Proble ze spacerem 2827 4

O temacie

Autor Gilberd

Zaczęty 21.04.2010 roku

Wyświetleń 2827

Odpowiedzi 4

Gilberd

Gilberd

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
Siemka, mam problem bo jak robię nowe miejsce w gothicu I i daje save zen to zapisuje mi się to z 15min, potem zapisuje moda w gothic vdfs  i tak dalej dodaje co trzeba np i ok potem robię w notatniku te wszystkie kombinacje zapisuje daje nowa gra i nic, ( zapisuje świat jako world.zen ) włączam spacka a tam nic zero zmian o_o  proszę o pomoc i bez komentarzy typu  "użyj google" albo coś takiego proszę, o pomoc dzięki POZDRO :)

Hunn

Hunn

Użytkownicy
posty194
Propsy5
  • Użytkownicy
Ten temat już był :) . Zapisz świat pod inną nazwą.

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy

jendrzejs

Proble ze spacerem
#2 2010-04-21, 16:47(Ostatnia zmiana: 2010-04-21, 16:50)
Siemka, mam problem bo jak robię nowe miejsce w gothicu I i daje save zen to zapisuje mi się to z 15min, potem zapisuje moda w gothic vdfs  i tak dalej dodaje co trzeba np i ok potem robię w notatniku te wszystkie kombinacje zapisuje daje nowa gra i nic, ( zapisuje świat jako world.zen ) włączam spacka a tam nic zero zmian o_o  proszę o pomoc i bez komentarzy typu  "użyj google" albo coś takiego proszę, o pomoc dzięki POZDRO :)

Nie trzeba robic paczki przy edycji swiata.Zapisujesz go poprostu pod wymyśloną nazwą,wkładasz do odpowiedniego folderu i w pliku ini zmieniasz nazwe świata na swój.I to tyle.

Gilberd

Gilberd

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
już spoko dzięki

Gilberd

Gilberd

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
coś zdupiłem z notatnikiem i w gothic starter nie pokazuje moda ;)  :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry