytat: Sam Ogrodnik link=topic=11238.msg108690#msg108690#msg108690#msg108690 date=1282756330
redzi są aż tak sztywni?
Każdy z nich na swój sposób, ale z pewnością nie wszyscy.

"Sprytna osoba rozwiązuje problem. Mądra ich unika." - Albert Einstein

Alaris

Alaris

Użytkownicy
posty0
  • Użytkownicy

Alaris

Rozdroża
#41 2010-08-25, 19:14(Ostatnia zmiana: 2010-08-25, 19:15)
Wydaja się być spoko;) ale kto wie. Zresztą wiem, że nie wszystkie osoby były szczęśliwe z współpracy z RED'em;)

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Rozdroża
#42 2010-08-25, 19:16(Ostatnia zmiana: 2010-08-25, 19:16)
Wiesz, oficjalne fora;), rządzą się swoimi prawami. A flash jest rozliczany przez RED.

W każdym razie czasem warto poluzować lejce, bo atmosfera która swego czasu się tam zagnieździła nie była odmienna od tej jaka panuje w murach instytucji publicznych naszego pięknego kraju. Nie wspomnę już o wyraźnej adoracji członków Waszej ekipy, choćby w chwili gdy Kazzmir został publicznie przez Was oczerniony, postawiony w roli złodzieja - wtedy takie rewelacje były jak najbardziej ok. Niestety, gdy sprawa została wyjaśniona przez Kazza, Marka, Darka i Koźka a Wasza grupa sama się skompromitowała nikt nie śpieszył ze sprostowaniem sprawy, zaś zam temat przez Flasha został usunięty pod pozorem robienia "burdy" - o dziwo, jakoś wcześniej nikomu to nie przeszkadzało. Rozumiem, że Ifrit pod te "rozliczenia z Redem" już nie podpadał?

Właśnie z tego względu wybieram kameralne, "swojskie" fora typu theModders gdzie nikt nie próbuje niczego udawać.

Tuszu

Tuszu

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy

Tuszu

Rozdroża
#43 2010-08-25, 19:30(Ostatnia zmiana: 2010-08-25, 19:37)
Wiedziałem, że prędzej czy później do tego nawiążesz. Pytanie tylko po co?
Wydaje mi się, że już wystarczająco dużo o tym mówiliśmy. Naprawdę nie musimy tego jeszcze raz analizować. :wink:

"Sprytna osoba rozwiązuje problem. Mądra ich unika." - Albert Einstein

Alaris

Alaris

Użytkownicy
posty0
  • Użytkownicy
To była bardzo głupia sprawa, pełna głupich nieporozumień. Ja już nie pamiętam, ale bodajże przeprosiłem ze swojej strony. Narobiliśmy głupiego smrodu. I przyznam, że Flash chciał to trochę posprzątać, chociaż i tak rozmawiał o tym z reszta moderatorów itd.

Trochę w gorącej wodzie byłem kąpany ja i kilka innych osób z ifritu... Osobiście nie chciałbym do tego wracać.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Wiedziałem, że prędzej czy później do tego nawiążesz. Pytanie tylko po co?

Jedynie wskazuje Wam różnicę pomiędzy forum policyjnym, które istnieje po to aby być obrazkiem a forum, gdzie możemy sobie rozmawiać gdzie chcemy i o czym chcemy.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Tak w ogóle co u bombaja?

Alaris

Alaris

Użytkownicy
posty0
  • Użytkownicy
Cytat: Thoro link=topic=11238.msg108708#msg108708#msg108708#msg108708 date=1282758315
Tak w ogóle co u bombaja?

Realizuje się Techlandzie. Już nie prowadzi Ifritu. Chce zrobić Actume, tylko ja nie wiem do końca co to jest;) Chociaż chyba coś na zasadzie grupy kreatywnej. I w tego skład wchodzi Ifrit, gdzie rządzi teraz Tuszu;)

sauron
  • Gość
Cytat: Thoro link=topic=11238.msg108704#msg108704#msg108704#msg108704 date=1282757768
Jedynie wskazuje Wam różnicę pomiędzy forum policyjnym, które istnieje po to aby być obrazkiem a forum, gdzie możemy sobie rozmawiać gdzie chcemy i o czym chcemy.

było jeszcze jedno takie community gdzie ciężko było mieć własne zdanie

Mooriss

Mooriss

Użytkownicy
posty54
  • Użytkownicy
Cytat: KolegaZWojska link=topic=11238.msg108454#msg108454#msg108454#msg108454 date=1282676727
Szkoda, że nie znam się na wiedźminie i trudno mi określić jaki tu jest wkład pracy, ale za całokształt 5. Gdyby to był dzień konceptu byłoby murowane 6, bo są świetne.
Mogę Ci powiedzieć, że ja grałem parę miesięcy w Wiedźmina (w mody, samą grę z 3miesiące. Na każdym poziomie grałem dlatego tak długo). Bardzo fajnie mod się prezentuje. Jak widać są tu interesująco wykonane postacie itp. Światem, też nie można pogardzić. Screeny wykonane starannie i z jak najlepszą precyzją (według mnie.). Dlatego moja ocena jest nie inna jak : 6.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Realizuje się Techlandzie.

W takim razie chyba nieźle. A co robi dokładnie jeśli można wiedzieć?

było jeszcze jedno takie community gdzie ciężko było mieć własne zdanie

Gotik Srajt, czy coś bliżej tematu "grupy kreatywnej"? :lol2

sauron
  • Gość
Cytat: Thoro link=topic=11238.msg108716#msg108716#msg108716#msg108716 date=1282759147
W takim razie chyba nieźle. A co robi dokładnie jeśli można wiedzieć?

czyli dwa  :lol2:  
z tego co się orientuję pracował jako tester? ale pewnie już dawno temu awansował

Firnomir

Firnomir

Użytkownicy
posty0
  • Użytkownicy
Ode mnie 6 za ciekawą fabułę i wyjątkowo wciągającą jak na nieoficjalny produkt rozgrywkę. :)

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
No dobrze wiedzieć, że przynajmniej w jego przypadku praca w tym przybytku okazała się owocna :D .

PIraT

PIraT

Użytkownicy
posty25
Propsy27
  • Użytkownicy

PIraT

Rozdroża
#54 2010-08-25, 20:09(Ostatnia zmiana: 2010-08-25, 20:09)
Koncepty piękne :)
Fakt faktem gdzieniegdzie trochę pustko - ode mnie 6.

MrAntananarywa

MrAntananarywa

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Cytat: Thoro link=topic=11238.msg108716#msg108716#msg108716#msg108716 date=1282759147
ej, wy chyba naprawde macie coś do naszego forum. czy pomiędzy tymi forami isnieje jakaś odwieczna nienawiść o której nie wiem? też powinieniem teraz napisać tu coś obraźliwego. a ten cytowany przeze mnie osobnik zdaje się podpadaćpod "wszystko wiem najlepiej". ja rozumiem jakieś wymiany argumentów, ale on chyba jest po prostu uprzedzony.

KoD

KoD

Użytkownicy
posty0
  • Użytkownicy
Wprawdzie to już długo powstaje... ale gdy przygoda będzie gotowa to na pewno zagram i polecę wszystkim znajomym którzy mają Wiedźmina (a paru ich jest).

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Koncepty piękne :)

A fakt. W tym wszystkim zapomniałem o tym napomnieć. Grafiki są naprawdę urodziwe i prezentują świetny poziom. Macie takich więcej?

sauron
  • Gość
Cytat: MrAntananarywa link=topic=11238.msg108725#msg108725#msg108725#msg108725 date=1282759800
...ej, wy chyba naprawde macie coś do naszego forum...

to jest historia sprzed prawie 6 lat, szkoda gadać.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
nie chodzi już o stare urazy pomiędzy gsem a tm. tym razem po prostu thoro wypomina, że na gsie panuje charakter forum policyjnego, gdzie trzeba liczyć się z banem na każdym kroku. tutaj za to ciężko dostać choćby ostrzeżenie, bo panuje tu zwyczajna wolność słowa

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry