CharacterHelper w Returning 9659 4

O temacie

Autor Marid

Zaczęty 24.06.2010 roku

Wyświetleń 9659

Odpowiedzi 4

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"

Marid

CharacterHelper w Returning
2010-06-24, 13:16(Ostatnia zmiana: 2010-06-24, 13:17)
Tak jak w temacie tyle że rozwinę.
Przeszedłem już Returninga 3 razy (Palladyn,Nekromanta,Łowca Smoków) i chciałbym się pobawić.
ALE żeby się pobawić potrzebuję niektórych funkcji. I tu stawiam pytanie :
Czy jakiś kumaty,zręczny i dobry (nie musi być profesjonalny) skrypter byłby w stanie opisać w temacie kroczek po kroczku JAK przywrócić CharacterHelpera ( i jego większość funkcji, w tym zmianę kręgu magii) do Modyfikacji Returning? Nie potrzebuję BARDZO tej funkcji ,ale chciałem poprostu pobawić się w pierwszym rozdziale full darmo statami i full dostępnymi czarami ORAZ full umiejętnościami W TYM łowiectwem,alchemią,kowalstwem i WSZYSTKIM co posiada w swoim szerokim asortymencie nasz przyjaciel ( dla niektórych nawet wujek xD taki żart ) Pan CharacterHelper.

Z góry dziękuję za WSZELKĄ zorganizowaną mi pomoc i mam nadzieję że będę się mógł w przyszłości odwdzięczyć wydając solucję do modyfikacji opisanej powyżej.

MahridsPoland

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

fifka
DreamVader

#1 2010-06-24, 14:09(Ostatnia zmiana: 2010-06-24, 16:02)
nie można go przywrócić.jest to zabieg celowy i nie radzę ci się bawić w kody w returning gdyż powoduje to : auto-usuwanie save i częsty crash gry.

Down : Po co mu kody do pisania soluacji.W soluacji powinien napisać KTO może nauczyć tej umiejętności a nie jakie są kody na nią.to tylko ludziom psuje zabawe.

Down 2 post : nie ma opcji aby podczas używania kodów nie było crasha gry w returning.Nawet próbowałem wpisywać kody nie używając marvina ba nawet nie używając kodów mogą zdażać się crashe.

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

Regynild

Regynild

DreamVader
posty101
Propsy50
  • DreamVader
Haha, bardzo zabawny fifka jesteś, no naprawdę... Kolega chce napisać solucję i potrzebuje do tego kodów, a ty wyjeżdżasz ze swoimi bzdetami.

Jeśli chodzi o zdobycie tych umiejętności to spróbuj sobie wyeksportować kodami postać i pododawać PN, to będziesz się mógł nauczyć umiejętności.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"

Marid

#3 2010-06-24, 14:52(Ostatnia zmiana: 2010-06-24, 14:56)
I taki export razem z gildią i all itemsami mam sobię zrobić? Nie wiem czy to dobre dla gry, a i Fifka - przykro mi ale ja na kodach już napierdzielam połowę gry ( zacząłem grać guru ) i : ŻADNYCH CRASHÓW,ŻADNYCH AUTO-DELETÓW itp itd. Heh najwidoczniej albo mam szczęście albo to coś innego bo naprawdę nie wiem. :ok:

EDIT : Nie wiecie przypadkiem w którym rozdziale uczę się 6 kręgu magii?

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"

Marid

#4 2010-06-24, 14:53(Ostatnia zmiana: 2010-06-24, 14:55)
EDIT: Nie wiecie przypadkiem w którym rozdziale nauczę się 6 kręgu magii?

Edit 2: Szlag, Sorry za dodatkowego posta ( nie chciałem nabijać bez sensu no ale tak jakoś wyszło ) jak coś to niech admin albo moderator usunie.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry