Strażnicy Przymierza 31607 90

O temacie

Autor Aragorn

Zaczęty 10.03.2008 roku

Wyświetleń 31607

Odpowiedzi 90

Tyfus

Tyfus

Użytkownicy
posty121
Propsy8
  • Użytkownicy
Cytat: dekster17 link=topic=1042.msg15860#msg15860 date=May 21 2008, 17:02\'
Obejrzałem to i jakoś nie przypadło mi do gustu. Nie ze względu na sceny, dubbing itp. Po prostu fabuła jest - jak ktoś już powiedział - z deczka oklepana. Poza tym nie podoba mi się zakończenie. Szczerze mówiąc to nie jest zakończenie. To urwanie w pewnym momencie filmu.

Mi się film podobał, ale co do tego zakończenia to muszę się jednak zgodzić. Gdybym miał go oceniać w skali od 1-10 oceniłbym go na  8+. Dubbing mi się podobał, sceny też (a najbardziej z tym co tamte miecze nawalały głównego bohatera i zabiły go, chyba nawet wiem jak to zrobiłeś). Moim zdaniem gdyby nie zakończenie, to film mógłby przebić nawet Gothic Der Film :lol: , powodzenia w dalszym robieniu filmów, widzę, że nawet całkiem nieźle Ci to wychodzi ;p

WiToJcIe!!! xDD

Bloodwyn
  • Gość
no elegancki film dobry jest ekstra bardzo ciężko pracowałeś zęby nam pokazać te cudo

ocena końcowa 10/10

doskonały film .

Szkodnik
  • Gość
Film wyśmienity. Nie wiecie czy Aragorns Company zajmuje się jakimś nowym filmikiem?

RaslyPL
  • Gość
Plusy:
Dubbing
Akcja
Fabuła
Grafika
Minusy:
Jeden z głosów dziwnie nagrany
Ocena 10/10 wystarczy? ;]
PS. Urzyczysz mi głosu?

Aragorn

Aragorn

Użytkownicy
posty129
Propsy13
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
Dzięki za wszystkie komenty.
Szkodnik, w tej chwili mam sporo pracy przy fabule do moda "Czas Zapłaty" więc w najbliższym czasie żadnego filmu nie przewiduję.
RaslyPL, jeśli chodzi o urzyczenie głosu to zależy do czego i czy będzie tego dużo ;]

Nowa, przygodowa seria na youtube!

//edit.aztek. youtube w sygnaturze - not

RaslyPL
  • Gość

RaslyPL
Gość

Strażnicy Przymierza
#85 2008-07-02, 17:41(Ostatnia zmiana: 2008-07-02, 17:42)
Nie stety twój głos jest tak zajebiszczy że główną role bym ci dał...
Dreameriona też bym chciał bowiem mam 2 głównych bohaterów

Aragorn

Aragorn

Użytkownicy
posty129
Propsy13
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
No wiesz, ale bardziej by mi chodziło o jakiś skrót fabuły i mały trailer, żebym wiedział jak ten film wygląda. Sam zawsze robiłem najpierw trailer, a dopiero potem zbierałem ekipę do dubbingu.

RaslyPL
  • Gość
Niestety... Mój głos się nie nadaje... Potrzeba mi narratora
Film zwać się będzie ,,Atak Zombie" i nie wiem czy to będzie bardziej przeciętny czy Horrorowy film

Aragorn

Aragorn

Użytkownicy
posty129
Propsy13
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
Ok, mam dla ciebie radę. Narazie wogule nie przejmuj się dubbingiem tylko zrób cały film. Gdy będzie gotowy, pogadamy o podłożeniu głosu. I nie piszmy o tym więcej bo to temat o Strażnikach ;]

Nastro

Nastro

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy
Osobiście uważam, że film był super chyle czoła i czekam na twoją nastepną produkcję:D

HrK

HrK

Użytkownicy
posty51
  • Użytkownicy
dobry motyw z mieczami :D  dobry film ;p

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry