Facjatki 564637 1571

O temacie

Autor Żelazko

Zaczęty 7.06.2010 roku

Wyświetleń 564637

Odpowiedzi 1571

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Dzisiaj właśnie zakończyliśmy dogrywki. Witam i pozdrawiam z chłodnych zamojskich borów znanej i lubianej polski b.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czemu ty taki smutny na tych zdjęciach?

Kelten

Kelten

Gry (themodders@telegram)
posty639
Propsy514
ProfesjaKompozytor
  • Gry (themodders@telegram)

Kelten
Gry (themodders@telegram)

Facjatki
Bo nie dali mu asygnaty na to drewno.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Facjatki
#904 2013-02-03, 18:39(Ostatnia zmiana: 2013-02-03, 18:40)

bo musiałem strzelać do upowców a to nie po katolicku :( .

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Naaaaaaaaapieeeerrrrrddddaaaalaaaaac

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cragann

Facjatki
#906 2013-02-17, 21:13(Ostatnia zmiana: 2013-02-17, 21:29)
Nie chcę już nosić długich kudłów, chce stać się człowiekiem. Tylko teraz nie wiem jak się obciąć, powiem tylko że całkiem krótko odpada.

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

Facjatki
#907 2013-02-17, 21:17(Ostatnia zmiana: 2013-02-17, 21:18)
Jestem ludzie długowłosym stworzeniem :F  , ale nie chcę już nosić długich kudłów, chce stać się człowiekiem. Tylko teraz nie wiem jak się obciąć, powiem tylko że całkiem krótko odpada :F  wymyślicie mi coś?
Odejmij sobie ostatni wiersz i pierwsze 2  

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dziewczyna mi mówiła że 6 rząd 4 fryzura. Tylko że nie wiem czy będzie coś z tego, bo mam dosyć rzadkie włosy :F

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Nie chcę już nosić długich kudłów, chce stać się człowiekiem. Tylko teraz nie wiem jak się obciąć, powiem tylko że całkiem krótko odpada.

Propsuje oraz witam i pozdrawiam wśród Ludzi.

Jeśli chodzi o fryzurą to najbardziej istotne są 2 rzeczy. Pierwszą z nich jest kształt twojej głowy i szczęki. Jeśli masz polacką okrągłą mordę to niektóre fryzury nie będą do Ciebie pasowały. Aby uniknąć rozczarowań najlepiej wejść na jakiegoś filmweba i popatrzeć na osoby o podobnym kształcie głowy do Twojego. W ten sposób określisz co będzie pasowało. Drugim czynnikiem warunkującym typ fryzury jest rodzaj włosów. Niektóre fryzury nie będą dla Ciebie bo masz np włosy falowane a nie twarde i proste jak te japońce. Masz również ten komfort, że jesteś wyjcem kucem i tak długie włosy możesz teraz odpowiednio skracać powoli samemu patrząc jaka fryzura/długość włosów wygląda u ciebie dobrze. Jak coś jeszcze to pisz.

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Ja się ojebałem na łyso, a potem dopiero martwiłem się o fryzurę.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Facjatki
#911 2013-02-17, 22:28(Ostatnia zmiana: 2013-02-17, 22:33)
Ja to się obcinać nie muszę żeby być łysym :lol:  dlatego nie planuje zmieny fryzur, bo w moim przypadku to bez znaczenia :lol2:

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Facjatki
#912 2013-02-17, 23:29(Ostatnia zmiana: 2013-02-17, 23:29)
Irokeza mógłbyś sobie jebnąc wowoz :lol2:

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Irokeza mógłbyś sobie jebnąc wowoz :lol2:
wyglądało by to conajmniej dziwnie, szczególnie ze robi mi się tzw "gniazdo" :lol2:

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zrób sobie Dredziki to włosy skrócą ci się o połowę. Ja na wiosnę planuje właśnie wreszcie śmigać z mopem na głowie :D

Elo

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W ostatnie wakacje 3 kumpli ze szkoły sobie zrobiło dredy. Dwóch wygląda nawet ok, ale trzeciemu to w ogóle do twarzy nie pasuje. Według mnie to też fryzura nie dla każdego :) .

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Facjatki
#916 2013-02-18, 05:01(Ostatnia zmiana: 2013-02-18, 05:01)
Irokeza mógłbyś sobie jebnąc wowoz

Re-zakład :lol2:

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
kurde >:C
re-zakład

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Zrób sobie Dredziki

Dopiero co wietrzyłem pokój a już pełno smrodu  :ayfkm:

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

Werewolf

Facjatki
#919 2013-02-18, 15:56(Ostatnia zmiana: 2013-02-18, 15:57)
Bone Breakersi sie nie opierdalają, Bone Breakersi trenują!

Musicie wybaczyc jakość zdjęcia. Po treningu tak z nas parowało, że nawet funkcja w aparacie "Bez mgły" niewiele pomogla :D

Zdjecie z seminarium brazylijskiego jiu-jitsu pod okiem Marcina Rogowskiego (czarny pas) oraz Emila Grzelaka (brązowy pas, nasz trenejro :P). Kutno i Zgierz :)  Ja po lewo, w czarnym kimonie, bialy pas ;)

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

0 użytkowników
Do góry