[G2NK] Na ratunek Khorinis - Demo 35258 47

O temacie

Autor Goran

Zaczęty 17.05.2010 roku

Wyświetleń 35258

Odpowiedzi 47

Drax

Drax

Użytkownicy
posty22
  • Użytkownicy
Już trochę pograłem w moda i stwierdzam że jest on całkiem niezły :facepalm:  Jest parę bugów ale niedociągnięć, ale da się z nimi grać. Znalazłem też jednego buga/albocośinnego:D . Mam 2000 złota, ale kiedy idę do maga po zbroję, to nie ma żadnej opcji dialogowej.

Pragasek

Pragasek

Użytkownicy
posty334
Propsy39
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Jest ogromnie masakryczne wiele bugów.  Mod z początku "NudA"

Później fabuła się rozkręca i jest superowo.
Ogólna ocena to 5/10, popraw błędy bo na prawdę niszczą zabawę z gry.

Goran

Goran

Użytkownicy
posty168
Propsy39
  • Użytkownicy
Jest ogromnie masakryczne wiele bugów.  Mod z początku "NudA"

No to może wymień je to może to pomoże je wykryć...
Może nie wszystkie to błędy, tak jak wcześniej było u Michalsza.  :(  

Moim zdaniem to trochę za nisko oceniasz...
przecież to dopiero demo... w pełnej wersji będzie lepiej  ;(

Pragasek

Pragasek

Użytkownicy
posty334
Propsy39
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Demo czy nie zawsze warto zadbać o to by mod był dopracowany iż nie warto wydawać coś co ma błędy.
Błędów nie wymieniłem iż wymienili je inni użytkownicy.

Jest też trochę Questów niedopracowanych jak ten z Haradem. Harad zleca nam questa a list oddajemy Jackowi.
Nie lepiej by Jack zlecił nam Questa.

Jeszcze jeden niedopracowany "żałosny" że tak powiem quest to ten z zielem dla Lestera.
Może jakieś wytłumaczenie gdzie można znaleźć ziele?

Myślałem, że Beta Testy były bardziej dostrzegane. Iż nie wieże, że Jendrzejs nie zauważył tych bugów/błędów.

Demo nie wyszło dobrze, aczkolwiek fabuła środkowa gry jest super. Bitki z orkami itd.

Gdybyście tylko poprawili te błędy.

Pozdro

Goran

Goran

Użytkownicy
posty168
Propsy39
  • Użytkownicy
Bo nie znalazł tych błędów, a te co znalazł to poprawiłem.
Pisał też, że znalazł połowę błędów... a reszta... ^_^

Spoko, w pełnej wersji nie będzie AŻ tyle błędów...

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Gdybym miał oceniać każdy bug, nie grałbym w żadną z gier. Racja, że jest wiele bugów, ale znajdźcie sobie grę bez błędów.

Dekiel

Dekiel

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy

To ile będzie??

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
bardzo fajny mod, fabuła bardzo fajna nowe bronie też a co do bugów zauważyłem jeden rażacy że po misji żeby Garvell niesiał paniki w miescie i gdy idziemy do Lorda Andre po nagrode można cały czas zysykiwac 500 SZ gdyż te opcja o odbioże nagrody nie znika :roll:  to tyle :D

✯✯✯"Specjalizuje się w zadawaniu ciosów w plecy."✯✯✯

Razmus

Razmus

Użytkownicy
posty20
  • Użytkownicy
może ktoś to wrzucić na inny hosting ? bo jak chce ściągnąć, to za każdym razem wyskakuje mi błąd i nici ze ściągania :D

Goran

Goran

Użytkownicy
posty168
Propsy39
  • Użytkownicy
może ktoś to wrzucić na inny hosting ? bo jak chce ściągnąć, to za każdym razem wyskakuje mi błąd i nici ze ściągania :)

Proszę:
http://www.przeklej.pl/plik/nrk-rar-00166na8fagh

Razmus

Razmus

Użytkownicy
posty20
  • Użytkownicy
wielkie thx dla kolegi powyżej !  :)

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy

jendrzejs

Na ratunek Khorinis - Demo
#31 2010-05-29, 17:28(Ostatnia zmiana: 2010-05-29, 17:28)
Bo nie znalazł tych błędów, a te co znalazł to poprawiłem.
Pisał też, że znalazł połowę błędów... a reszta... :)

Może to dlatego, że tylko ja testowałem moda.  :]  Zawsze troche błędów ucieknie.

Goran

Goran

Użytkownicy
posty168
Propsy39
  • Użytkownicy
To ile będzie??

Na pewno mniej.  :ok:

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Nie będe się cackać, tylko od razu powiem co jest nie tak  :lol:  

1) W czerwonej latarni i przed bramą targowiskową (tą na farme akila) są goście, którzy nie mają INFO EXIT i tylko za pomocą f8 da się zakończyć rozmowe :)  Czyli do poprawy.

2) Coragon jak nam daje questa z tym swoim pierścieniem to kawałek dialogu mu się skopał i zamiast coragona mówi go bezimienny.

3) Jak chce gadac z alrikiem i strażnikiem przy wejściu do Górnego Miasta to mi jęczą, żebym się normalnie ubrał. W zbroji paladyna? WTF - chyba gildi im nie zmieniłeś :) , albo przez to, że ja sobie zmieniłem na paladyn xD

4) Wiele dialogów i nazw przedmiotów jest po niemiecku.

5) Po uspokojeniu gravella andre może nam dawać cały czas nagrode xP

6) Constantino nam po tych 2 dniach mikstur nie daje :)

Na razie tego styka. Popraw to to i tak będzie dużo mniej roboty potem ;)  Ogólnie sam modzik mi się podoba pod względem fabuły, teksty co poniektóre nawet śmieszne :)  Fajnie wyszło :D  Czekam na pełną wersje i mam pytanie czy będziesz robił do moda dubbing czy same napisy ;)

Goran

Goran

Użytkownicy
posty168
Propsy39
  • Użytkownicy
Nie będe się cackać, tylko od razu powiem co jest nie tak  :lol:  

1) W czerwonej latarni i przed bramą targowiskową (tą na farme akila) są goście, którzy nie mają INFO EXIT i tylko za pomocą f8 da się zakończyć rozmowe :lol:  Czyli do poprawy.

2) Coragon jak nam daje questa z tym swoim pierścieniem to kawałek dialogu mu się skopał i zamiast coragona mówi go bezimienny.

3) Jak chce gadac z alrikiem i strażnikiem przy wejściu do Górnego Miasta to mi jęczą, żebym się normalnie ubrał. W zbroji paladyna? WTF - chyba gildi im nie zmieniłeś :D , albo przez to, że ja sobie zmieniłem na paladyn xD

4) Wiele dialogów i nazw przedmiotów jest po niemiecku.

5) Po uspokojeniu gravella andre może nam dawać cały czas nagrode xP

6) Constantino nam po tych 2 dniach mikstur nie daje :)

Na razie tego styka. Popraw to to i tak będzie dużo mniej roboty potem ;)  Ogólnie sam modzik mi się podoba pod względem fabuły, teksty co poniektóre nawet śmieszne :)  Fajnie wyszło :D  Czekam na pełną wersje i mam pytanie czy będziesz robił do moda dubbing czy same napisy ;)

Dzięks, poprawie. A co do dubbingu, to go nie będzie :D
Jakbyś znalazł jakies błędy to pisz śmiało ;p

Rhaton

Rhaton

Użytkownicy
posty21
Propsy2
  • Użytkownicy

Rhaton

#35 2010-07-06, 22:08(Ostatnia zmiana: 2010-07-07, 10:02)
Siema to ja paladyn88 zmieniłem tutaj nickname mam dla was informacje że mod niedługo wyjdzie ponieważ go przetestowałem wczoraj teraz tylko trzeba go poprawić. wyjdzie chyba 17 lipca  pozdro dla gorana

Fartuess i Thoro - WON!

Grender

Grender

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy

Grender

#36 2010-07-19, 10:56(Ostatnia zmiana: 2010-07-19, 10:57)
Pograłem troche w moda i przyznam, że wyszedł całkiem fajny, tylko te bugi troche przeszkadzają. Mam jeszcze 2 pytanka:
- gdzie wcieło najemników i magów?
- gdzie jest ten norman bo przeszukałem wszystkie miejsca od sklepu rybnego do statku  :roll:

A i czekam na pełną wersje

Goran

Goran

Użytkownicy
posty168
Propsy39
  • Użytkownicy
Cytat: Grender link=topic=10107.msg103893#msg103893#msg103893#msg103893 date=1279529805
Pograłem troche w moda i przyznam, że wyszedł całkiem fajny, tylko te bugi troche przeszkadzają. Mam jeszcze 2 pytanka:
- gdzie wcieło najemników i magów?
- gdzie jest ten norman bo przeszukałem wszystkie miejsca od sklepu rybnego do statku  :roll:

A i czekam na pełną wersje

1. Nie ma ich w demie.
2. Koło Carla.

Na pełną wersję chyba się nie doczekasz, bo z powodu braku czasu i chęci, na razie nie robię, jednak potrzebuje osób do testowania i poprawiania dialogów. Jak jesteś chętny to pisz na gg, mam w profilu.

arwi

arwi

Użytkownicy
posty14
Propsy2
  • Użytkownicy

arwi

#38 2010-11-30, 17:14(Ostatnia zmiana: 2010-11-30, 17:37)
Mam pytanie do zadania - strój kowala dla Fellana - jak idę po strój do Carla to on chce 10 sztuk złota ale stroju nie daje i dlatego pewno  Fellan nic nie mówi. Hmm... idzie to zadanie w ogóle skończyć.

mod mi się bardzo podoba

Cytat: Goran link=topic=10107.msg103897#msg103897#msg103897#msg103897 date=1279531740
Na pełną wersję chyba się nie doczekasz, bo z powodu braku czasu i chęci, na razie nie robię, jednak potrzebuje osób do testowania i poprawiania dialogów. Jak jesteś chętny to pisz na gg, mam w profilu.
Dołączona grafika

A może jednak się doczekamy. Mam taką nadzieję.

szukanie nie boli

dyskusja na temat tego moda.

Ardo

Ardo

Użytkownicy
posty25
Propsy2
  • Użytkownicy
Jak nagrać moda z WinRAR'a??

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry