Konkursy od Blizzarda 2032 1

O temacie

Autor Incantatoris

Zaczęty 19.08.2010 roku

Wyświetleń 2032

Odpowiedzi 1

Incantatoris

Incantatoris

Użytkownicy
posty50
Propsy1
  • Użytkownicy
Nie wiedziałem gdzie napisać o tym, więc wybrałem najbardziej odpowiedni do tego dział, czyli offtopic. Jak w tytule - Blizzard jak co roku, organizuje konkursy przed Blizzcon. Tego roku, zorganizował aż cztery, dzięki czemu każdy znajdzie coś dla siebie. O jednym napisałem już w innym temacie, który jest przeznaczony dla modderów. Pozostałe konkursy zostały opracowane z myślą o: ludziach z zdolnościami plastycznymi, muzycznymi, reżyserskimi oraz dla ludzi z "wizją", czyli pisarzy. Dwa z nich pominę, albowiem są one raczej dla fanów produkcji Blizzarda. Chyba że komuś z Was brakuje miecza na ścianie z World of Warcraft? ;>
No dobra, czas przejść do szczegółów. Pozwolę sobie po prostu skopiować news z strony Blizzarda.

Konkurs #1:

Przygotujcie długopisy, ołówki i pióra świetlne, nadszedł czas na Konkurs prac fanów BlizzCon 2010!

Wystarczy zgłosić oryginalną pracę inspirowaną uniwersum Warcraft, StarCraft lub Diablo, by stanąć do rywalizacji w globalnych zawodach i mieć szansę na wygranie wspaniałych nagród oraz zaprezentowanie swej pracy na konwencji BlizzCon.

Zgłoszenia będą przyjmowane do 27 września. Prace należy przygotować w prawidłowym formacie (JPEG wysokiej rozdzielczości o wielkości maksymalnej 5 MB) określonym w oficjalnych zasadach. Opis nagród znajdziecie poniżej, a więcej informacji czytając poniższe oficjalne zasady.

Nagrody?
Pierwsze miejsce otrzymuje tablet graficzny Wacom Cintiq 21UX, o wartości wyższej niż 6000 zł. Do tego otrzymuje jeden Wirtualny bilet na BlizzCon pozwalający obejrzeć transmisję z konwencji na żywo online
Drugie miejsce też ma dobrze, albowiem dostaje Adobe Photoshop CS5, który nie jest tani. W dodatku otrzymuje kartę graficzną od Nividia (niestety, nie podano jaką) oraz Wirtualny bilet na BlizzCon.
Trzecie miejsce i ostatnie które coś dostaje może dostać egzemplarz Adobe Photoshop CS5 oraz jeden Wirtualny bilet. Jest o co walczyć, nie?

Konkurs #2:
Podłączcie pianino elektryczne, rozgrzejcie theremen poćwiczcie gamy – nadchodzi Konkurs na oryginalny utwór BlizzCon 2010!

Nagrody w tym roku są niezwykłe – tysiące dolarów w gotówce za oryginalne utwory muzyczne inspirowane uniwersami Diablo, Warcraft i StarCraft. Zwycięskie utwory, które wybiorą kompozytorzy Blizzard Entertainment, zostaną ogłoszone i zagrane na żywo na scenie BlizzCon 2010.

By wziąć udział w konkursie, wystarczy zgłosić swój utwór przed 27 września. Długość utworów muzycznych nie może przekraczać 2 minut. Utwory muszą zostać przesłane w formacie MP3 oraz spełniać wymogi określone w oficjalnych zasadach, by móc wygrać w konkursie. Opis nagród znajdziecie poniżej, a więcej informacji czytając oficjalne zasady.
źródło: http://eu.blizzard.com/pl-pl/community/contests/blizzcon10-song/index.html
No coż.. nagrody być może nie tak ciekawe, ale na pewno przydatne. Pierwsze miejsce dostaje 2000 zielonych amerykańskich i specjalny album muzyczny od Blizzarda, podpisana przez kompozytorów oraz jeden Wirtualny Bilet.
Drugie to samo, tylko połowę kwoty, czyli 1000 dolarów. Trzecie miejsce też nie robi niespodzianki i zwycięzca otrzyma 500 dolarów, album by Blizzard i bilet. Ale też chyba warto, prawda?

Na koniec wyjaśnię, po co w ogóle ogłaszam te konkursy. Otóż, uważam że jest to szansa dla wielu osób z Polski. Komu nie trzeba gotówki w naszych czasach? A zresztą.. oprócz samej wygranej mamy w końcu wpis do CV. Nie jestem żadnym fanbojem Zamieci, na co by mogły wskazywać moje posty. Po prostu chcę pomóc moim rodakom. A jeżeli któryś wygra - może mi przesłać 10 dolarów na piwo ; )

sauron
  • Gość
Cytat: Incantatoris link=topic=11168.msg107707#msg107707#msg107707#msg107707 date=1282220511
10 dolarów na piwo ; )

za 10 dolarow to skrzynka pojdzie  :lol2:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry