Alternatywny link do ReBalance 5819 6

O temacie

Autor Squerol

Zaczęty 24.04.2010 roku

Wyświetleń 5819

Odpowiedzi 6

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary

Squerol

Alternatywny link do ReBalance
2010-04-24, 10:38(Ostatnia zmiana: 2010-04-24, 21:47)
Pomocy!!! Ma Ktoś Link do REBALANCA Inny Niż Te 3 ???
Jeśli Tak, To Proszę Mi Go Napisać!!! Bo Mam Słabego Neta I Nie Da Się Ściągać Przez FREE DOWNLOAD MANAGERA! z Góry Dziękuję Za Pomoc....

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
ReBalance jest wgrany do pliku .mod spolszczenia.ja do teraz nie mam wgranego ReBalance i działa mi spolszczenie.Więc nie musisz nic wgrywać potrzeba tylko patch'a 1.1

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
ja nie mogę temu gościowi się należy warn za trzy te same wypowiedzi i zakładanie bezsensownych tematów

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Regynild

Regynild

Moderator działu
posty101
Propsy50
  • Moderator działu
fifka, nie wciskaj kitów ludziom, ReBalance JEST potrzebny. No, chyba że komuś nie przeszkadzają bugi związane z niezgodnością spolszczenia i podstawy, ale to już jest jego sprawa. jeśli bawi cię gra na zbugowanej wersji to ci nie przeszkadzam, ale nie rozpowszechniaj jakichś bzdurnych informacji, bo tylko przysporzysz więcej roboty przy odkręcaniu tego, co ludziom nagadasz.

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary

Squerol

#4 2010-04-24, 21:42(Ostatnia zmiana: 2010-04-24, 21:53)
A jak ściągłem z tej strony ''dimmel coś tam'' jakieś rebalance textury (24 MB), to pisze że to działa tylko z 1.1
Czy to prawda?Czy to daje pełny rebalance? Zainstalowałem i nie działa (może przez pseudoenglish patcha)
Jakby ktoś miał to mógłby mi przesłać żebym mógł ściągać przez FDMa ???
Z tej strony:
http://translate.google.pl/translate?js=n&...sl=ru&tl=pl
A gothica narazie nie mam, więc muszę mieć pewność...

No proszę was bardzo, dajcie link..... Nikt nie ma innego linka ???

Może ktoś wrzucić ze swojego kompa instalke rebalanca ?

Jak ktoś będzie miał i chciał - to da, a pisanie 3 postów o tym samym pod rząd jest... nielegalne  :]  - VEQ

majaczek

majaczek

Moderator działu
The Dreamer
posty404
Propsy191
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • The Dreamer

majaczek
Moderator działu

#5 2010-04-27, 23:08(Ostatnia zmiana: 2010-04-27, 23:09)
@squerol
to 24mb to jest beta rebalance'a i to bez teksturek i wymaga 1.1
rebalance UNI to najnowsza wersja rebalance (ta oficjalna) i podobno zawiera w sobie łatkę 1.1 (niesprawdzone)
muszę się przyznać że beta 2 spolszczenia była robiona właśnie pod tą betę rebalance
jeśli instalujesz rebalance UNI to proponuje zainstalować betę 2.5 spolszczenia (nieoficjalna)
wymaga ona obecności bety 2 spolszczenia i zawiera skrypty zsynchronizowane do uni (co oznacza także że bugi które ruski naprawiły są w niej poprawione)
beta 2.5 spolszczenia jest nieoficjalna ponieważ zawiera więcej tekstów nieprzetłumaczonych o niezmierzoną ilość (choć na pierwszy rzut oka jest to niedużo)

ostrzegam jednak przed instalowaniem ruskiej bety ReBalance gdyż jednego pliku z instalki (program do cichego wykonywania poleceń) nie lubią antywirusy i twierdzą że to groźny plik. Chociaż dimmell gwarantuje że nie ma tam żadnego malware i to tylko fanaberia programów AV, to interakcja z antywirusem może spowodować błędy instalacji zależne od sposobu działania Antywirusa

wersja 2.5 spolszczenia była testowana tylko pobieżnie, lecz powinna zapewnić najmniejszą liczbę bugów niedotyczacych tłumaczonego tekstu

Squerol

Squerol

Użytkownicy
twój stary
posty712
Propsy547
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • twój stary

Squerol

#6 2010-05-02, 11:16(Ostatnia zmiana: 2010-05-02, 11:19)
Dzięki. Mam już wszystko (WSPANIAŁA robota z tym spolszczeniem :lol: ) i mod śmiga!!!

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry